Ο Jim Harbaugh πειράζει ένα «πέρασμα της δάδας» καθώς οι φήμες για την προπονητική του NFL στροβιλίζονται


Ο Jim Harbaugh μπορεί να έχει αποκαλύψει μια ιδέα για το πώς μπορεί να μοιάζει το μέλλον του προπονητή του – ή του Michigan.

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε ένα ράλι March For Life στην Ουάσιγκτον, DC την Παρασκευή, σχετικά με το τι έχει κάνει από τότε που κέρδισε τον εθνικό του τίτλο στο College Football Playoff με το Michigan, ο Harbaugh είπε: «Μόλις επέστρεψα στη δουλειά, προετοιμαζόμενος για την επόμενη σεζόν.

“Υπάρχει ένα πέρασμα της δάδας που είναι φοβερό.”

Οι εικασίες για το μέλλον του Harbaugh, είτε στο NFL είτε στο κολέγιο, ξεκίνησαν ακόμη και πριν από τον αγώνα του εθνικού πρωταθλήματος.

Και τώρα, από το τέλος της σεζόν του στο Μίτσιγκαν, ο Harbaugh, 60 ετών, ήταν απασχολημένος, παίρνοντας συνεντεύξεις με τους Φορτιστές και Γεράκια για κάθε κενή θέση προπονητή.

Εάν επρόκειτο να πηδήξει στο NFL, δεν θα ήταν η πρώτη του φορά μεταξύ των επαγγελματιών, καθώς προηγουμένως ήταν προπονητής για τους 49ers (2011-14), που περιελάμβανε μια εμφάνιση στο Super Bowl και δύο άλλα παιχνίδια τίτλου NFC.


Ο Jim Harbaugh ανέφερε α "πέρασμα της δάδας" πρόσφατα καθώς το προπονητικό του μέλλον παραμένει στον αέρα.
Ο Jim Harbaugh ανέφερε ένα «πέρασμα της δάδας» πρόσφατα καθώς το προπονητικό του μέλλον παραμένει στον αέρα. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ωστόσο, ο Harbaugh λυπάται που δεν προσπαθεί να σκεφτεί πολύ μπροστά.

«Απλώς παίρνω τη συμβουλή από τον Θεό και το Άγιο Πνεύμα, και τον κύριο Τζακ Χάρμπαου, τον μπαμπά μου και τη σύζυγό μου, Σάρα», είπε όταν ρωτήθηκε πώς χειριζόταν την προσοχή μαζί με τη μεγάλη απόφαση. «Απλώς λαμβάνω τις συμβουλές, ζώντας μια μέρα τη φορά. Μια μέρα τη φορά. Ενα παιχνίδι την φορά. Ένα παιχνίδι τη φορά.”

Οδήγησε τους Wolverines σε μια αήττητη σεζόν 15-0 με τη βοήθεια του στρατηγού JJ McCarthy υπό τον σέντερ, ο οποίος πρόσφατα δηλώθηκε για το ντραφτ του NFL 2024.

Εκτός από τις μελλοντικές του προπονητικές αποφάσεις, ο Harbaugh θα επευφημεί τον αδερφό του και προπονητή των Ravens, John, καθώς θα αντιμετωπίσει τους Texans στον γύρο των πλέι οφ της AFC το Σάββατο.


Ο προπονητής του Μίτσιγκαν, Τζιμ Χάρμπαου, σηκώνει το τρόπαιο προπονητών της AFCA κατά τη διάρκεια του εορτασμού του εθνικού πρωταθλήματος στο Crisler Center στο Αν Άρμπορ το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024.
Ο προπονητής του Μίτσιγκαν, Τζιμ Χάρμπαου, σηκώνει το τρόπαιο προπονητών της AFCA κατά τη διάρκεια του εορτασμού του εθνικού πρωταθλήματος στο Crisler Center στο Αν Άρμπορ το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Θα τα πάει περίφημα. Όλη η οικογένεια θα είναι εκεί για να στηρίξει τον αδερφό μου», είπε για το τι περιμένει να δει στο παιχνίδι των πλέι οφ. «Πιστεύω ότι θα συμβούν σπουδαία πράγματα».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading