Ο Kliff Kingsbury για συνέντευξη με τους Bears καθώς η ίντριγκα του Caleb Williams μεγαλώνειΟ στρατηγός του USC Caleb Williams βγάζει τα ταλέντα του στα επαγγελματικά και ένας από τους προπονητές του δεν φαίνεται να είναι πολύ πίσω.

Ο Kliff Kingsbury, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν ως ανώτερος επιθετικός αναλυτής για τους Trojans, αναμένεται να πάρει συνέντευξη για τον ρόλο του επιθετικού συντονιστή των Bears μετά την απόλυση του Luke Getsy την περασμένη εβδομάδα. Ο Adam Schefter του ESPN ανέφερε Πέμπτη.

Το Σικάγο, που προέρχεται από μια σεζόν 7-10, κατέχει αυτήν τη στιγμή την κορυφαία επιλογή στο ντραφτ του NFL 2024 και η Ουίλιαμς προτιμάται να είναι η Νο. 1 επιλογή.

Πρώην νικητής του Heisman Trophy, ο 22χρονος Williams είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος υποψήφιος στρατηγός στη φετινή κατηγορία, που περιλαμβάνει επίσης τον Drake Maye της Βόρειας Καρολίνας και τον Jayden Daniels του LSU.

Δήλωσε επίσημα για το ντραφτ του NFL την Δευτέρα.

Ο στρατηγός USC Caleb Williams (13) και ο Kliff Kingsbury στο περιθώριο τον Σεπτέμβριο του 2023. Εικονίδιο Sportswire μέσω Getty Images

«Έχω ακόμα πολλά να μάθω και είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειαστεί. Ως παιδί, έλεγα ότι αυτό επρόκειτο να κάνω για την υπόλοιπη ζωή μου, αλλά δεν δούλεψα τόσο σκληρά για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Θα συνεχίσω το ταξίδι μου για να κάνω αυτό το μικρό παιδί περήφανο για τον άντρα που θα είμαι για πολλά χρόνια ακόμα», έγραψε ο Ουίλιαμς στα social media.

“Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον και δηλώνω επίσημα για το NFL Draft.”

Ο Ουίλιαμς, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Οκλαχόμα το 2021 πριν μεταγραφεί στο USC την επόμενη χρονιά, πέταξε 30 πάσες touchdown και πέντε κοψίματα αυτή τη σεζόν αφού κέρδισε το Heisman την προηγούμενη χρονιά.

Επίσης, συγκέντρωσε 11 βαθμολογίες για το 2023.

Αν και μια πιθανή επανένωση Williams-Kingsbury στο Σικάγο είναι ενδιαφέρουσα, μένει να δούμε τι θα κάνουν οι Bears με το Νο. 1 της γενικής επιλογής.

Ο Caleb Williams δήλωσε για το ντραφτ του NFL 2024 τον Ιανουάριο του 2024. Getty Images
Ο Κλιφ Κίνγκσμπερι προπονούσε στο παρελθόν τους Καρδινάλ. Εικονίδιο Sportswire μέσω Getty Images

Μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν την κορυφαία επιλογή είτε να ανταλλάξουν την επιλογή ως στρατηγός Τζάστιν Φιλντς μπαίνει σε ένα κρίσιμο τέταρτο έτος.

Σικάγο πρόσφατα υποβλήθηκε σε μεγάλη αναμόρφωση με τις απολύσεις του Γκέτσι και του προπονητή των στρατηγών Andrew Janocko.

Στο τιμόνι θα παραμείνει ο προπονητής Ματ Έμπερφλους.

Ο Κίνγκσμπερι ήταν προπονητής των Cardinals από το 2019-22 μέχρι που απολύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading