Ο Jason Kelce απαντά στον Jalen Hurts που φωνάζει τους Eagles μετά από βίαιη απώλεια


Ο Jason Kelce δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Jalen Hurts να προβάλλει τους Eagles.

Ο επί χρόνια σέντερ των Eagles αντιμετώπισε τις συνέπειες της τρίτης συνεχόμενης ήττας της ομάδας, Πίσω με 20-17 στους Seahawks στο “Monday Night Football”, στο οποίο ο Hurts είπε για την ομάδα 10-4 τώρα, “Δεν νομίζω ότι είμαστε αρκετά αφοσιωμένοι

«Αυτή είναι η στάση που πρέπει να έχεις» Ο Kelce είπε την Τετάρτη στο podcast “New Heights”. φιλοξενεί με τον αδερφό του, Chiefs tight end Travis Kelce. «Νομίζω ότι όταν δεν παίζεις ως ομάδα, όταν δεν κερδίζεις παιχνίδια, το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να επιστρέψεις και να δουλέψεις πολύ περισσότερο, να επιστρέψεις και να δεσμευτείς πολύ πιο σκληρά.

«Έχουμε υπέροχους ανθρώπους στο κτίριο, έχουμε ανθρώπους που θέλουν να κερδίσουν, το ξέρω. Δεν υπάρχει καμία ερώτηση στο μυαλό μου για αυτό».

Μόλις τα φαβορί του Super Bowl, οι Eagles έχουν απορρίψει τρία συνεχόμενα παιχνίδια.

Αν και η Φιλαδέλφεια εξακολουθεί να ελέγχει τη μοίρα της στο NFC East, πιθανότατα δεν θα είναι ο κορυφαίος σπόρος του NFC για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τις τιμητικές διακρίσεις πιθανότατα στους 49ers.

Η ήττα της Δευτέρας το βράδυ παρουσίασε τους Eagles να χάνουν προβάδισμα 10 πόντων και ένα ακριβό λάθος του Kelce36, σε μια απόπειρα “σπρωξίματος” όταν πήγε την μπάλα μπροστά πριν από το παιχνίδι.


Jalen Hurts (l) και Jason Kelce (r).
Jalen Hurts (l) και Jason Kelce (r). Getty Images

Ο Χερτς επέκρινε την ομάδα του μετά την ανατρεπτική ήττα.

«Δεν νομίζω ότι είμαστε αρκετά αφοσιωμένοι. Απλώς πρέπει να το γυρίσω», είπε ο 25χρονος στρατηγός. «Ξέρετε, είναι μια πρόκληση που πρέπει να αγκαλιάσουμε. Απλώς συνεχίστε να το βλέπετε καλά.»

Ο Kelce βλέπει τα σχόλια του Hurts ως λόγο για να έχει ακόμη περισσότερο κίνητρο για να μπει στις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Το πρόγραμμα των Eagles είναι πολύ εύκολο να κλείσει την κανονική περίοδο, με ένα παιχνίδι με τους Cardinals να είναι ανάμεσα σε δύο εναντίον των Giants, συμπεριλαμβανομένου του εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας την ημέρα των Χριστουγέννων με τη Νέα Υόρκη.


Οι Kelce και Hurts θα επιδιώξουν να επιστρέψουν σε τροχιά απέναντι στους Giants την 16η εβδομάδα.
Οι Kelce και Hurts θα επιδιώξουν να επιστρέψουν σε τροχιά απέναντι στους Giants την 16η εβδομάδα. Getty Images

«Για μένα, το σχόλιο της δέσμευσης, αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να δεσμευτείτε ξανά, ακόμη περισσότερο από όσο ήσασταν», είπε η Kelce. «Στο τέλος της ημέρας, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιστρέψετε και να δουλέψετε, να επιστρέψετε και να επικεντρωθείτε στα βασικά και να επικεντρωθείτε στο πού κάνετε λάθη ως άτομο, να εστιάσετε στο πώς μπορείτε να βοηθήσετε τον συμπαίκτη σας, να βοηθήσετε τον συμπαίκτη σας , να είσαι εκεί που πρέπει, να φέρεις ενέργεια.

«Νομίζω ότι όλα αυτά τα πράγματα στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων συνθέτουν ότι εσείς και οι συμπαίκτες σας παίζετε καλύτερα αν όλοι έχουν αυτή τη νοοτροπία».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading