Ο Mike Kafka των Giants για συνέντευξη για προπονητή Seahawks


Οι Γίγαντες ίσως χρειαστεί να καλύψουν μια τρίτη θέση συντονιστή τελικά.

Οι Seahawks ζήτησαν συνέντευξη από τον επιθετικό συντονιστή Μάικ Κάφκα καθώς αυτοί επέλεξε να φύγει από τον Pete Carroll την περασμένη εβδομάδασύμφωνα με πηγή Giants.

Οι Τιτάνες μίλησαν με τον Κάφκα την περασμένη εβδομάδα.

Ο 36χρονος ήταν αναμένεται να είναι το μοναχικό κρατούμενο από το επιτελείο του 2023 Giants αφού ο προπονητής Brian Daboll απέλυσε τον συντονιστή των ειδικών ομάδων Thomas McGaughey την περασμένη Δευτέρα και άντεξε μια φλογερή ρήξη με τον αμυντικό συντονιστή Wink Martindale.

Ο Κάφκα ήταν μεταξύ των δημοφιλών υποψηφίων προπονητών μετά τη σεζόν του 2022 κατά την οποία οδήγησε μια αποτελεσματική επίθεση υπό την ηγεσία του Ντάνιελ Τζόουνς στη μετα-σεζόν.

Πήρε συνεντεύξεις με τους Panthers, Texans and Colts και πιστεύεται ότι ήταν φιναλίστ για τις δουλειές της Καρολίνας και του Χιούστον, αν και επέστρεψε στους Giants για δεύτερη χρονιά την περασμένη σεζόν.


Ο συντονιστής επίθεσης Giants Mike Kafka μιλά στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης
Ο συντονιστής επίθεσης Giants Mike Kafka μιλά στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Corey Sipkin για το NY POST

Ο τραυματισμός του Τζόουνς στο τέλος της σεζόν και η κακή επιθετική γραμμή δεν βοήθησαν την περίπτωση του Κάφκα και ο Ντάμπολ μπορούσε να επιλέξει να αναλάβει καθήκοντα play-calling.

Ο Martindale, ο οποίος, εν τω μεταξύ, αναδείχθηκε υποψήφιος για την κενή θέση αμυντικού συντονιστή των Jaguar, εμπλακεί σε μια άσχημη διάσπαση με τους Giants αφού ο Daboll απέλυσε δύο από τους πιο έμπιστους βοηθούς του – με αποτέλεσμα ο Martindale να λέει «f–k you» στον προπονητή σε μια συνάντηση στο τέλος της σεζόν.

Οι Giants ξεκίνησαν τις συνεντεύξεις τους για τον αντικαταστάτη του Martindale — τον δευτερεύοντα προπονητή των Ravens Dennard Wilson και τον αμυντικό συντονιστή των Titans Shane Bowen — και την περασμένη εβδομάδα προσέλαβε την Carmen Bricillo από τους Raiders ως νέος προπονητής της επιθετικής γραμμής τους.


Giants guard Justin Pugh #67, με το χέρι του στον επιθετικό συντονιστή Mike Kafka, κατά τη διάρκεια της προπόνησης
Οι γίγαντες φρουρούν τον Justin Pugh #67, με το χέρι του στον επιθετικό συντονιστή Mike Kafka, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Charles Wenzelberg / New York Post

Η απώλεια του Κάφκα θα μπορούσε να είναι ένα επιπλέον πλήγμα για μια ομάδα που τερμάτισε 6-11 αφού μπήκε στη σεζόν με μεγάλες προσδοκίες.

«Νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό για όλους μας», είπε ο Τζόουνς την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τη διατήρηση του Κάφκα με τους Γίγαντες. «Πολύς χρόνος αφιερώνεται για την εκμάθηση ενός συστήματος και την εκμάθηση των εσωτερικών και εκ των υστέρων και όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading