Ο Mohammad Nawaz παίρνει μέρος για τον Noman Ali στην ομάδα δοκιμών του Πακιστάν


Η εθνική επιτροπή επιλογής, με επικεφαλής τον Wahab Riaz, ενέκρινε τον Mohammad Nawaz ως αντικαταστάτη του Noman Ali για τη συνεχιζόμενη σειρά Test εναντίον της Αυστραλίας. Ο Noman με το αριστερό χέρι αποκλείστηκε από τη σειρά αγώνων των τριών τεστ αφού διαγνώστηκε με οξεία σκωληκοειδίτιδα. Σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 29χρονος αριστερός περιστροφέας Nawaz, ο οποίος είναι ήδη μέλος της 17μελούς ομάδας T20I εναντίον της Νέας Ζηλανδίας που ξεκινά από τις 12 Ιανουαρίου στη Νέα Ζηλανδία, θα πετάξει στην Αυστραλία με την πρώτη διαθέσιμη πτήση.

Ο Wahab Riaz, επικεφαλής επιλογέας ανδρικής ομάδας κρίκετ, δήλωσε: «Είναι πραγματικά λυπηρό που ο Noman Ali δεν είναι διαθέσιμος για τους αγώνες δοκιμής. Λόγω των υλικοτεχνικών προκλήσεων, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων βίζας για οποιονδήποτε νέο παίκτη, και λαμβάνοντας υπόψη την απαίτηση για ένα αριστερό μπράτσο, ο Nawaz ήταν η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή για την ομάδα».

Με τη διαθεσιμότητα του Abrar Ahmed, η διοίκηση της ομάδας ελπίζει ότι η Abrar θα είναι διαθέσιμη στην ομάδα για τον τρίτο αγώνα δοκιμής στο Γήπεδο Κρίκετ του Σίδνεϊ, που θα ξεκινήσει από τις 3 Ιανουαρίου 2024.

Πρόγραμμα για τη σειρά δοκιμών Πακιστάν εναντίον Αυστραλίας:

  • 14-18 Δεκεμβρίου: Αυστραλία εναντίον Πακιστάν – Πρώτο τεστ στο Περθ
  • 26-30 Δεκεμβρίου: Αυστραλία vs Πακιστάν – Δεύτερο τεστ στη Μελβούρνη
  • 3-7 Ιανουαρίου: Αυστραλία εναντίον Πακιστάν – Τρίτο τεστ στο Σίδνεϊ