Ο Mike Tomlin αποχωρεί μετά από ερώτηση για το μέλλον του Steelers


Ο Μάικ Τόμλιν δεν αντιμετώπιζε καμία ερώτηση για το μέλλον του στο Πίτσμπουργκ μετά τους Στίλερς έχασε από τους Bills τη Δευτέρα.

Οι φήμες κυκλοφόρησαν γύρω από το τι θα κάνει ο Tomlin μετά τη φετινή σεζόν, αλλά ο προπονητής των Steelers δεν ήθελε να ασχοληθεί με το θέμα αμέσως μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τα πλέι οφ.

Ο Τόμλιν βγήκε ακριβώς από το βάθρο όταν ένας ρεπόρτερ προσπάθησε να θίξει το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα.

«Μάικ, έχεις ένα χρόνο στο συμβόλαιό σου…», προσπάθησε να ρωτήσει ο δημοσιογράφος.

Αλλά πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τη σκέψη τους, ο Τόμλιν έκλεισε την πόρτα.

Αν και οι Steelers δεν ενδιαφέρονται να δουν τον Tomlin να φεύγει, οι αναφορές ανέφεραν ότι ο Tomlin δεν είναι σίγουρος για το τι πρόκειται να κάνει μετά τη σεζόν.


Ο Μάικ Τόμλιν δεν ήθελε να απαντήσει σε καμία ερώτηση για το μέλλον του με τους Στίλερς τη Δευτέρα.
Ο Μάικ Τόμλιν δεν ήθελε να απαντήσει σε καμία ερώτηση για το μέλλον του με τους Στίλερς τη Δευτέρα. Screengrab μέσω X/@RapSheet

Το Pro Football Talk ανέφερε την Κυριακή ότι ο Tomlin θα συμβουλευτεί την οικογένειά του για το μέλλον του στο άθλημα και μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Steelers.

Ο Τόμλιν έχει ένα τελευταίο χρόνο στο συμβόλαιό του και αυτή είναι η πρώτη φορά που φτάνει στο τελευταίο έτος της συμφωνίας του χωρίς να υπάρχει ήδη παράταση.

«Οι επιλογές (όπως τις βλέπουμε) είναι οι εξής: (1) να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Steelers. (2) να παραιτηθεί και να περιμένει να δει εάν άλλη ομάδα θα έρθει σε επαφή με τους Steelers σχετικά με την απόκτηση των συμβατικών του δικαιωμάτων το 2024. (3) να παραιτηθεί, να μείνει έξω ένα χρόνο και να δει αν άλλη ομάδα επικοινωνεί με τους Steelers για την απόκτηση των δικαιωμάτων του το 2025. ή (4) να αρνηθεί να υπογράψει επέκταση, να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του το 2024 και να γίνει ελεύθερος πράκτορας», έγραψε στην έκθεσή του το Pro Football Talk


Ο Μάικ Τόμλιν έχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τους Steelers.
Ο Μάικ Τόμλιν έχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τους Steelers. AP

Ο Τόμλιν, 51 ετών, είναι προπονητής των Steelers από το 2007 και τους βοήθησε να κατακτήσουν έναν τίτλο στο Super Bowl 2009.

Έχει ρεκόρ κανονικής περιόδου 173-100-2 στις 17 σεζόν του στο Πίτσμπουργκ και είναι 8-10 στα πλέι οφ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading