Ο Mickelson αποκλείει την αρχηγία του Ryder Cup το 2025 | Η Express Tribune


ΛΟΝΔΙΝΟ:

Ο Phil Mickelson έχει αποστασιοποιηθεί από την προοπτική να είναι αρχηγός της ομάδας των ΗΠΑ το 2025 Κύπελλο Ράιντερ Όπως λέει, υπάρχει υπερβολική εχθρότητα απέναντί ​​του από τους παίκτες του PGA Tour μετά τη μετάβασή του στην πίστα LIV που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία.

Ο αρχηγός του US Ryder Cup, Zach Johnson, επικρίθηκε έντονα μετά την ήττα της ομάδας του από την Ευρώπη πέρυσι.

Αναμένονται αλλαγές πριν από το επόμενο Ryder Cup το 2025, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Bethpage Black στο Farmingdale της Νέας Υόρκης.

Έξι φορές μεγάλος νικητής Μίκελσον53, έπαιξε σε όλες τις ομάδες του US Ryder Cup μεταξύ 1995-2018 και ονομάστηκε αντικαπετάνιος το 2021, αλλά δεν εμφανίστηκε το 2023.

Αν και γνωρίζει καλά την πορεία, έχοντας δύο φορές τερματίσει δεύτερος στο US Open εκεί, είπε στο Pat McAfee Show αυτή την εβδομάδα ότι δεν ένιωθε ότι ήταν ο «σωστός» για να αρχηγός της ομάδας.

«Είμαι ένας πολύ διχαστικός χαρακτήρας αυτή τη στιγμή, αν θέλετε, και το καταλαβαίνω», είπε στο αθλητικό talk show του Youtube.

“Οι παίκτες στο PGA Tour, υπάρχουν πολλές εχθρότητες απέναντί ​​μου και δεν νιώθω ότι θα ήμουν ο καλύτερος ηγέτης για αυτούς. “Ήξερα ότι θα δεχόμουν κάποια χτυπήματα στο μέλλον και είμαι εντάξει με αυτό. Και ως άτομο που διχάζει, δεν νομίζω ότι είμαι ο καλύτερος ενοποιητής για το Ryder Cup, και αυτό είναι εντάξει γιατί έχω τόσες υπέροχες αναμνήσεις με αυτό».

Η Team Europe έχει ήδη στρατολογήσει τον αρχηγό του 2023, Luke Donald για την εκστρατεία της για το 2025. Ο Άγγλος είναι ο πρώτος επαναληπτικός αρχηγός της Ευρώπης μετά τον Μπέρναρντ Γκάλαχερ το 1991, το 1993 και το 1995.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading