Ο Kadarius Toney αποκλείστηκε με τραυματισμό μετά από βάναυσα λάθη των ΑρχηγώνΟ Kadarius Toney δεν θα μπορέσει να χάσει πάσα ή να εκτελέσει πέναλτι για την πλάτη αυτή την εβδομάδα.

Ο πολωτικός δέκτης των Chiefs αποκλείστηκε για τη σύγκρουση της ομάδας την ημέρα των Χριστουγέννων εναντίον των Raiders με τραυματισμό στο ισχίο.

Ο Toney δεν έκανε προπόνηση όλη την εβδομάδα.

Δέχτηκε έντονη κριτική τις τελευταίες εβδομάδες για επαναλαμβανόμενα λάθη που κόστισαν στους Αρχηγούς και φαινομενικά εξαγριωμένος σούπερ σταρ στρατηγός Πάτρικ Μαχόμες.

Επισημάνθηκε για παράταση οφσάιντ στα τέλη του τέταρτου δεκαλέπτου της ήττας των Chiefs με 20-17 από τους Bills στις 10 Δεκεμβρίου.

Το πέναλτι αναίρεσε αυτό που θα ήταν ένα τέρμα, αλλά και ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια στην πρόσφατη ανάμνηση.

Ο Travis Kelce έπιασε μια πάσα από τον Mahomes και στη συνέχεια πλάγιασε τη μπάλα στον Toney, ο οποίος έτρεξε στην τελική ζώνη.

Ο Kadarius Toney αποκλείστηκε για τη σύγκρουση των Αρχηγών την ημέρα των Χριστουγέννων εναντίον των Raiders. AP

Αλλά το παιχνίδι δεν μέτρησε, καθώς ο Toney παρατάχθηκε εξωφρενικά οφσάιντ.

Τόσο ο Μαχόμες όσο και ο επικεφαλής προπονητής Άντι Ριντ έσπασαν τους διαιτητές μετά το παιχνίδι για την κλήση, και επιβλήθηκαν συνολικά πρόστιμο 150.000 δολαρίων για την κατάρρευσή τους.

Μέρες μετά το πέναλτι, Τόνι κατηγόρησε τους διαιτητές για ψέματα σχετικά με μια προηγούμενη προειδοποίηση για την ευθυγράμμισή του.

Ο Kadarius Toney παρατάχτηκε για οφσάιντ για να αναιρέσει αυτό που θα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της ήττας των Chiefs από τους Bills στις 10 Δεκεμβρίου 2023. Screengrab/CBS

«Είτε ήταν, μια ίντσα, δύο ίντσες, ό,τι κι αν ήταν μπροστά από την μπάλα, ο διαιτητής έπιασε δουλειά να με ενημερώσει», είπε ο Toney.

«Δεν έκανε καμία προσπάθεια. Δείτε το βίντεο, δεν έκανε καμία προσπάθεια να πει κάτι για μη ευθυγράμμιση. Οπότε προφανώς ήθελε να το κάνει αυτό άσχετα. Αλλά όπως είπα, απλώς επιστρέφουμε στις λεπτομέρειες και απλώς φροντίζουμε να τυπώνουμε τα πάντα.

Μόλις μία εβδομάδα αργότερα, ο Toney έριξε ένα εύκολο πέρασμα από τον Mahomes, αφήνοντας το να αναπηδήσει από τα χέρια του απευθείας στον Jahlani Tavai για ένα κόψιμο κατά τη διάρκεια της νίκης 27-17 των Chiefs επί των Patriots στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Jahlani Tavai κόβει μια πάσα αφού ο Kadarius Toney την πέσει κατά τη διάρκεια της νίκης των Chiefs επί των Patriots στις 17 Δεκεμβρίου 2023. CJ GUNTHER/EPA-EFE/Shutterstock

Ο Μαχόμες άρχισε να θυμώνει όταν επέστρεψε στο πλάι και ήταν εμφανώς αναστατωμένος μετά το παιχνίδι.

Ο Toney, πρώην επιλογή του πρώτου γύρου από τους Giants, ο οποίος ανταλλάχθηκε στους Chiefs στη μέση της σεζόν πέρυσι, έχει αμαυρωθεί από τραυματισμούς σε όλη του την καριέρα.

Έχει ήδη χάσει χρόνο φέτος με τραυματισμούς στα δάχτυλα του ποδιού και στον αστράγαλο, και τώρα προσθέτει έναν τραυματισμό στο ισχίο στη λίστα.

Έχει καταγράψει μόλις 27 δεξιώσεις για 169 γιάρδες υποδοχής και ένα touchdown φέτος.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading