Ο Nathaniel Hackett δεν πρόκειται να αλλάξει την επίθεση των Jets παρά τους τεράστιους αγώνεςΑν είναι χαλασμένο, να μην το φτιάξετε;

Όχι, δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο επιθετικό σύστημα και τη φιλοσοφία του Nathaniel Hackett, ανεξάρτητα από το ποιος θα παίξει τέταρτο μπακ.

Ο μαχόμενος και αντιδημοφιλής, για να το θέσω ελαφρά, επιθετικός συντονιστής των Jets έλαβε υποστήριξη την Τρίτη από τον Άαρον Ρότζερςτου οποίου η προσπάθεια επιστροφής από έναν σκισμένο Αχιλλέα έχει πλέον και επίσημα τελειώσει.

Ο Χάκετ υπερασπίστηκε σθεναρά τον εαυτό του και το σύστημά του την Πέμπτη, καθώς η επίθεσή του μπαίνει στην Εβδομάδα 16 με τους τρίτους λιγότερους πόντους, περνώντας γιάρδες και ορμητικά γιάρδες στο NFL.

“Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που εξετάζουμε τόσο συγκεκριμένα, και κοιτάς πέρυσι, κοιτάς φέτος, κοιτάς όλα αυτά και κοιτάς τα άλλα χρόνια που ήταν τόσο θετικά”, είπε ο Χάκετ πριν από τους Jets. διεξήγαγε μια πρακτική εξάσκηση. «Το Τζάκσονβιλ, το Γκριν Μπέι, το Μπάφαλο και όλα τα διαφορετικά μέρη που έχω πάει και η ιστορία του, και πρέπει να χτίζεις συνεχώς αυτά τα κομμάτια.

«Μόλις φτάσαμε εδώ φέτος. Είχαμε έναν απίστευτο αριθμό αλλαγών, επομένως υπάρχουν λόγοι για τους οποίους συνέβησαν όλα, και έτσι, εφόσον είμαστε σε θέση να τα εντοπίσουμε και να φέρουμε αυτά τα κομμάτια στις σωστές θέσεις, θα είναι πολύ καλό.”

Ο Nathaniel Hackett δεν έχει κανένα σχέδιο να αλλάξει τα σχέδιά του την επόμενη χρονιά, ανεξάρτητα από το ποιος είναι στο κέντρο. Bill Kostroun/New York Post

Ο Ρότζερς ονόμασε την επίθεση του Χάκετ «φιλική προς τους τέταρτους».

Ερωτηθείς τι είναι αυτό που το κάνει φιλικό προς τους στρατηγούς, ο Χάκετ επανέλαβε τον χαρακτηρισμό και επεσήμανε πόσο «σύνθετο» είναι το σύστημα.

Αλλά πρόσφατα, η παράβασή του ήταν τόσο φιλική προς τους στρατηγούς όσο και ο Grinch αυτή την εποχή του χρόνου.

Και αλήθεια, παρά τους ισχυρισμούς του Hackett για προηγούμενη επιτυχία, πόσο παραγωγική ή φιλική προς τους στρατηγούς ήταν ποτέ η επίθεση του Hackett;

Ήταν συντονιστής επιθετικών για δύο χρόνια με τους Bills (2013-14) και οι επιθέσεις του κατέλαβαν την 22η και 18η θέση στο σκοράρισμα αντίστοιχα.

Με τον EJ Manuel το 2013, οι Bills κατετάγησαν στην 28η θέση και με τον Kyle Orton ένα χρόνο αργότερα, κατέλαβαν τη 18η θέση.

Ο Χάκετ είχε τον Μπλέικ Μπόρτλες ως στρατηγό και τα τρία χρόνια ως επιθετικός συντονιστής των Τζάγκουαρς και κέρδισε την αναγνώριση για την ενορχήστρωση της πέμπτης παράβασης με τα περισσότερα σκορ στο πρωτάθλημα το 2017.

Υπήρξε συντριπτικά από την καλύτερη βιαστική επίθεση του πρωταθλήματος, ωστόσο, με την 17η κατάταξη πάσα επίθεση.

Ο Χάκετ είχε την 25η κατάταξη παράβαση βαθμολόγησης και την 20η κατάταξη παράβαση πάσας την πρώτη του χρονιά.

Στην τρίτη του χρονιά, ο Χάκετ είχε τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο σκοράρισμα και την 26η κατάταξη παράβαση πάσας, και στη συνέχεια απολύθηκε μετά τη σεζόν.

Για να το πούμε ωμά, οι παραβάσεις του Χάκετ απείχαν πολύ από το να είναι φιλικές προς τους στρατηγούς μέχρι που συνεργάστηκε με τον Άαρον Ρότζερς και τους Πέκερς.

Και ο προπονητής Matt LaFleur κάλεσε τα παιχνίδια στην επίθεση καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του Hackett στους Packers.

Ως προπονητής των Broncos πέρυσι, ο Hackett αρχικά ζήτησε παιχνίδια πριν από ένα θλιβερό επιθετικό ξεκίνημα τον ώθησε να παραδώσει αυτά τα καθήκοντα στον προπονητή των στρατηγών Klint Kubiak και ο Hackett απολύθηκε πριν καν ολοκληρώσει την πρώτη του σεζόν ως επικεφαλής.

Οι Jets αναμένεται να ξεκινήσουν τον τέταρτο στρατηγό τους στη σεζόν στο Trevor Siemian για τη σύγκρουση της Κυριακής με τους Commanders, καθώς Ο Ζακ Γουίλσον παραμένει στο πρωτόκολλο διάσεισης.

Ο Nathaniel Hackett συμμετέχει σε ασκήσεις με τον στρατηγό Aaron Rodgers κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού στρατοπέδου των New York Jets. Noah K. Murray-NY Post

Αλλά για άλλη μια φορά αυτή τη σεζόν για τον Χάκετ, δεν είναι ούτε Ρότζερς, ούτε διασκέδαση.

«Είναι πάντα ένα ταπεινό πρωτάθλημα», είπε ο Χάκετ. «Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να προετοιμαστείς και κάθε φορά που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, πρέπει να συνειδητοποιείς ότι δεν τα έχεις δει όλα. Από τα διαφορετικά πράγματα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, νομίζω ότι αυτά είναι τα πράγματα που σε κάνουν πιο δυνατό, και όσο το παίρνεις έτσι και μπορείς να αναπτυχθείς από αυτό, θα σε κάνει καλύτερο.

«Νομίζω ότι για εμάς, κοιτάζοντας όλα τα νεαρά παιδιά που μεγαλώνουν και έχουν την ευκαιρία εκεί έξω, μπορεί να μην είναι όμορφο μερικές φορές, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που κερδίζουν για να μπορέσουν να βοηθήσουν αυτόν τον οργανισμό στο μέλλον. ”

Ο προπονητής των Denver Broncos, Nathaniel Hackett, χάνει με 51-14 στις 25 Δεκεμβρίου 2022 στο Inglewood του Κολοράντο. Denver Post μέσω Getty Images

Ο Ρότζερς θα επιστρέψει τον επόμενο χρόνοκαι η υποστήριξή του για τον Χάκετ σημαίνει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα και ο Χάκετ.

Είναι, όμως, η επιστροφή του Ρότζερς, ένας στρατηγός Χάκετ που δεν ζήτησε καν αγώνες, είναι αρκετός λόγος για να πιστεύουμε ότι η παράβασή του θα διορθωθεί;

Αν και είναι ίσως άδικο να κρίνουμε τα αποτελέσματα του Hackett με τον Wilson, τον Siemian και τον Tim Boyle ως κουτέρμπακ για όλα τα παιχνίδια εκτός από τέσσερα φέτος, οι συντονιστές σε όλο το πρωτάθλημα έχουν βρει τρόπους να δημιουργήσουν λειτουργικές παραβάσεις με εφεδρικά.

Παρά τα αποτελέσματα, ο Χάκετ εξακολουθεί να πιστεύει στο σύστημα και τη φιλοσοφία του.

Οι Jets ελπίζουν καλύτερα ότι μια φιλική προς τους στρατηγούς παράβαση που σπάνια ανταποκρίθηκε σε αυτήν την τιμολόγηση είναι τουλάχιστον φιλική προς τον Rodgers.

«Είμαστε οι πιο σκληροί κριτικοί μας, χωρίς αμφιβολία, ως προπονητές, και είμαστε περήφανοι και εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε αυτά τα παιδιά και να πάρουν την μπάλα σε όλους, και αυτό κάνουμε». είπε ο Χάκετ. «Αυτό είναι το μόνο πράγμα που κοιτάμε».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading