Ο Kiermaier παρακινείται από σνομπάρους δωρεάν πρακτορείων | Globalnews.ca


Ο Kevin Kiermaier θέλει να εμφανίσει όλες τις ομάδες που τον πέρασαν σε free Agency, και θέλει και οι Toronto Blue Jays να αποδείξουν ότι όλοι οι αμφισβητίες τους κάνουν λάθος.


«Ένας με κίνητρο Kevin Kiermaier είναι ο πιο επικίνδυνος Kevin Kiermaier και αυτό είχα σε όλη αυτή τη σεζόν εκτός σεζόν», είπε την Τετάρτη σε μια τηλεδιάσκεψη με τους δημοσιογράφους. «Η δωρεάν υπηρεσία με τροφοδότησε και η ευκαιρία αυτή τη στιγμή στους Blue Jays με τροφοδοτεί επίσης.

«Ξέρω ότι μπορώ να πάω σε αυτό το γήπεδο με μια φοβερή ομάδα ανδρών, με εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο, εξαιρετική πόλη, εξαιρετική οργάνωση».

Ο Kiermaier αποφάσισε να δοκιμάσει το free Agency μετά την πρώτη του σεζόν στο Τορόντο, αλλά είπε ότι αυτός και οι ατζέντες του ήταν απογοητευμένοι από τις προσφορές που έλαβαν από άλλες ομάδες. Χτύπησε το 0,265 με 36 τρεξίματα, 58 τρεξίματα, 14 κλεμμένες βάσεις και οκτώ home runs πέρυσι και κέρδισε ένα χρυσό γάντι στην πρώτη του σεζόν περιπολώντας έξω από το Rogers Center

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Ο 33χρονος σέντερ άμυνας υπέγραψε εκ νέου με τους Μπλου Τζέις στις 28 Δεκεμβρίου, συμφωνώντας σε μονοετές συμβόλαιο αξίας 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρόλο που το Τορόντο (89-73) τερμάτισε τρίτο στην Αμερικανική Λίγκα Ανατολής και παρασύρθηκε από τη σειρά μπαλαντέρ από τους Minnesota Twins, ο Kiermaier πιστεύει ότι οι Blue Jays έχουν όλα τα μέρη για να είναι υποψήφιοι.

Σχετικά βίντεο

“Ήξερα όλη την ώρα, επίσης, “Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε άλλη ομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε μια πιο ταλαντούχα ομάδα”, είπε ο Kiermaier. «Αλλά μπορούμε απλώς να ξεχάσουμε αυτές τις συζητήσεις γιατί επιστρέφω στους Jays, μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, παιδιά που αγαπώ και οργάνωση που ήταν εξαιρετική για μένα.

Λάβετε τα τελευταία Εθνικά νέα.

Αποστέλλεται στο email σας, κάθε μέρα.

«Είμαι περισσότερο από ενθουσιασμένος που επέστρεψα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και το 2024 θα είναι μια τεράστια χρονιά για εμάς».

Ο Kiermaier είχε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο πριν υπογράψει με το Τορόντο το 2022 και σκέφτηκε ότι μετά από μια σταθερή εμφάνιση με τη στολή των Blue Jays για ένα χρόνο, θα ήταν ένας πολύ βραβευμένος ελεύθερος πράκτορας. Η αγορά δεν ανταποκρίθηκε σε αυτές τις προσδοκίες, επομένως εργάστηκε αυτή την εκτός σεζόν για να είναι πιο υγιής και πιο ρευστός στις κινήσεις του για να αποδείξει ότι οι αντίπαλοι γενικοί διευθυντές έκαναν λάθος.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

“Έχω δουλέψει τον πισινό μου, είμαι έτοιμος να φύγω”, είπε ο Kiermaier. «Είμαι έτοιμος να έχω μια καλύτερη χρονιά από αυτή που έκανα πέρυσι.

«Οι Blue Jays ήταν η ομάδα που μου τηλεφώνησε και μου έκανε την καλύτερη προσφορά και ήταν περισσότερο από ενθουσιασμένοι που επέστρεψα».

Ο Utility Isiah Kiner-Falefa υπέγραψε με το Τορόντο μια μέρα αφότου ο Kiermaier αποφάσισε να επιστρέψει στους Blue Jays. Αν και του προσφέρθηκαν συμφωνίες για να είναι πλήρους απασχόλησης, συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο 15 εκατομμυρίων δολαρίων με το Τορόντο.

Ο ρόλος του στην ομάδα δεν είναι ακόμη γνωστός, αλλά, με τον τρίτο βασικό παίκτη του Τορόντο, Ματ Τσάπμαν, να δοκιμάζει δωρεάν πρακτορείο, ο γενικός διευθυντής Ρος Άτκινς είπε ότι είναι πιθανό ο Κίνερ-Φαλέφα να βρίσκεται στην καυτή γωνία.

«Θα εξαρτηθεί πραγματικά από την υπόλοιπη εκτός σεζόν μας», είπε ο Atkins. «Θα μπορούσε να υπάρξει ένας δρόμος για να αποκτήσει πολλή τρίτη βάση, αν είναι ο τρόπος που έχουμε κατασκευαστεί αυτήν τη στιγμή, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει».

Η Kiner-Falefa σημείωσε 0,242 την περασμένη σεζόν με 37 RBI, 39 runs, 14 κλεμμένες βάσεις και έξι home run για τους New York Yankees. Ο Atkins είπε ότι η αμυντική ικανότητα του Kiner-Falefa, το βασικό τρέξιμο, η ευελιξία και τα ποσοστά επαφής τον έκαναν μια ελκυστική υπογραφή.

Αλλά ο 28χρονος Kiner-Falefa, ο οποίος πέρασε τέσσερις σεζόν με τους Texas Rangers προτού ενταχθεί στους Yankees το 2022, είπε ότι η απόφασή του να υπογράψει με τους Blue Jays αφορούσε περισσότερο τις δυνατότητες της ομάδας παρά τη θέση που θα μπορούσε να παίξει φέτος.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

«Στο τέλος της ημέρας, το παν είναι να κερδίζω για μένα», είπε. «Θέλω πολύ να κερδίσω. Διασκεδάζω περισσότερο όταν κερδίζω, νιώθω ότι οι άντρες δένονται περισσότερο και θέλω απλώς να γίνω μέρος σε κάτι ξεχωριστό.

«Νιώθω ότι το να παίζεις στο Τορόντο είναι ξεχωριστό γιατί μπορείς να παίξεις μπροστά σε μια ολόκληρη χώρα».

Αυτή η αναφορά του The Canadian Press δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 3 Ιανουαρίου 2024.

&αντίγραφο 2024 The Canadian Press


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading