Ο Jim Harbaugh συνεντεύξεις με τους Falcons καθώς οι φήμες για το NFL συνεχίζουν να φουντώνουν


Οι Falcons κάνουν τη δέουσα επιμέλεια στην αναζήτηση του head coaching και αυτό τους οδήγησε να πάρουν συνέντευξη από μερικά ονόματα υψηλού προφίλ.

Αφού έδωσε στον Bill Belichick μια συνέντευξη τη Δευτέρα για την ανοιχτή θέση της, η Ατλάντα έκανε το ίδιο για τον Jim Harbaugh την Τρίτη, ανακοίνωσε η ομάδα.

Harbaugh, 60, προέρχεται από μια συνέντευξη με τους Chargers για την κενή τους θέση προπονητή.

Στο τιμόνι του Μίσιγκαν φέτος, οδήγησε μια αήττητη σεζόν που οι Wolverines κορυφώθηκαν με έναν εθνικό τίτλο στο College Football Playoff.

Ωστόσο, αυτή η σημαντική νίκη δεν ήρθε χωρίς σκάνδαλο, καθώς ο Harbaugh τέθηκε σε αναστολή για τους τρεις τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου από τους Big Ten καθώς το πρόγραμμα είχε εμπλακεί σε ένα άτοπο κλοπής επιγραφών.

Ο πρώην υπάλληλος του Μίσιγκαν, Κόνορ Στάλιονς, ο φερόμενος ως αρχηγός της πλοκήςπαραιτήθηκε τον Νοέμβριο.


Ο επικεφαλής προπονητής Jim Harbaugh των Michigan Wolverines αντιδρά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την νίκη των Washington Huskies.
Ο επικεφαλής προπονητής Jim Harbaugh των Michigan Wolverines αντιδρά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την νίκη των Washington Huskies. Getty Images

Σε εννέα σεζόν στο Ann Arbor, ο Harbaugh έχει ρεκόρ 89-25. Προηγουμένως προπονούσε τους 49ers, οδηγώντας τους σε μια εμφάνιση στο Super Bowl.

Δεν έχει εμβαθύνει πολύ στις φήμες για πιθανή επιστροφή στο NFL.

«Θέλω απλώς να το απολαύσω. Ελπίζω να μου το δώσεις. Μπορεί ένας άντρας να το έχει αυτό;» είπε ο Harbaugh μετά τον αγώνα του εθνικού πρωταθλήματος. «Πρέπει πάντα να είναι «Τι είναι επόμενο, ποιο είναι το μέλλον;»


Ο επικεφαλής προπονητής Jim Harbaugh των Michigan Wolverines αντιδρά μετά τη νίκη των Washington Huskies.
Ο επικεφαλής προπονητής Jim Harbaugh των Michigan Wolverines αντιδρά μετά τη νίκη των Washington Huskies. Getty Images

Μετά την απόλυση του Άρθουρ Σμιθ, οι Falcons έχουν τώρα πραγματοποιήσει συνεντεύξεις με επτά υποψηφίους, στους οποίους περιλαμβάνονται ο συντονιστής επίθεσης των Bengals, Brian Callahan και ο αμυντικός συντονιστής των Ravens, Mike Macdonald.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading