Ο Mike McDaniel των Dolphins χαρακτήρισε αποθαρρυντικό touchdown εναντίον Jets λίγες στιγμές πριν συμβεί


Ο Μάικ ΜακΝτάνιελ έκανε τον πυροβολισμό του.

Ο προπονητής του Μαϊάμι προέβλεψε με ακρίβεια ότι τα Dolphins θα χρειάζονταν μόνο ένα παιχνίδι για να μπουν στην τελική ζώνη εναντίον των Jets κατά τη διάρκεια τους. 30-0 την Κυριακήκαλώντας τον Jaylen Waddle να το πάει στο σπίτι λίγες στιγμές προτού ο φαρδύς δέκτης καταγράψει ένα touchdown 60 γιάρδων.

«Πραγματικά οραματίζομαι τη διαδρομή ενός παιχνιδιού εδώ», είπε ο ΜακΝτάνιελ, όπως φαίνεται στο “Hard Knocks”.

Οι Dolphins οδήγησαν τους Jets, με 10-0, περίπου στα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου, όταν άνοιξαν ένα drive στη δική τους γραμμή 40 γιάρδων.

Ο ΜακΝτάνιελ πλησίασε τον σούπερ σταρ παραλήπτη Tyreek Hill, ο οποίος δεν έπαιξε την Κυριακή, και είπε: «Δυσκολεύομαι να μην οραματιστώ μια διαδρομή με ένα παιχνίδι εδώ».

Αν και είναι δύσκολο να πει κανείς πού ακριβώς ειπώθηκαν τα πράγματα στη σειρά, ο ΜακΝτάνιελ συλλαμβάνεται στη συνέχεια να λέει: «Αν έχουμε κάλυψη κλωτσιών, ο Waddle θα έχει ένα παιχνίδι με ένα παιχνίδι εδώ. … Ναι, χαχαχα. Εδώ έρχεται.”

Ο Waddle παρατάχθηκε στην αριστερή πλευρά για το παιχνίδι και έτρεξε από τον DJ Reed, κερδίζοντας το γωνιακό των Jets για μια τέλεια τοποθετημένη μπάλα από τον Tua Tagovailoa.


Ο προπονητής των Dolphins, Mike McDaniel.
Ο προπονητής των Dolphins, Mike McDaniel. AP

Μόλις ο Ριντ χτύπησε μια εκτροπή, η πρώην επιλογή του πρώτου γύρου μπήκε στην τελική ζώνη για να δώσει στους Dolphins προβάδισμα 17-0.

«Τι τέλεια πάσα, το παιχνίδι και το touchdown στον Jaylen Waddle», είπε ο Jim Nantz του CBS.

Αυτό το touchdown τελείωσε σχεδόν κάθε σκέψη για επιστροφή των Jets και τα Dolphins ολοκλήρωσαν τη σάρωση της σειράς.


Ο Τζέιλεν Γουάντλ πιάνει την μπάλα καθ' οδόν για το touchdown του στα 60 γιάρδα.
Ο Τζέιλεν Γουάντλ πιάνει την μπάλα καθ' οδόν για το touchdown του στα 60 γιάρδα. Getty Images

«Μόνο ένας προς έναν. Φταίω εγώ», είπε ο Ριντ. «Πρέπει να μείνω στην κορυφή, έτρεξε ένα drift-and-go, έτσι μου έκαναν δύο drift νωρίς, και έπαιξα επιθετικά στο drift, και μου έδωσε ένα drift-and-go, ο Tua πέταξε μια καλή μπάλα. , καμία βοήθεια, πρέπει να τον κατεβάσω, να φτιάξω το παιχνίδι.

«Αυτό είναι για μένα, πρέπει να γίνω καλύτερος».

Ο McDaniel και οι Dolphins θα πρέπει να παίξουν ξανά σε μερικά μεγάλα παιχνίδια αυτή την Κυριακή, όταν θα φιλοξενήσουν τους Cowboys σε ένα παιχνίδι με επιπτώσεις στα πλέι οφ.

Τα Dolphins είναι φαβορί 1,5 πόντων FanDuel.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading