Ο Mike Vrabel απολύθηκε από τους Titans σε μεγάλη ανατροπή στο NFL


Ένας άλλος προπονητής του NFL πήρε το τσεκούρι.

Ο Mike Vrabel απολύθηκε την Τρίτη από τους Tennessee Titans μετά από έξι σεζόν, ρίχνοντας ένα curveball στο καρουζέλ προπονητών εκτός εποχής.

Οι Τιτάνες έχασαν τα πλέι οφ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, με 6-11 να τερματίζουν το χειρότερο ρεκόρ τους στα έξι χρόνια του Βράμπελ.

Υπήρξαν εικασίες ότι ο Vrabel θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για τη θέση των Patriots εάν η Νέα Αγγλία χωρίσει τους δρόμους με τον Bill Belichick.

«Νωρίτερα σήμερα, μίλησα με τον Mike Vrabel και του είπα για την απόφασή μου να κάνω αλλαγή στον προπονητή», δήλωσε η ιδιοκτήτρια των Titans, Amy Adams Strunk σε δήλωση. «Όπως είπα στον προπονητή Vrabel, αυτή η απόφαση ήταν τόσο δύσκολη όσο οποιαδήποτε άλλη που είχα πάρει ως Έλεγχος Ιδιοκτήτης. Εκτιμώ τη συνεισφορά του Μάικ στους Τιτάνες του Τενεσί τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Όποιος τον έχει γνωρίσει ποτέ ξέρει πόσο παθιασμένος και γνήσιος είναι, και υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της κοινότητας του Νάσβιλ. Ευχόμαστε στον Mike, την Jen και την οικογένεια Vrabel τίποτα άλλο παρά τα καλύτερα στο μέλλον».


Οι Τιτάνες απέλυσαν τον Μάικ Βράμπελ.
Οι Τιτάνες απέλυσαν τον Μάικ Βράμπελ. AP

Ο 48χρονος, ο οποίος κέρδισε τρία Super Bowls ως linebacker των Patriots υπό τον Belichick, έγινε για πρώτη φορά πρώτος προπονητής στους Titans το 2018 αφού πέρασε τέσσερα χρόνια με τους Texans, το τελευταίο από τα οποία ήταν αμυντικός συντονιστής.

Οι Τιτάνες έχασαν τα πλέι οφ με 9-7 την πρώτη χρονιά του Βράμπελ, αλλά ξεκίνησαν μια σειρά από τρεις συνεχόμενες εμφανίσεις στα πλέι οφ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019-20, όταν έφτασαν στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος AFC.

Ο Vrabel ανακηρύχθηκε ο προπονητής της χρονιάς στο NFL το 2021, όταν οι Titans κέρδισαν 12-5 πριν πάρουν το ένα και το τέρμα στον γύρο της κατηγορίας.


Ο Mike Vrabel (λ.) με την ιδιοκτήτρια των Titans, Amy Adams Strunk (c.) και τον επίτροπο NFL Roger Goodell (r.)
Ο Mike Vrabel (λ.) με την ιδιοκτήτρια των Titans, Amy Adams Strunk (c.) και τον επίτροπο NFL Roger Goodell (r.) Getty Images

Οι Τιτάνες ενώνονται με τους Chargers, Commanders, Falcons, Raiders και Panthers ως ομάδες που αναζητούν νέο προπονητή.

Αυτός ο κύκλος προσλήψεων στο NFL είχε ήδη στροβιλιστεί με ίντριγκες καθώς το μέλλον του Belichick είναι στον αέρα και ο Jim Harbaugh μπορεί να σκεφτεί μια επιστροφή στο NFL μετά την κατάκτηση του εθνικού τίτλου με το Michigan.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading