Ο Josh McDaniels θα μπορούσε να επιστρέψει στους Patriots σε πιθανή ανατροπή του προσωπικού του Bill BelichickΑντί να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο, ίσως οι Patriots να προσπαθήσουν απλώς να το επαναφέρουν.

Ο πρώην συντονιστής επίθεσης Τζος ΜακΝτάνιελς, ο οποίος ήταν απολύθηκε ως επικεφαλής προπονητής των Raiders τον Οκτώβριοθα μπορούσε να είναι μια επιλογή επιστροφής εάν ο Robert Kraft αποφασίσει να κρατήσει τον Bill Belichick ως προπονητή, σύμφωνα με το The Athletic.

Ενώ οι αναφορές εμφανίστηκαν κοντά στο τέλος της σεζόν ότι η Kraft αναμενόταν να χωρίσει τους δρόμους της με τον Belichick, η εφημερίδα ανέφερε ότι το ζευγάρι είχε μια «αρχική συζήτηση» τη Δευτέρα με «τουλάχιστον» μια ακόμη συνάντηση να ακολουθήσει.

Εκεί θα μπορούσε να μπει ο McDaniels.

Προηγουμένως υπηρέτησε ως συντονιστής επίθεσης του Belichick από το 2006-08 και ξανά από το 2012-21, αποχωρώντας μετά την εκστρατεία του 2021 για να γίνει ο επικεφαλής προπονητής των Raiders.

Αυτή η απόφαση απέτυχε, καθώς το Λας Βέγκας τερμάτισε 6-11 – ούτε καν κοντά σε θέση αγκυροβόλησης μετά τη σεζόν – το 2022 και ξεκίνησε με 3-5 το 2023, παρά την προσθήκη του Jimmy Garoppolo και την επιστροφή του πρωταγωνιστή Davante Adams και του running back Josh Jacobs. προτού ο ιδιοκτήτης Mark Davis απολύσει τον McDaniels.

Ο Josh McDaniels απολύθηκε από τους Raiders τον Οκτώβριο. AP
Ο Bill Belichick και οι Patriots ολοκλήρωσαν τη σεζόν τους με 4-13 με ήττα από τους Jets την Κυριακή. Getty Images

Αλλά όταν ο Belichick και ο McDaniels ζευγαρώθηκαν στη Νέα Αγγλία, μια οργάνωση που αρχικά εντάχθηκε ως βοηθός προσωπικού το 2001, επικαλύπτονται για έξι Super Bowls και έπαιξαν αναπόσπαστους ρόλους στη λειτουργία της δυναστείας των Patriots μαζί με τον στρατηγό Tom Brady.

Φέτος, ωστόσο, οι Patriots δυσκολεύτηκαν, τερμάτισαν 4-13, αντιμετώπισαν πολλούς χαμηλούς πόντους στη θητεία του Belichick και αντιμετώπισαν ένα δίλημμα που περιελάμβανε τον πρώην εκλεκτό του πρώτου γύρου, Mac Jones να καθίσει στον πάγκο — και, στην Εβδομάδα 18, λήψη κατάστασης ανενεργού.

Στην τελευταία τους ήττα την Κυριακή, οι Jets διέκοψαν το σερί 15 ηττών τους κόντρα στους Patriots κερδίζοντας 17-3, και ο εφεδρικός στρατηγός Bailey Zappe κατάφερε μόλις 88 πασάρ και δύο κοψίματα.

Ο Josh McDaniels υπηρέτησε ως επιθετικός συντονιστής του Bill Belichick δύο φορές με τους Patriots. AP

Ο Belichick δεν έκανε πολλές εικασίες για το μέλλον του με την οργάνωση Κυριακή ή Δευτέρα, αν και άφησε να εννοηθεί στη συνέντευξη Τύπου του για το τέλος της σεζόν ότι μπορεί να είναι ανοιχτός να χωρίσει τους δρόμους του με τον έλεγχο του στις ποδοσφαιρικές λειτουργίες, αναφέροντας ότι είναι «μόνο μέρος» της διαδικασίας των Patriots.

«Είμαι υπέρ ό,τι συλλογικά αποφασίσουμε ως οργανισμός είναι το καλύτερο πράγμα για να βοηθήσουμε την ποδοσφαιρική μας ομάδα», είπε ο Belichick στους δημοσιογράφους. «Έχω πολλούς ρόλους σε αυτό και βασίζομαι σε πολλούς ανθρώπους για να με βοηθήσουν σε αυτές τις ευθύνες. Κάποιος πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο. Το έχω, βασίζομαι σε πολλούς άλλους ανθρώπους να βοηθήσουν».

Η Kraft δεν έχει πάρει ακόμη απόφαση για τον Belichick, σύμφωνα με το The Athletic.

Ίσως η πορεία του Belichick με τους Patriots να τελειώσει.

Αλλά, προς το παρόν, υπάρχει μια πιθανή ανατροπή των McDaniels – που περιλαμβάνει αυτό που περιέγραψε η The Athletic ως «ένα από τα αγαπημένα μέλη της Kraft στον οργανισμό» – που προστέθηκε στο περίπλοκο παρόν του franchise.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading