Ο Mohammad Haris έφυγε σαστισμένος από την παράλειψη του T20I


Ο Mohammad Haris παραμένει ανενημέρωτος για το σκεπτικό του αποκλεισμού του από την ομάδα της T20 International για την επερχόμενη σειρά πέντε αγώνων με τη Νέα Ζηλανδία, που θα ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου στο Όκλαντ.

Παρά την αβεβαιότητα γύρω από την παράλειψή του, ο Χάρης εξέφρασε ανθεκτικότητα και αισιοδοξία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στα ΜΜΕ.

«Ακόμη και εγώ δεν ξέρω πότε και πού έπαιξα άσχημα [in T20Is]. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Μερικές φορές, οι παίκτες στο backup αποδίδουν καλύτερα από εσάς, επομένως αξίζουν μια ευκαιρία. Είναι υγιής ανταγωνισμός και ελπίζω να αποδώσω καλά στο PSL και να αρπάξω την ευκαιρία», είπε ο Χάρης.

Παραμένοντας θετικός, ο Χάρης αντιμετώπισε την κατάσταση ως έναν υγιή ανταγωνισμό, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά του να επιδείξει τις ικανότητές του και να κάνει μια δυνατή επιστροφή.

«Δεν είμαι λυπημένος που με απομάκρυναν καθώς αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Αυτά τα πράγματα σε κάνουν πιο δυνατό. Έχω χρόνο να αναλύσω τα λάθη μου και να βελτιώσω τις δεξιότητές μου», πρόσθεσε ο Χάρης.

Πλήρης αποστολή: Shaheen Shah Afridi (καπετάνιος), Mohammad Rizwan (υπαρχηγός και τερματοφύλακας) Aamir Jamal, Abbas Afridi, Azam Khan (κίπερ), Babar Azam, Fakhar Zaman, Haris Rauf, Haseebullah (φυλακή) , Iftikhar Ahmed, Mohammad Nawaz, Mohammad Wasim Jnr, Sahibzada Farhan, Saim Ayub, Usama Mir και Zaman Khan

Πλήρες πρόγραμμα:
1st T20 – 12 Ιανουαρίου 2024 στο Eden Park, Auckland
2nd T20 – 14 Ιανουαρίου 2024 στο Seddon Park, Hamilton
3ο T20 – 17 Ιανουαρίου 2024 στο University Oval, Dunedin
4ο T20 – 19 Ιανουαρίου 2024 στο Hagley Oval, Christchurch
5η T20 – 21 Ιανουαρίου 2024 στο Hagley Oval, Christchurch