Ο Jason Kelce λέει στους συμπαίκτες του Eagles ότι αποσύρεται μετά από μια συναισθηματική σκηνήΟ Jason Kelce το αποκαλεί καριέρα μετά από 13 σεζόν NFL.

Ο σέντερ των Philadelphia Eagles All-Pro είπε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά τη Δευτέρα απώλεια μπαλαντέρ στο τέλος της σεζόν στους Buccaneers ότι αποσύρεται, σύμφωνα με τον Adam Schefter του ESPN.

Ο 36χρονος μελλοντικός Hall-of-Famer ήταν εμφανώς αναστατωμένος στο περιθώριο στο τέλος της ήττας της Φιλαδέλφεια με 32-9 στο Raymond James Stadium της Τάμπα.

Ο Kelce, ο οποίος στο παρελθόν σκέφτηκε να αποσυρθεί, έχει έξι επιλογές All-Pro και επτά Pro Bowls κάτω από τη ζώνη του.

Αυτός ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάρτιο «θα επέστρεφε για άλλον ένα χρόνο αφού το πήγαινα με τη γυναίκα μου και πολλούς άλλους φίλους και την οικογένειά μου».

Μιλώντας στο Twitter (τώρα X) εκείνη την εποχή, ο Kelce έγραψε: «Έχω σκεφτεί πολύ αν έχει νόημα να παίξω άλλη μια σεζόν».

Ο Τζέισον Κέλτσε αποχωρεί από το γήπεδο μετά την ήττα της Δευτέρας. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con
Ο Τζέισον Κέλτσε ετοιμάζεται να πάρει την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δευτέρας. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Kelce και η γυναίκα του, Kylie McDevitt Kelce καλωσόρισε α κοριτσάκι, Bennett Llewellyn Kelce, τον περασμένο Φεβρουάριο — κάνοντάς τους μια πενταμελή οικογένεια.

Το νεογέννητο ενώθηκε με τις μεγάλες αδερφές, την 2μισι ετών Elliotte Ray και την 4χρονη Wyatt.

Ο Jason Kelce και η σύζυγός του Kylie Kelce με τις τρεις κόρες τους στο στρατόπεδο εκπαίδευσης του Eagles το 2023. Ίνσταγκραμ

Ο Kelce, ο οποίος επιλέχθηκε από τους Eagles στον έκτο γύρο του NFL Draft του 2011, έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του στη Φιλαδέλφεια.

Κέρδισε το Super Bowl LII το 2018 με τους Eagles.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading