Ο Jimmy Kimmel προκαλεί τον Aaron Rodgers να ζητήσει συγγνώμη σε καυστικό μονόλογο


Ο Jimmy Kimmel συμμετείχε στον Aaron Rodgers στην πρώτη του εκπομπή για τη νέα χρονιά μετά το Jets QB, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το όνομα του Kimmel θα εμφανιζόταν σε έγγραφα που σχετίζονται με τον Jeffrey Epstein την περασμένη εβδομάδα στο “The Pat McAfee Show”.

Το σχόλιο προκάλεσε θύελλα διαμάχης και ο παρουσιαστής αργά το βράδυ δεν συγκρατήθηκε σε έναν μονόλογο περίπου επτά λεπτών για να ανοίξει το «Jimmy Kimmel Live» τη Δευτέρα το βράδυ, στο οποίο κορόιδευε τον Rodgers και τον προκάλεσε να ζητήσει συγγνώμη.

«Όταν ακούς έναν τύπο που κέρδισε ένα Super Bowl και έκανε όλες τις διαφημίσεις του State Farm να λέει κάτι τέτοιο», είπε ο Kimmel, αναφερόμενος στα σχόλια του Rodgers Epstein, «πολλοί το πιστεύουν. Πολλοί άνθρωποι με αυταπάτες πιστεύουν ειλικρινά ότι συναντιέμαι με τον Τομ Χανκς και την Όπρα στο Shakies μια φορά την εβδομάδα για να φάω πίτσα και να πίνω το αίμα των παιδιών.

«Και το ξέρω αυτό γιατί ακούω από αυτούς τους ανθρώπους συχνά η γυναίκα μου ακούει από αυτούς. Τα παιδιά μου ακούνε από αυτούς. Ο καημένος μου ταχυδρόμος ακούει από αυτούς τους ανθρώπους. Και τώρα ακούμε πολλά περισσότερα από αυτούς χάρη στον Aaron Rodgers.»

Ο Κίμελ τότε πρότεινε ότι ο Ρότζερς είτε πίστευε πραγματικά ότι έλεγε ήταν αλήθεια, είτε «δεν το πιστεύει στην πραγματικότητα, και ότι απλώς το είπε επειδή είναι θυμωμένος μαζί μου που κοροϊδεύω το κορυφαίο του κότσο και τα ψέματά του ότι εμβολιάστηκε. ”

Ο οικοδεσπότης αργά το βράδυ υπέθεσε επίσης ότι η μεγαλύτερη δυσαρέσκεια του Ρότζερς ήταν όταν τον κορόιδευε για μια θεωρία συνωμοσίας ότι δημοσιεύονταν ειδήσεις για τα UFO για να αποσπάσουν την προσοχή από τη λίστα του Έπσταϊν και το σχόλιο ήταν αντίποινα γι' αυτό.

«Ο Άαρον Ρότζερς έχει πολύ υψηλή γνώμη για τον εαυτό του. Επειδή είχε επιτυχία στο γήπεδο ποδοσφαίρου, πιστεύει ότι είναι ένα εξαιρετικό ον», είπε αργότερα ο Kimmel.

Η επίθεση με κοφτερή γλώσσα συνεχίστηκε καθώς ο Κίμελ κορόιδευε ότι ο Ρότζερς πίστευε ότι ήταν πιο έξυπνος από τους επιστήμονες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19 και αστειεύτηκε ότι «η ιδέα ότι ο εγκέφαλός του ήταν απλώς μέσος ήταν αδιανόητη».


Ο Τζίμι Κίμελ κάνει τον εναρκτήριο μονόλογό του το βράδυ της Δευτέρας.
Ο Τζίμι Κίμελ δεν κρατήθηκε όταν ήρθε να απευθυνθεί στον Άαρον Ρότζερς το βράδυ της Δευτέρας. αλφάβητο

“Ο Aaron πήρε δύο A στο δελτίο αναφοράς του και ήταν και τα δύο στη λέξη “Aaron””, πρόσθεσε ο Kimmel.

Στη συνέχεια αναγνώρισε ότι ο Ρότζερς έχει το δικαίωμα στις απόψεις του, αλλά τράβηξε τη γραμμή, στο μυαλό του, να φτιάχνει ψέματα και απώθησε τα σχόλια του Πατ ΜακΑφι ότι υποτίθεται ότι ήταν απλώς σκουπίδια.

«Το να λες ότι κάποιος είναι παιδόφιλος δεν είναι άποψη, ούτε είναι σκουπίδια. Συγγνώμη, Pat McAfee», πρόσθεσε ο Kimmel.


Ο στρατηγός των Jets Aaron Rodgers μιλά στα μέσα ενημέρωσης στο Florham Park, NJ.  Μετά τη λήξη της σεζόν.
Ο Rodgers είπε ότι σχεδίαζε να μιλήσει στο Kimmel brouhaha του στο επεισόδιο της Τρίτης στο Pat McAfee Show. Bill Kostroun/New York Post

Ο Κίμελ είπε πράγματι ότι θα δεχόταν μια συγγνώμη από τον Ρότζερς αν έβγαινε κάποιος στο δρόμο του.

«Όταν κάνω κάτι λάθος, που συμβαίνει σε σπάνιες περιπτώσεις, ξέρετε τι κάνω; Ζητώ συγγνώμη», είπε ο Κίμελ. «Αυτό πρέπει να κάνει ο Aaron Rodgers, κάτι που θα έκανε ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Αλλά στοιχηματίζω ότι δεν θα το κάνει. Αν το κάνει, ξέρεις τι θα κάνω; Θα δεχτώ τη συγγνώμη του και θα προχωρήσω. Αλλά μάλλον δεν θα το κάνει. Υποθέτω ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη».

Ο Ρότζερς περιμένει να αντιμετωπίσει την κατάσταση έως ότου επιστρέψει στην εκπομπή του McAfee την Τρίτη, αρνούμενος ουσιαστικά να απαντήσει σε μια ερώτηση σχετικά με το θέμα όταν προέκυψε κατά τη διάρκεια της διαθεσιμότητας των μέσων ενημέρωσης Jets στο τέλος της χρονιάς τη Δευτέρα.

«Θα μιλήσω γι' αυτό αύριο στην εκπομπή. Συντονιστείτε», είπε ο Ρότζερς από το βάθρο στις εγκαταστάσεις εξάσκησης των Jets.

Ο πόλεμος μεταξύ Κίμελ και Ρότζερς φούντωσε ξανά την περασμένη εβδομάδα όταν το Jets QB αναφέρθηκε στο ότι το όνομα του Kimmel ήταν μέρος του θησαυρού των εγγράφων του Epstein που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

“Αυτό υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα”, είπε ο Rodgers κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας εμφάνισής του “The Pat McAfee Show” στις 2 Ιανουαρίου. “Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του Jimmy Kimmel, που πραγματικά ελπίζουν ότι δεν θα βγει.”

Και ο κωμικός απάντησε αμέσως απειλώντας με νομικές ενέργειες σε μια ανάρτηση στο X αργότερα το ίδιο βράδυ.

Το όνομα του Κίμελ δεν εμφανίστηκε ποτέ σε κανένα από τα έγγραφα ή είχε συνδεθεί ποτέ με τον νεκρό παιδόφιλο στο παρελθόν.

Ο Rodgers και ο Kimmel έχουν παγιωθεί σε μια συνεχιζόμενη κόντρα που χρονολογείται από το 2021, όταν ο Kimmel είχε κυνηγήσει τον Rodgers στο μεταμεσονύκτιο talk show του σχετικά με το καθεστώς εμβολιασμού του μελλοντικού Hall of Famer.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading