Ο Jason Kelce ζητά συγγνώμη από τον D'Andre Swift κάθε φορά που κάνει τάκλιν στη γραμμή της μίας γιάρδαςΟ D'Andre Swift πιθανότατα θα είχε περισσότερα στο βιογραφικό του στο Eagles, ειδικά στα touchdown, αν όχι για το το περίφημο “Tush Push” ή “Brotherly Shove” της ομάδας.

Τόσο πολύ που ο σέντερ Τζέισον Κέλτσε άρχισε να ζητάει συγγνώμη για αυτό κάθε φορά που ο τρέξιμος μπακ αντιμετωπίζει στη γραμμή της μίας γιάρδας.

«Κάθε φορά που ο D'Andre Swift αντιμετωπίζει το ένα [yard line]Απλώς τον κοιτάζω στην κουβέντα και λέω, «Λυπάμαι πολύ φίλε, ξέρεις ακριβώς τι πρόκειται να κάνουμε», είπε ο Τζέισον Κέλς γελώντας στον αδερφό του Τράβις Κέλς στο εβδομαδιαίο τους. Το podcast “New Heights”.

«Swift, news flash, κατεβείτε στα δύο ή μπείτε στην τελική ζώνη! Μην πέφτετε κάτω στο ένα γιατί είναι 100 τοις εκατό το επόμενο παιχνίδι που τρέχουμε», πρόσθεσε.

Ο Τζέισον Κέλς γελάει με τον αδερφό του Τράβις Κέλτς παραδέχοντας αυτό που λέει στον Ντ' Άντρε Σουίφτ μετά από ένα τάκλιν στη γραμμή της μίας γιάρδας. Χ
Ο Jason Kelce ζήτησε συγγνώμη από τον D'Andre Swift αφού του δόθηκε τάκλιν στη γραμμή της μίας γιάρδας πριν από το αξιόπιστο παιχνίδι “Tush Push”. Getty Images

Το tush push αναπτύχθηκε μοναδικά κατά τη διάρκεια της περιόδου του προπονητή Nick Sirianni με τους Colts και έχει προχωρήσει περισσότερο ως προπονητής των Eagles, καθώς έκτοτε έχει γίνει πολύ αποτελεσματικό σε καταστάσεις short-yardage.

Ο Kelce μπαίνει κάτω από την αντίπαλη αμυντική γραμμή, επιτρέποντας στον στρατηγό των Eagles, Jalen Hurts, να οργώσει προς τα εμπρός με τη βοήθεια συμπαικτών πίσω του για να κερδίσει ένα πρώτο down ή ένα βιαστικό touchdown.

Η Φιλαδέλφεια εκτέλεσε πρόσφατα το παιχνίδι την ημέρα των Χριστουγέννων στη νίκη της με 33-25 επί των Giants, η οποία σηματοδότησε το 15ο βιαστικό touchdown του Hurts της σεζόν.

Να μπει στα βιβλία της ιστορίας γιατί πέρασε το ρεκόρ όλων των εποχών του Cam Newtown για τα περισσότερα βιαστικά touchdown σε μία μόνο σεζόν από έναν κουαρτμπακ.

Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ο Swift έχει καταγράψει 988 γιάρδες σε 216 βιαστικές προσπάθειες, μαζί με πέντε touchdown, στους 15 αγώνες της ομάδας.

Οι Eagles (11-4) αναζητούν τη λύτρωση και μια νέα σπίθα μετά από ένα σερί τριών ηττών, όπως πέφτουν στους 49ers, τους Cowboys και τους Seahawks.

Ο Jalen Hurts (1) των Philadelphia Eagles τρέχει την μπάλα για ένα touchdown κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου εναντίον των Giants τα Χριστούγεννα. Bill Kostroun/New York Post
Ο D'Andre Swift (0) σημειώνει ένα touchdown πέρα ​​από την ασφάλεια των New York Giants Xavier McKinney (29) κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Αφού νικήσουν τους Giants, εξακολουθούν να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον Νο. 1 σπόρο στο NFC, εάν κερδίσουν τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια τους στην κανονική περίοδο και εάν οι 49ers και οι Lions χάσουν ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια τους.

Η Φιλαδέλφεια θα αντιμετωπίσει τους Cardinals (3-12) το απόγευμα της Κυριακής, ενώ θα ακολουθήσει νέα συνάντηση με τους Giants (5-10) για τη λήξη της κανονικής περιόδου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading