Ο JJ McCarthy δηλώνει για το 2024 NFL Draft μετά τη νίκη του εθνικού πρωταθλήματος με το Michigan


Ο Τζέι Τζέι ΜακΚάρθι είναι «για πάντα ένας άνθρωπος του Μίτσιγκαν», αλλά προχωρά από τους Γούλβερινς.

Φρέσκο ​​από οδηγώντας το Μίσιγκαν στο εθνικό πρωτάθλημα CFP την περασμένη εβδομάδα, ο νεαρός στρατηγός ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα δηλώσει για το ντραφτ του NFL 2024.

«Έχω μιλήσει με πολλούς μέσα και έξω από το ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς μου, του προπονητή [Jim] Harbaugh και πολλά [whose] απόψεις που θαυμάζω και σέβομαι πολύ», είπε ο McCarthy έγραψε σε ανακοίνωσή του στα social media. “Αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη και πώς θα μπορούσε να είναι – αγαπώ τους συμπαίκτες μου, αγαπώ τους προπονητές μου και το λατρεύω εδώ στο Ann Arbor.”

Ο ΜακΚάρθι, τον οποίο κάποιοι σχεδίαζαν να πάει στον πρώτο γύρο, πέταξε για 2.991 γιάρδες, 22 αγγίγματα και τέσσερις ανακοπές σε 15 παιχνίδια για το Μίσιγκαν, ενώ ολοκλήρωσε το 72,3 τοις εκατό των πάσες του. Ο 20χρονος πρόσθεσε 202 γιάρδες και τρεις σκορ.


Ο στρατηγός του Μίσιγκαν Τζέι Τζέι ΜακΚάρθι (λ.) με τον προπονητή Τζιμ Χάρμπαου (ρ.) μετά τη νίκη του εθνικού πρωταθλήματος στις 8 Ιανουαρίου 2024.
Ο στρατηγός του Μίσιγκαν Τζέι Τζέι ΜακΚάρθι (λ.) με τον προπονητή Τζιμ Χάρμπαου (ρ.) μετά τη νίκη του εθνικού πρωταθλήματος στις 8 Ιανουαρίου 2024. Getty Images

Μετά τη νίκη του Μίσιγκαν στον ημιτελικό του CFP επί της Αλαμπάμα στο Rose Bowl, ο Harbaugh ανακήρυξε τον McCarthy «τον καλύτερο στρατηγό στην ιστορία του Πανεπιστημίου του Michigan», λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις επιδόσεις στο κολέγιο.

«Νιώθω λίγο άβολα με κάθε κομπλιμέντο που παίρνω», είπε ο ΜακΚάρθι στους δημοσιογράφους απαντώντας. «Αυτή είναι η προσωπικότητα που έχω. Είμαι πολύ ευγνώμων που είναι ο προπονητής μου. Προφανώς, όλα τα υπέροχα λόγια που λέει για μένα σημαίνουν πολλά και είναι ευλογία να παίζεις για αυτόν».

Είναι πιθανό ο Harbaugh, ο πρώην προπονητής των 49ers, να ακολουθήσει τον McCarthy στο NFL όπως είναι έτοιμη για συνέντευξη με τους Φορτιστές.


Ο JJ McCarthy κατά τη διάρκεια εορτασμού του πρωταθλήματος του Μίσιγκαν στο Ann Arbor στις 13 Ιανουαρίου 2024.
Ο JJ McCarthy κατά τη διάρκεια εορτασμού του πρωταθλήματος του Μίσιγκαν στο Ann Arbor στις 13 Ιανουαρίου 2024. Getty Images

Ο αθλητικός διευθυντής του Michigan, Warde Manuel, ελπίζει να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με τον Harbaugh, αλλά έχοντας φέρει στο Michigan έναν εθνικό τίτλο, ο Harbaugh μπορεί να είναι έτοιμος να κάνει το άλμα πίσω στους επαγγελματίες.

Ο Harbaugh πήρε τους 49ers στο Super Bowl πριν από 11 χρόνια, χάνοντας από τον αδελφό του John's Ravens, 34-31.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading