Ο Kirk Cousins ​​λέει ότι «δεν πρόκειται να αρνηθεί» την ευκαιρία να παίξει για τον Bill Belichick


Σίγουρα δεν υπάρχει παίκτης στο NFL που θα απέρριπτε την ευκαιρία να παίξει για τον Bill Belichick.

Αυτό περιλαμβάνει τον Kirk Cousins.

Ο προσεχώς ελεύθερος στρατηγός είπε στο CBS Sports την Πέμπτη ότι δεν θα έχανε την ευκαιρία να παίξει για τον θρυλικό προπονητή.

Ο Belichick είναι αυτή τη στιγμή ο πιο πολυσυζητημένος προπονητής ελεύθερου παράγοντα στην αγορά και έχει συνδεθεί στενά με τους Atlanta Falcons και την κενή προπονητική τους συναυλία.

Ο Cousins ​​θα μπορούσε να ψάχνει για μια νέα ομάδα εάν γίνει ελεύθερος πράκτορας τον Μάρτιο και άφησε την πόρτα ανοιχτή για μια πιθανή ένωση Cousins-Belichick κάποια στιγμή.

«Δεν πρόκειται να απορρίψω την ευκαιρία να παίξω με έναν μελλοντικό προπονητή στο Hall of Fame, αλλά θα πρέπει να δούμε πού οδηγεί ο Μάρτιος», είπε ο Κάζινς. “Είναι απλά πολλά άγνωστα αυτή τη στιγμή.”


Κερκ Κάζινς
Ο Kirk Cousins ​​θα γίνει free agent τον Μάρτιο. Getty Images

Ο Belichick έχει το βιογραφικό ενός μελλοντικού Hall of Famer έχοντας οδηγήσει τους Patriots σε 17 τίτλους κατηγορίας και έξι Super Bowls.

Ο Cousins ​​είπε στο CBS Sports ότι τρέφει «μεγάλο σεβασμό» για τον Belichick και ότι ένα από τα μεγαλύτερα δυνατά του σημεία ως προπονητής ήταν η απρόβλεπτη συμπεριφορά του.


Μπιλ Μπέλιτσικ
Ο Bill Belichick και οι Patriots χώρισαν τους δρόμους τους την περασμένη εβδομάδα. Getty Images

“Παίξαμε [the Patriots] πέρυσι τη νύχτα των Ευχαριστιών, και για άλλη μια φορά παρατήρησα αρκετές φορές ότι τι [Belichick] η κάλυψη ήταν προκλητική και ήταν διαφορετικά», είπε ο Cousins. «Πάντα ξέρεις όταν τον παίζεις ότι κοιτάζεις πάνω από τον ώμο σου και αναρωτιέσαι αν αυτό που βλέπεις είναι σωστό γιατί ξέρεις ότι συνήθως θα σπάσει το καλούπι και θα κάνει κάτι διαφορετικό, και αυτό είναι πιθανότατα που τον έκανε σπουδαίο. προπονητής.”

Ο παλαίμαχος στρατηγός είπε ότι δεν είναι σίγουρος πώς θα είναι το μέλλον του στη Μινεσότα σκίζοντας τον Αχιλλέα του στην Εβδομάδα 8 εναντίον των Packers.

Δεν υπάρχει βεβαιότητα για το τι θα μπορούσε να συμβεί, αλλά ο Cousins ​​είναι απλώς επικεντρωμένος στη συνέχιση της καριέρας του στο NFL.

«Σίγουρα θέλω να παίξω μερικά ακόμα χρόνια ποδόσφαιρο, οπότε ελπίζω ότι στα υπόλοιπα χρόνια που απομένουν πριν από εμένα και την ποδοσφαιρική μου καριέρα δεν θα κάθομαι να παρακολουθώ ποδόσφαιρο πλέι οφ, αλλά ότι θα παίζω πλέι οφ. ποδόσφαιρο», είπε ο Κάζινς. “Αυτό είναι σίγουρα ένας στόχος μπροστά.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading