Ο Micah Parsons έχει βαρεθεί τους «ψεύτικους αναλυτές» να περιμένουν την αποτυχία των Cowboys


Το τρένο μίσους των Cowboys δεν αργεί ποτέ και ενοχλεί τον Micah Parsons.

Ήταν αναμενόμενο ότι τα κεφάλια που μιλούσαν θα ήταν έτοιμα να ξεσπάσουν αφού οι Cowboys έκοψαν ένα σερί πέντε νικηφόρων αγώνων με μια ήττα από τους Bills την Κυριακή, μειώνοντάς τους σε 10-4, και ο Parsons φώναξε αυτούς που έκαναν αφρό στο στόμα να σχίσει το Ντάλας.

“Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι όλοι απλώς περιμένουν να χάσουν οι Cowboys”, είπε ο σταρ linebacker. Το podcast “The Edge with Micah Parsons”.. «Είδα πολλούς αναλυτές, ανθρώπους που είναι ψεύτικοι αναλυτές που με κάποιο τρόπο έπιασαν δουλειά στην τηλεόραση, λέγοντας «Φεύγει το αγόρι σου».

«Είναι σχεδόν άρρωστο που οι πρώην παίκτες περιμένουν να αποτύχουν άλλοι σημερινοί παίκτες, ώστε να έχουν κάτι να μιλήσουν. Δεν είναι καν να μπω μόνο σε ονόματα. Νιώθω ότι σε αυτό το σημείο ξέρεις κάπως ποιος είσαι».


Ο Linebacker των Cowboys, Micah Parsons
Ο Linebacker των Cowboys, Micah Parsons. Getty Images

Αν και δεν κατονόμασε ονόματα, οι Cowboys και ο Dak Prescott είναι συχνά θέματα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές του ESPN “Get Up” και “First Take”.

Και ο πρώην σταρ των Patriots, Rob Gronkowski, τώρα αναλυτής της Fox, είπε οι Cowboys “δεν είναι μια ψυχικά σκληρή ομάδα ποδοσφαίρου” μετά το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Πάρσονς, 24 ετών, ανέφερε πώς επιθυμούσε να μην υπάρχει κακή διάθεση στον στρατηγό των Μπιλς, Τζος Άλεν, τον οποίο αντιμετώπισαν οι Καουμπόη στην ήττα τους με 31-10.

«Είναι σαν, «Ω, εδώ είναι. Αυτό είναι το πρόσωπο που περιμέναμε. Γιατί θέλετε ένα άτομο να χάσει τόσο άσχημα, ως πρώην παίκτης και ως νυν παίκτης — είμαι οπαδός του παιχνιδιού, σωστά; Είτε παίζω τον Τζος Άλεν είτε οποιονδήποτε άλλον, στο τέλος της ημέρας, δεν θέλω να δω τον Τζος Άλεν πληγωμένο», είπε ο Πάρσονς. «Δεν θέλω να τον δω να αποτυγχάνει. Θέλω να έχει συνεχή καριέρα. Προφανώς, όταν παίζουμε και παρατάσσουμε, προσπαθώ να τον κερδίσω. Αλλά φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι απλώς περιμένουν να αποτύχουν».


Ο Linebacker των Cowboys, Micah Parsons, κυνηγάει τον στρατηγό των Bills, Josh Allen, στις 17 Δεκεμβρίου 2023.
Ο Linebacker των Cowboys, Micah Parsons, κυνηγάει τον στρατηγό των Bills, Josh Allen, στις 17 Δεκεμβρίου 2023. AP

Οι Cowboys έχουν επί του παρόντος ένα τάι μπρέικ έναντι των Eagles (10-4) για το προβάδισμα στο NFC East, αν και οι Eagles μπορούν να κερδίσουν το τμήμα εάν κερδίσουν χάρη στη δύναμη του τάι μπρέικ της νίκης.

Το Ντάλας έχει πιο σκληρό δρόμο από τη Φιλαδέλφεια με παιχνίδια με τους Dolphins and Lions πριν τερματίσουν με τους Commanders, ενώ οι Eagles έχουν δύο παιχνίδια με τους Giants και ένα με τους Cardinals.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading