Ο Jared Goff κλείνει την ερώτηση για τον Skip Bayless: «Δεν με νοιάζει τίποτα που λέει»Ο Τζάρεντ Γκοφ δεν ήθελε καν να ακούσει τη γνώμη.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης την Τρίτη στο Detroit's 97.1 The Ticketο στρατηγός των Lions σταμάτησε έναν από τους οικοδεσπότες στη μέση της ερώτησης όταν ρωτήθηκε για μια πρόσφατη ανάρτηση Skip Bayless στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που απορρίπτει τις πιθανότητες της ομάδας να νικήσει τους 49ers στον αγώνα του πρωταθλήματος NFC της Κυριακής.

«Έχει σημασία καθόλου το υλικό του πίνακα ανακοινώσεων για εσάς;» Ο Γκοφ ρωτήθηκε στο “Karsch & Anderson”.

«Εξαρτάται τι είναι. Τι έχεις;» απάντησε ο Γκοφ.

“Περάστε το Bayless, μετά το παιχνίδι σας, δημοσίευσε το παρακάτω tweet…”, ρώτησε ο παρουσιαστής Doug Karsch.

«Όχι, δεν με νοιάζει τίποτα που λέει. Μπορείτε να σταματήσετε τώρα», είπε ο Γκοφ ενώ διέκοψε τον οικοδεσπότη. «Ό,τι λένε αυτοί οι τύποι στην ημερήσια τηλεόραση, μπορείτε να το παραλείψετε».

Ενώ ο Bayless είναι ένας γνωστός οπαδός των Cowboys, εξακολουθούσε να τράβηξε έναν πυροβολισμό στους Lions την Κυριακή, αφού κέρδισαν τους Buccaneers, 31-23, στον γύρο της κατηγορίας.

Ο Jared Goff δεν είχε καμία χρησιμότητα για τη γνώμη του Skip Bayless. Getty Images

«Συγχαρητήρια, Lions. Κερδίσατε το δικαίωμα να ξεσπάσετε στο Σαν Φρανσίσκο. Αλλά γεια σου, καλή χρονιά» Το Bayless δημοσιεύτηκε στο X.

Μερικές φορές οι ομάδες συγκεντρώνονται γύρω από τα μέλη των μέσων ενημέρωσης αμφιβάλλοντας για αυτές, αλλά φαίνεται ότι τα Lions δεν έχουν καμία χρησιμότητα για τη γνώμη του “Αδιαμφισβήτητου” οικοδεσπότη.

Το Ντιτρόιτ έχει ήδη αψηφήσει τις πιθανότητες για να φτάσει ως εδώ, με πολλούς ειδικούς να προβλέπουν ότι θα χάσουν από τους Rams στον γύρο μπαλαντέρ νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο Jared Goff φεύγει από το γήπεδο μετά από μια νίκη με μπαλαντέρ επί των Rams στις 14 Ιανουαρίου 2024. Getty Images
Ο Skip Bayless αναμένει ότι οι 49ers θα κυλήσουν πάνω από τα Lions. Φρανκ Μισελότα

Οι Lions ξέφυγαν με 24-23 επί του πρώην στρατηγού τους Matthew Stafford και η επίθεση τους οδήγησε στην εντός έδρας νίκη της περασμένης Κυριακής.

Τώρα, τα Lions θα αντιμετωπίσουν το πιο δύσκολο έργο τους αυτή τη μετά τη σεζόν, όταν ταξιδέψουν στη Santa Clara της Καλιφόρνια, για να αντιμετωπίσουν τους κορυφαίους 49ers.

Το Σαν Φρανσίσκο είναι φαβορί επτά πόντων FanDuelη μεγαλύτερη εξάπλωση μεταξύ των δύο αγώνες συνεδριακού πρωταθλήματος.

Οι Lions και οι 49ers συναντήθηκαν για τελευταία φορά τη σεζόν του 2021, σε αυτό που ήταν το πρώτο παιχνίδι του Goff και του προπονητή Dan Campbell με το franchise.

Οι 49ers βγήκαν στην κορυφή στο Ντιτρόιτ εκείνη τη στιγμή, 41-33.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading