Ο Mac Jones αισιόδοξος για το μέλλον του NFL «εδώ ή κάπου αλλού» μετά την τελευταία προσβολή των PatriotsΟ Μακ Τζόουνς ξέρει ότι ο χρόνος του μπορεί να τελειώσει στη Νέα Αγγλία.

Οι Patriots έχουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσει ότι δεν έχουν καμία χρήση για την πρώην επιλογή του πρώτου γύρου, κάνοντάς τον ακόμη και ανενεργό για την ήττα της Κυριακής από τους Τζετς στο τέλος της σεζόν και ο Τζόουνς ξέρει ότι μπορεί να χρειαστεί να φύγει από τη Νέα Αγγλία αν θέλει να αναζωπυρώσει την καριέρα του στο NFL.

«Τρέφω πολύ σεβασμό για τον κ. Kraft και την οικογένειά του και αυτό που έχτισαν εδώ και τους Patriots», είπε ο Jones στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα. σύμφωνα με το Boston.com. «Στο τέλος της ημέρας, πολλά από αυτά είναι εκτός ελέγχου μου, αλλά ελπίζω να καταλάβουν ότι θα αγωνιστώ και θα το κάνω όπου κι αν βρίσκομαι σε οποιαδήποτε ομάδα NFL, είτε είναι εδώ ή κάπου αλλού».

Ο Τζόουνς, 25 ετών, είχε αρκετά πέσει από τη χάρη από τότε που επιλέχθηκε από τους Patriots ως ο προφανής διάδοχος του Tom Brady με την 15η συνολική επιλογή στο ντραφτ του NFL 2021.

Οδήγησε τους Patriots στα πλέι οφ στη ρούκι χρονιά του, τροφοδοτώντας τη φλυαρία που οι Patriots δεν θα έχαναν ούτε στιγμή, αλλά αυτό έχει αποδειχθεί το αποκορύφωμα της καριέρας του μέχρι στιγμής.

Ο χρόνος του Mac Jones στη Νέα Αγγλία μπορεί να έχει τελειώσει. Getty Images

Ο Τζόουνς μπήκε στον πάγκο πολλές φορές αυτή τη σεζόν πριν οι Patriots στραφούν τελικά στον εφεδρικό Bailey Zappe ως βασικό τους στρατηγό.

Η ήττα της Κυριακής με 17-3 από τους Τζετς χαρακτήρισε την ταπείνωση του Jones που υποβιβάστηκε στην τρίτη χορδή πίσω από έναν στρατηγό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει ποτέ για τον Nathan Rourke.

Ο Τζόουνς πήρε τον υψηλό δρόμο συζητώντας τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν κατά τις οποίες παρακολούθησε από τον πάγκο.

«Αισθάνομαι ότι έχω σημειώσει πρόοδο τις τελευταίες δύο εβδομάδες», είπε ο Jones, σύμφωνα με το Boston.com. «Ήμουν εδώ νωρίς, έφυγα αργά. Πολλοί άνθρωποι θα έλεγαν απλώς ότι τελείωσα και δεν πρόκειται να το κάνω.

Ο Μακ Τζόουνς στο φινάλε της σεζόν. Getty Images

«Έχω προπονηθεί σκληρά και έχω βάλει 7-8 κιλά μυών τις τελευταίες δύο εβδομάδες εδώ. Εκεί βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, και γι' αυτό ανυπομονώ για την επόμενη ευκαιρία. Ξέρω ότι θα έρθει, αλλά ως στρατηγός και ανταγωνιστής πρέπει να είσαι έτοιμος σωστά; Λοιπόν, θα είμαι έτοιμος».

Οι Patriots κρατούν την τρίτη επιλογή στο NFL Draft του 2024, και η λογική θα υπαγόρευε να επιλέξουν έναν τέταρτο.

Ακόμα κι αν περάσουν στην επιλογή ενός στρατηγού, δεν θα το επαναφέρουν με το δίδυμο Zappe και Jones. Αυτό κάνει τον Jones να αντικατασταθεί εύκολα.

Οι Patriots σίγουρα θα κοιτούσαν να τον ανταλλάξουν αντί να τον απελευθερώσουν για το τίποτα.

Ενώ είναι δυνατό α νέος προπονητής θα μπορούσε να έχει διαφορετική άποψη για τον Τζόουνς, το παιχνίδι του δεν ενέπνευσε κανέναν λόγο για έναν νέο προπονητή να προσαρμόσει το βαγόνι του στο πρώην προϊόν της Αλαμπάμα.

Ο Μακ Τζόουνς αντιμετωπίζεται από τους Γίγαντες. AP

«Προφανώς τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους ανθρώπους σε αυτά τα αποδυτήρια και από εκεί ξεκινάει», είπε ο Τζόουνς, σύμφωνα με το Boston.com. «Νιώθω ότι απογοητεύω τον κόσμο με το παιχνίδι μου. Πολλά από αυτά είναι στον έλεγχό μου και μερικά από αυτά δεν είναι. Λοιπόν, θα κάνω ό,τι μπορώ για την επόμενη ευκαιρία μου, είτε αυτή είναι εδώ, και πραγματικά θα προχωρήσω και θα συνεχίσω να είμαι Mac.

«Αυτό είναι το θέμα. Μην το αφήσετε να αμφιταλαντευτεί.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading