Ο Jim Harbaugh παίρνει τη δεύτερη συνέντευξη Chargers καθώς το ενδιαφέρον για το NFL αυξάνεται


Τα πράγματα φαίνεται να γίνονται σοβαρά μεταξύ του Jim Harbaugh και των Chargers.

Ο προπονητής του Μίτσιγκαν θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προπονητής της ομάδας που θα λάβει δεύτερη συνέντευξη αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τον Adam Schefter του ESPN.

Αυτή είναι η δεύτερη ομάδα με την οποία έχει προγραμματιστεί δεύτερη συνέντευξη, καθώς το ίδιο κάνουν και τα Falcons.

Ο έξι φορές πρωταθλητής του Super Bowl Bill Belichick διαφαίνεται ως κορυφαίος υποψήφιος για τη θέση των Falcons επίσης.

Οι Chargers, ωστόσο, ήταν η πρώτη ομάδα με την οποία συνδέθηκε ο πρώην NFL QB καθώς αποφασίζει αν θα επιστρέψει στο NFL ή θα οδηγήσει τους Wolverines στην υπεράσπιση του εθνικού τους πρωταθλήματος, καθώς η σχολή ελπίζει να του υπογράψει επέκταση.

Το Λος Άντζελες, το οποίο έχει πάρει συνέντευξη από 15 υποψηφίους, αναζητά νέα ηγεσία στην κορυφή μετά την απόλυση του προπονητή Brandon Staley και του γενικού διευθυντή Tom Telesco τον Δεκέμβριο.

Η ομάδα ολοκλήρωσε ένα θλιβερό 5-12 αφού πέρασε στα πλέι οφ πριν από ένα χρόνο.


Ο προπονητής του Μίτσιγκαν Τζιμ Χάρμπαου παίρνει μια δεύτερη συνέντευξη με τους Chargers. Getty Images

Οι Chargers πήραν επίσης συνεντεύξεις από τους πρώην προπονητές του NFL, Raheem Morris, Steve Wilks, Leslie Frazier, Mike Vrabel και Dan Quinn.

Ο 60χρονος Harbaugh, ο οποίος πέρασε τις δύο τελευταίες σεζόν της 14χρονης καριέρας του στο NFL με τους Chargers, είναι αποδεδειγμένος νικητής

Είχε ρεκόρ 44-19-1 με μια εμφάνιση στο Super Bowl κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προπονητής των 49ers το 2011-14 και ρεκόρ 118-46 κατά τη διάρκεια 13 σεζόν ως προπονητής κολεγίου.

Οι Chargers του προσφέρουν μια ομάδα με ένα ταλαντούχο ρόστερ με επικεφαλής έναν από τους κορυφαίους νεαρούς στρατηγούς του NFL, τον Justin Herbert, ο οποίος δεν τα κατάφερε με τον Staley στο τιμόνι.

Αν και το Μίσιγκαν κέρδισε έναν αήττητο εθνικό τίτλο, η περασμένη σεζόν δεν ήταν χωρίς δράμα.


Ο προπονητής του Μίσιγκαν Τζιμ Χάρμπαου
Ο προπονητής του Μίσιγκαν Τζιμ Χάρμπαου Getty Images

Ο Harbaugh αποβλήθηκε για έξι από τα παιχνίδια των Wolverines.

Οι τρεις πρώτες οφείλονταν σε υποτιθέμενες παραβιάσεις στρατολόγησης και οι τελευταίες τρεις λόγω ενός σχεδίου κλοπής πινακίδων που ενορχηστρώθηκε από τον πρώην υπάλληλο του Μίσιγκαν, Κόνορ Στάλιονς.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading