Ο Mike Tomlin δίνει παράταση για να μείνει στη Steelers μέχρι το 2027Η βασιλεία του Mike Tomlin's Steelers δεν τελειώνει σύντομα.

Τη Δευτέρα, η ομάδα ανακοίνωσε ότι έδωσε στον μακροχρόνιο προπονητή τριετή παράταση για να παραμείνει στο Πίτσμπουργκ, διατηρώντας τον με το franchise μέχρι τη σεζόν του 2027.

«Η ηγεσία και η δέσμευση του Mike Tomlin στους Steelers ήταν καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία μας κατά τα πρώτα 17 χρόνια του ως επικεφαλής προπονητής», δήλωσε ο πρόεδρος της Steelers Art Rooney II. μέσω δελτίου τύπου. «Η παράταση του συμβολαίου του Τόμλιν για τρία ακόμη χρόνια αντανακλά την εμπιστοσύνη μας στην ικανότητά του να καθοδηγήσει την ομάδα πίσω στις νίκες στα πλέι οφ και στα πρωταθλήματα, συνεχίζοντας παράλληλα την παράδοσή μας στην επιτυχία».

Δεν είναι ακόμη σαφές πόσα κέρδισε ο Tomlin από τους Steelers σε δολάρια, αλλά είναι πιθανώς μια επικερδής επέκταση.

Ο Mike Tomlin βρήκε τον ενισχυτή με μια λευκή επιταγή στο Πίτσμπουργκ. Getty Images

Ο Τόμλιν θα μπει στη σεζόν του NFL του 2024 ως ο 18ος με τους Steelers και ως ο μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα.

Οι ομάδες του μπήκαν στα πλέι οφ σε 11 από αυτές τις σεζόν, κέρδισαν επτά τίτλους κατηγορίας, τρεις αγώνες Πρωταθλήματος AFC και έκαναν δύο εμφανίσεις στο Super Bowl, κερδίζοντας όλα το 2008.

«Είμαι ευγνώμων για αυτήν την επέκταση του συμβολαίου και ευχαριστώ τον Art Rooney II για την υποστήριξή του κατά τα πρώτα 17 χρόνια μου στο Πίτσμπουργκ», δήλωσε ο Tomlin. «Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε επιμελώς για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε – σταθερή επιτυχία στα πλέι οφ με απώτερο στόχο να κερδίσουμε το έβδομο τρόπαιο Lombardi του franchise.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινά τη σεζόν του 2024 και προσφέρω στους θαυμαστές μας μια αξέχαστη χρονιά».

Υπήρχε κάποια αβεβαιότητα που οδήγησε σε αυτήν την ανακοίνωση, δηλαδή ο Tomlin εισήλθε στο έτος συμβολαίου του με τους Steelers.

Ο Tomlin υπέβαλε επίσης μια ερώτηση σχετικά με τη θέση του προπονητή του USC γύρω από το Halloween 2021, αλλά αυτό κατέληξε να είναι περισσότερο κόλπο παρά θεραπεία, καθώς είπε ο Τόμλιν, «Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά ποτέ. Δεν υπάρχει ενισχυτής με αρκετά μεγάλη λευκή επιταγή».

Ο Τόμλιν επίσης θυμωμένος βγήκε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα μετά την ήττα με 31-17 Wild Card από τους Bills πέρυσι.

Ο Μάικ Τόμλιν υπέγραψε τριετή επέκταση συμβολαίου με τους Μάβερικς. Getty Images
Ο Russell Wilson αναμένεται να ξεκινήσει την εβδομάδα 1 για τους Steelers. Getty Images

«Μάικ, έχεις ένα χρόνο ακόμα για το συμβόλαιό σου», άρχισε να ρωτά ένας δημοσιογράφος πριν Ο Τόμλιν βγήκε αμέσως από τη σκηνή αριστερά.

Υπήρχαν κάποιες φήμες ότι η σεζόν του 2023 θα ήταν η τελευταία του με την ομάδα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ήταν άκαρπες.

Ο Τόμλιν επέκτεινε το ρεκόρ του στο NFL για συνεχόμενες μη ήττες σεζόν για να ξεκινήσει μια καριέρα με 17.

Ξεκινά το νέο του συμβόλαιο με έναν στρατηγό των Ράσελ Γουίλσον-Τζάστιν Φιλντς για την αρχική θέση.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading