Ο Joe Flacco ρίχνει δύο pick-six εναντίον Texans καθώς το σερί του Browns παίρνει βάναυση τροπή


Η κανονική σεζόν του παραμυθιού του Joe Flacco βρήκε ένα εμπόδιο μετά τη σεζόν ενάντια στην άμυνα των Τεξανών.

Ο 38χρονος μπακ, ο οποίος υπεγράφη στην ομάδα προπόνησης των Μπράουνς τον Νοέμβριο και πήρε 4-1 ως βασικός για να κλείσει την κανονική περίοδο, πέταξε διαδοχικά έξι κοψίματα στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου του παιχνιδιού με μπαλαντέρ κόντρα στο Χιούστον.

Το Κλίβελαντ είχε ήδη στερήσει τους Τεξανούς κατά 10 πίσω από το δυνατό ντεμπούτο του CJ Stroud μετά τη σεζόν, αλλά μετά τις επιστροφές από τον Steven Nelson και τον Christian Harris, με το δεύτερο να σημειώνεται τέταρτο στο δεύτερο drive, έχασαν 38-14.

Όταν τελείωσε το επόμενο drive των Browns, ο Flacco είχε συμπληρώσει 27-από-37 πάσες για 269 γιάρδες, ένα touchdown και τα δύο κοψίματα, αλλά το Cleveland δεν είχε σκοράρει από τότε που η υποδοχή του Kareem Hunt τους έδωσε προβάδισμα 14-10.


Ο Joe Flacco και οι Browns υστερούσαν από τους Τεξανούς με 24 πόντους μετά τα διαδοχικά pick-six του.
Ο Joe Flacco και οι Browns υστερούσαν από τους Τεξανούς με 24 πόντους μετά τα διαδοχικά pick-six του. AP

Ο Joe Flacco, που απεικονίστηκε νωρίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, μετέτρεψε το έλλειμμα 10 πόντων των Browns σε καταστροφή με μόλις δύο βολές.
Ο Joe Flacco, που απεικονίστηκε νωρίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, μετέτρεψε το έλλειμμα 10 πόντων των Browns σε καταστροφή με μόλις δύο βολές. Getty Images

Ο Flacco είχε ρίξει οκτώ κοψίματα στις πέντε εκκινήσεις του στην κανονική σεζόν, όταν σταθεροποίησε την κατάσταση του στρατηγού των Browns ως τέταρτος βασικός τους το 2023.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading