Ο Kirk Cousins ​​και ο γιος τους ξεσηκώνουν τους θαυμαστές των Vikings με το αξιολάτρευτο άσμα «Skol» πριν το παιχνίδι χωρίς πουκάμισοΜε τους Vikings σε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουν για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους μετά τη σεζόν, στράφηκαν στον Kirk Cousins ​​- το αστέρι τους και τραυματισμένο στρατηγό – για να ηγηθούν του pregame τους με το τραγούδι «Skol».

Αλλά ο Κάζινς, που έσκισε τον Αχιλλέα του την 8η εβδομάδα, πρόσθεσε τη δική του ανατροπή.

Αφού έφτασε, έβγαλε το σακάκι του, βρυχήθηκε και λύγισε για το πλήθος χωρίς πουκάμισο, ενώ ένας από τους γιους του έκανε το ίδιο μπροστά του.

Στη συνέχεια, ο Cousins ​​και ο γιος του, Cooper, συνέχισαν να χτυπούν τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι τους για να οδηγήσουν το άσμα, πριν οι Vikings χάσουν από τους Packers, 33-10, στο «Sunday Night Football».

Στη συνέχεια, η μετάδοση του NBC κόπηκε στους Cousins ​​- αυτή τη φορά φορώντας πουκάμισο – στο πλάι των Vikings πολλές φορές σε όλο το πρώτο ημίχρονο, καθώς ο εφεδρικός στρατηγός Jaren Hall δυσκολεύτηκε και η Minnesota έμεινε πίσω με 23-3.

Ο στρατηγός των Βίκινγκς, Κερκ Κάζινς, έβγαλε τη μπλούζα του για να οδηγήσει τους οπαδούς στο άσμα «Skol» πριν από τον αγώνα την Κυριακή. Screengrab μέσω X/@Vikings

Αν μη τι άλλο, ο Κάζινς αναφερόταν ίσως στους πανηγυρισμούς του με τους συμπαίκτες του πέρυσι καθόρισε τους εορτασμούς μετά τον αγώνα των Βίκινγκςσύμφωνα με το Sports Illustrated.

Μετά από μια νίκη τον Νοέμβριο του 2022 εναντίον των Commanders, ο Cousins ​​χόρεψε στο αεροπλάνο χωρίς πουκάμισο και φορώντας πολλές αλυσίδες και είπε σε μια συνέντευξη στο “ManningCast” ότι όλα είχαν ξεκινήσει λίγες εβδομάδες πριν, όταν οι συμπαίκτες μετέτρεψαν την πτήση επιστροφής “σε νυχτερινό κέντρο» μετά από νίκη κόντρα στους Αγίους.

«Πριν το καταλάβω, είχα την αλυσίδα του Christian Darrisaw στο λαιμό μου και όλοι έβγαζαν φωτογραφίες και τις δημοσίευαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», Cousins είπε τότε.

Ο γιος του Kirk Cousins ​​ενώθηκε μαζί του για να ηγηθεί του άσμα «Skol» για τους οπαδούς των Vikings πριν από το παιχνίδι. Screengrab μέσω X/@NFL

Η πέμπτη σεζόν του με τους Βίκινγκς τελείωσε με αποχώρηση στον πρώτο γύρο μετά τη σεζόν, παρά την πολλά υποσχόμενη κανονική σεζόν, και στην έκτη εκστρατεία του με την ομάδα, ο Κάζινς έσκισε τον Αχιλλέα του κατά τη νίκη των Βίκινγκς εναντίον των Πέκερς στις 29 Οκτωβρίου — όταν το 35- ενός έτους, που είχε ρίξει για 2.331 γιάρδες, 18 αγγίγματα και πέντε αναχαιτίσεις το 2023, προσπάθησε να ξεφύγει από την τσέπη και να αναμετρηθεί στο τέταρτο τρίμηνο.

Του αντιμετώπισαν τάκλιν, και μετά αφού σηκώθηκε, βγήκε στο περιθώριο.

Κερκ Κάζινς Getty Images

Μετατράπηκε σε έναν καταστροφικό τραυματισμό που άλλαξε την εποχή για τους Βίκινγκς, οι οποίοι ήταν καθ' οδόν για την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους αφού έχασαν τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια για να ξεκινήσουν τη σεζόν.

Ξεκίνησαν τρεις διαφορετικούς στρατηγούς – Hall, Nick Mullens και Joshua Dobbs – από τον τραυματισμό του Cousins ​​και ο Mullens αντικατέστησε τον Hall για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο την Κυριακή με τους Packers.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading