Ο Norman λέει ότι ο McIlroy καλωσόρισε στην περιοδεία LIV, αλλά αρνείται οποιαδήποτε προσφορά | Η Express Tribune


ADELAIDE:

LIV αφεντικό γκολφ Γκρεγκ Νόρμαν Αρνήθηκε την Τετάρτη ότι έκανε οποιαδήποτε οικονομική προσφορά στον Rory McIlroy να πηδήξει από το PGA Tour, αλλά είπε ότι ήταν χαρούμενος που «κάναμε μια συζήτηση».

Μια έκθεση στη Βρετανία την περασμένη εβδομάδα ανέφερε ότι ο McIlroy – ένας μακροχρόνιος επικριτής του πρωτοποριακού κυκλώματος της Σαουδικής Αραβίας – ήταν έτοιμος να μεταβεί στο LIV σε μια εκπληκτική συμφωνία αξίας 850 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αλλά ο τέσσερις φορές μεγάλος νικητής από τη Βόρεια Ιρλανδία κατέρριψε γρήγορα τις φήμες σε μια συνέντευξη στο Golf Central του NBC.

«Το LIV δεν του έκανε ποτέ προσφορά», είπε ο Νόρμαν όταν ρωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο στο περιθώριο της τελευταίας στάσης του LIV στην Αδελαΐδα.

“Αυτός είναι απλώς τυπικός λευκός θόρυβος που βγαίνει εκεί έξω στη βιομηχανία.”

Η LIV έχει υπογράψει μια σειρά από την ελίτ του γκολφ από τη σύστασή της, με τον Ισπανό σταρ Jon Rahm το τελευταίο μεγάλο όνομα που έκανε τη μετάβαση τον περασμένο Δεκέμβριο σε μια κίνηση που αναφέρεται ότι αξίζει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια.

ΜακΙλρόι ήταν όλο και πιο συμβιβαστικός με τους επαγγελματίες του LIV τους τελευταίους μήνες εν μέσω διαπραγματεύσεων με το PGA Tour για μια συγχώνευση, αλλά επέμεινε στο NBC ότι σχεδίαζε να παραμείνει στο PGA Tour “για το υπόλοιπο της καριέρας μου”.

Ο Νόρμαν είπε ότι θα ήταν πάντα ευπρόσδεκτος αν αλλάξει γνώμη.

«Αν ο Ρόρι ήταν πρόθυμος να καθίσει μαζί μας και να συνομιλήσει μαζί μας, θα ήμασταν ευτυχείς να καθίσουμε μαζί του — 100 τοις εκατό», είπε.

«Δεν διαφέρει από οποιονδήποτε άλλο παίκτη που θα ενδιαφερόταν να έρθει να παίξει μαζί μας».

Ο Norman αποκάλυψε ότι συμμετείχε πρόσφατα με έναν άλλο “κορυφαίο, κορυφαίο παίκτη PGA” για να παρουσιάσει τα στοιχεία του τι αντιπροσώπευε το LIV και τι θα μπορούσε να προσφέρει σε παγκόσμια βάση.

«Εννοώ ότι έχω κάτσει με έναν κορυφαίο, κορυφαίο παίκτη της PGA στο σπίτι του με ένα άλλο μέλος της ομάδας μου και τον καθοδήγησα σε όλη τη διαδικασία», είπε.

“Και ήταν τόσο εντυπωσιασμένος και είπε, “δεν μας λένε αυτό στα αποδυτήρια” και ότι αυτό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

«Πήρε την απόφαση και με πήρε τηλέφωνο δύο μέρες αργότερα και μου είπε “Αποφασίζω να μείνω εκεί που είμαι”.

“Είπα, “καλές μέρες, πήρατε την απόφαση για τα γεγονότα. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή αν θέλετε να επιστρέψετε και να συνομιλήσετε”.

Ο Norman ήταν στο Augusta Masters νωρίτερα αυτό το μήνα, κυρίως για να «υποστηρίξει τα (LIV) αγόρια».

Αφού αποκλείστηκε από την επίσημη λίστα καλεσμένων πέρυσι, αγόρασε το εισιτήριό του αυτή τη φορά και πέρασε τρεις ημέρες περπατώντας σε ένα γήπεδο γκολφ με το κοινό για πρώτη φορά στη ζωή του.

Παραδέχτηκε ότι ήταν νευρικός για την υποδοχή που θα μπορούσε να λάβει, αλλά είπε ότι η υποστήριξη από τους θαυμαστές για την αποστολή του LIV Golf ήταν “πολύ, πολύ δυνατή”.

«Το να το δω και να ακούσω τα σχόλια που έκαναν για το τι συμβαίνει στο παιχνίδι του γκολφ και για το τι έφερε το LIV στο παιχνίδι του γκολφ, ήταν πολύ, πολύ δυνατό για μένα», είπε.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό τριήμερο».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading