Ο Jim Harbaugh παρακάμπτει εντελώς τις ερωτήσεις σχετικά με τις φήμες για την προπόνηση του NFLΑν ο Jim Harbaugh προσπαθούσε να καταπνίξει τις φήμες ότι θα μπορούσε να πηδήξει με πλοίο στο NFL, η μη απάντηση του προπονητή του Μίσιγκαν την Τετάρτη έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Κατά τη διάρκεια μιας διαθεσιμότητας των μέσων ενημέρωσης στη Disneyland ενόψει του ημιτελικού του College Football Playoff, ο Harbaugh, 60 ετών, παρέκαμψε κωμικά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με οι συνεχιζόμενες φήμες ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στους επαγγελματίες.

«Ένα τέτοιο μυαλό, έτσι έχουμε τα πράγματα», απάντησε ο Harbaugh όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Είναι κυριολεκτικά όποια μέρα και αν βρισκόμαστε, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Κυριαρχήστε την ημέρα, τότε θα πάμε για ύπνο απόψε και θα ξυπνήσουμε αύριο, και θα δούμε αν δεν μπορούμε να κυριαρχήσουμε εκείνη την ημέρα. Είναι μια ομάδα με μοναχικό πνεύμα και απλώς επικεντρώνεται στο να φροντίζει τις δουλειές του σήμερα και να δούμε αν δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο αύριο».

Το όνομα του Harbaugh συνεχίζει να εμφανίζεται στις συζητήσεις σχετικά με τις κενές θέσεις προπονητή στο NFL, και υπάρχουν ήδη μερικές ομάδες που μπορεί να θέλουν να κάνουν μια πρόσληψη πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Οι Raiders, οι Chargers και οι Panthers είναι όλες ομάδες με επικεφαλής προσωρινούς προπονητέςκαι θα μπορούσαν να υπάρξουν άλλα ανοίγματα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Ο προπονητής του Μίτσιγκαν, Τζιμ Χάρμπαου Φιλντς, μιλά στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης καλωσορίσματος για την ομάδα στη Ντίσνεϋλαντ. AP

Η ιδέα του Harbaugh να προπονεί πιθανώς τους Chargers είναι μια σκέψη που μπορεί να ενθουσιάσει ορισμένους οπαδούς και ο προπονητής του Μίτσιγκαν έχει μια σύνδεση εκεί, που ταιριάζει στον οργανισμό στο λυκόφως της καριέρας του (1999-2000).

Αλλά ακόμα και μόνο μια ερώτηση για το πώς ήταν να παίζεις για την οικογένεια Σπανού – στην οποία ανήκει η οργάνωση – έλαβε μια απάντηση που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που ρωτήθηκε.

Ο προπονητής του Μίσιγκαν, Τζιμ Χάρμπαου, πανηγυρίζει μετά τη νίκη του στο Big
Δέκα αγώνας Πρωταθλήματος εναντίον της Αϊόβα στο στάδιο Lucas Oil. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Ναι, μόνο ένα μυαλό για αυτό το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή, απλώς διασκεδάστε με την οικογένεια και την ομάδα και τους παίκτες. Είμαστε στο πιο χαρούμενο μέρος στη Γη», είπε ο Harbaugh με ένα μεγάλο χαμόγελο και γέλιο καθώς το Μίσιγκαν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Αλαμπάμα στο Rose Bowl την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ο Harbaugh προσπαθούσε να κρατήσει την εστίαση στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής φέρεται να έλαβε μια προσφορά για μαζική επέκταση συμβολαίου με το Μίσιγκαν που θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή ποδοσφαίρου στο Big Ten.

Έχει εκφράσει την επιθυμία να υπογράψει επέκταση και έχει τρία χρόνια από την τρέχουσα συμφωνία του, αλλά η γοητεία των επαγγελματικών τάξεων παραμένει για τον Harbaugh.

Ο επικεφαλής προπονητής Jim Harbaugh γιορτάζει με τον JJ McCarthy #9 των Michigan Wolverines μετά τη νίκη στο Big Ten Championship εναντίον των Iowa Hawkeyes στο Lucas Oil Stadium στις 2 Δεκεμβρίου 2023. Getty Images

Ο Harbaugh οδήγησε τους 49ers από το 2011-14, βοηθώντας τους σε τρία παιχνίδια τίτλου συνεδρίων και μία εμφάνιση στο Super Bowl.

Αυτός προηγουμένως πήρε συνέντευξη για τη θέση του προπονητή των Vikings το 2022 και ήταν σε συζητήσεις για την Δουλειά Broncos νωρίτερα φέτος.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο “The Herd” την Τρίτη, Η Dianna Russini των Athletic ανέφερε Ο Harbaugh θέλει να επιστρέψει στο NFL.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading