Ο Mikey Williams προσγειώνεται στο UCF μετά την έξοδο από το Memphis


Μέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από Μέμφιςπρώην νεοσύλλεκτος σταρ Mikey Williams ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι δεσμεύτηκε UCF.

Η Williams έκανε την ανακοίνωση στο Instagram, με τη λεζάντα: «Το μόνο που χρειαζόμουν ήταν μια ευκαιρία».

Αφού υπέγραψε με το Μέμφις στην κατηγορία του 2023, ο Ουίλιαμς συνελήφθη την περασμένη άνοιξη μετά από ένα περιστατικό στις 27 Μαρτίου στο σπίτι του, όταν φέρεται να έπεσαν πυροβολισμοί εναντίον ενός οχήματος ανθρώπων που είχαν εγκαταλείψει την κατοικία. Αντιμετώπισε εννέα κατηγορίες κακουργημάτων στην υπόθεση, αλλά ομολόγησε την ενοχή του τον Νοέμβριο για μικρότερη κατηγορία κακουργήματος για εγκληματικές απειλές. Ο ισχυρισμός σήμαινε ότι ο Ουίλιαμς θα μπορούσε να μειωθεί η κατηγορία σε πλημμέλημα εάν ικανοποιούσε ορισμένες προϋποθέσεις πριν από την προγραμματισμένη του ποινή τον Αύγουστο.

Ο Ουίλιαμς δεν έπαιξε ποτέ παιχνίδι για το Μέμφις, καθώς ήταν μακριά από την ομάδα όσο προχωρούσε η νομική διαδικασία.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Mikey Williams επέλεξε να εισέλθει στην πύλη μεταγραφών», ανέφερε το Memphis σε δήλωση τη Δευτέρα. “Η διαδικασία του Πανεπιστημίου για να ενταχθεί στο πρόγραμμα μπάσκετ ανδρών ήταν σε εξέλιξη, αλλά ο Williams επέλεξε να διερευνήσει τις επιλογές του αυτή τη στιγμή.”

Ο Ουίλιαμς, ένας γκαρντ 6 ποδιών με 3,6 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, θεωρούνταν υποψήφιος πέντε αστέρων στην αρχή της σταδιοδρομίας του στο γυμνάσιο, όταν κέρδισε την εθνική προσοχή για τα κατορθώματά του στο ντάνκ και τα mixtape του YouTube.

Η UCF (10-4) κέρδισε μια τεράστια ανατροπή επί του Νο. 3 του Κάνσας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και θα φιλοξενήσει το BYU το Σάββατο πριν πάει στο Τέξας και στο Χιούστον την επόμενη εβδομάδα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading