Ο Jets μια χαρά ζει με τον Aaron Rodgers όπως ακριβώς είναι


Η συνέντευξη με τον Άαρον Ρότζερς στο «The Pat McAfee Show» την Τρίτη φάνηκε να προκάλεσε ανταπόκριση από τους ανθρώπους παντού… καλά, σχεδόν παντού.

Ένα μέρος όπου ο Ρότζερς διαλαλούσε τον Τζίμι Κίμελ, τον COVID και τον Δρ. Άντονι Φάουτσι Το μόνο που ξεσήκωσε τους ώμους ήταν το One Jets Drive.

Αν και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι Jets θα πρέπει να «κλείσουν τον Rodgers» ή να του πουν να σταματήσει να μιλάει για μη ποδοσφαιρικά θέματα, οι Jets δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την εβδομαδιαία εμφάνιση του Rodgers στο McAfee. Από το να μιλήσω σε άτομα εντός του οργανισμού για το θέμα πολλές φορές, η αίσθηση γύρω από τα Jets είναι ότι κανένα από αυτά που λέει ο Rodgers στο McAfee δεν έχει επίδραση στην ομάδα ή τον οργανισμό. Αν και μπορεί να είναι η συζήτηση γύρω από το ψυγείο νερού στο γραφείο σας, δεν είναι ένα καυτό θέμα στο Florham Park.

Εάν διαφωνείτε με τον Rodgers, μπορείτε να το δείτε και να πείτε ότι αυτό που κάνει είναι μια κακή σκέψη για τα Jets. Αλλά ο Ρότζερς είναι τόσο μεγάλος σταρ που αντικαθιστά τον εργοδότη του. Εσείς κοιτάξατε διαφορετικά τους Packers όταν ο Rodgers διατύπωνε τις απόψεις του ως παίκτης εκεί ή απλώς τους είπατε ότι ο Aaron είναι ο Aaron;


Ο προπονητής των Jets, Ρόμπερτ Σάλεχ, συνομιλεί με τον στρατηγό Aaron Rodgers (8) στην προπόνηση
Ο Robert Saleh και οι Jets δεν φαίνεται να ενοχλούνται από τις αμφιλεγόμενες απόψεις που υποστηρίζει ο Aaron Rodgers στο «Pat McAfee Show». Bill Kostroun/New York Post

Ο Ρότζερς είναι περίπου τόσο πολωτική φιγούρα όσο και στον αθλητισμό, Και αυτό τονίζεται μόνο αυτή τη στιγμή, επειδή έχει ρίξει μόνο ένα πέρασμα με στολή Jets και δεν έχει ακόμη τους οδηγήσει σε μια οδήγηση touchdown ή σε μια νίκη. Μόλις ο Ρότζερς επιστρέψει με τη στολή και παίξει τέταρτο σε υψηλό επίπεδο, η ανοχή για τις απόψεις του θα είναι μεγαλύτερη, ακόμη και από όσους διαφωνούν μαζί του.

Μέσα στην ομάδα, υπάρχουν εκείνοι που επικροτούν τον Rodgers που έχει τα κότσια να αμφισβητήσει τα mainstream media. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συμφωνούν με την άποψή του για τον COVID και τα εμβόλια, αλλά δεν θα το έλεγαν ποτέ δημόσια από φόβο για τις αντιδράσεις.


Οι εμφανίσεις του Rodgers στην εκπομπή του McAfee έχουν προκαλέσει πολλές επικρίσεις.
Οι εμφανίσεις του Aaron Rodgers στην εκπομπή του McAfee έχουν προκαλέσει πολλές κριτικές. ESPN

Αν και δεν είναι εναντίον του να μιλήσει, μάλλον υπάρχει κάποια ανακούφιση μέσα στα γραφεία της ομάδας Ο Rodgers δεν θα επιστρέψει στο McAfee για λίγο μετά την εμφάνιση της Τρίτης. Αναμένεται να επιστρέψει στο σόου του χρόνου, όπου σίγουρα θα κάνει περισσότερα πρωτοσέλιδα.

Όσο για τους συμπαίκτες του Rodgers, οι περισσότεροι από αυτούς δεν ξέρουν καν ποιος είναι ο Kimmel ή προσέχουν τι λέει ο Rodgers. Για αυτούς, έχει να κάνει με το τι μπορεί να κάνει σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και τι έχουν δει από αυτόν μέσα στα αποδυτήρια.

Οι παίκτες των Jets μίλησαν με λαμπερά για αυτό που είδαν από τον Rodgers στο γήπεδο προπόνησης τις τελευταίες εβδομάδες καθώς έτρεχε την ομάδα των σκάουτερ ενάντια στην άμυνα. Ο Rodgers είναι το κλειδί για να αλλάξουν τα Jets τα πράγματα το 2024 και όλοι το γνωρίζουν και το αγκαλιάζουν. Οι απόψεις του Rodgers για τον RFK Jr. δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους τύπους που θέλουν απλώς κάποιον που μπορεί να αποφύγει τις τσάντες και να πετάει πάσες touchdown.

“Σου υπόσχομαι. Δεν νομίζω ότι κανένας ενδιαφέρεται πραγματικά για – μέσα σε αυτούς τους τοίχους, τους συμπαίκτες του – κανείς δεν ενδιαφέρεται για το McAfee Show», δήλωσε ο προπονητής Robert Saleh κατά τη διάρκεια του “The Michael Kay Show” τη Δευτέρα. «Νομίζω ότι αυτό είναι πιο απλός θόρυβος για τον έξω κόσμο. Αλλά μόνο τα πράγματα εδώ μέσα και τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα ως οργανισμός, ως παίκτες, ως προπονητές, όλοι μας, όσον αφορά το να σταματήσουμε να ιδρώνουμε τα μικρά πράγματα και ας ανησυχούμε για τη νίκη σε αγώνες ποδοσφαίρου.»

Ρότζερς έχει αγαπήσει τους συμπαίκτες του και στελέχη των Jets. Είναι αρραβωνιασμένος από τότε που έφτασε τον Απρίλιο. Η φυσική σύγκριση για τον Ρότζερς από το εμπόριο από το Γκριν Μπέι ήταν ο Μπρετ Φαβρ, ο οποίος ανταλλάχθηκε από τους Packers στους Jets το 2008.

Ο Φαβρ ένιωθε σαν μισθωμένο όπλο όταν ήταν εδώ. Ποτέ δεν φαινόταν επενδυμένος στην ομάδα και σπάνια βρισκόταν στα αποδυτήρια. Αντίθετα, περνούσε τον περισσότερο χρόνο του σε ένα γραφείο κοντά στην αίθουσα εξοπλισμού.

Ο Ρότζερς, από την άλλη, κάθεται σταθερά στο ντουλάπι του και συνομιλεί με τους συμπαίκτες του. Έβγαινε για δείπνο και πήγαινε σε παιχνίδια και αθλητικές εκδηλώσεις με συμπαίκτες την άνοιξη και το καλοκαίρι. Πολλοί από τους νεαρούς Jets απολαμβάνουν την προσοχή που λαμβάνουν από το μελλοντικό Hall of Famer.

Έτσι, αν και πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να δουν τους Jets να λένε στον Rodgers να σωπάσει, αυτό δεν συμβαίνει. Ο μήνας του μέλιτος μπορεί να τελείωσε για τον Rodgers and the Jets, αλλά ο γάμος παραμένει ισχυρός και οι κοσμοθεωρίες του Rodgers και ο τρόπος που τις εκφράζει δεν αλλάζουν αυτό.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading