Ο Parris Campbell αιφνιδιάστηκε από τη μυστηριώδη έλλειψη ευκαιριών του GiantsΔεν υπάρχει πτώση, μπάχαλο, χαμένο μπλοκ ή οποιοδήποτε άλλο σημείο καμπής που να εξηγεί εύκολα πώς ο Πάρις Κάμπελ πέρασε από βαριά εμπλοκή σε πλήρη σκέψη στην επίθεση των Γιγάντων.

Η σταδιακή αποχώρηση από έναν αρχικό δέκτη που είχε 24 στόχους στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια για να ξεκινήσει η επιστροφή σε μια υγιή ενδεκάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια ξεκίνησε όταν οι Giants αποφάσισαν να δώσουν έμφαση σε μεγαλύτερους ρόλους για τον δεύτερο επαγγελματία Wan'Dale Robinson και τον rookie Jalin. Hyatt στην Εβδομάδα 5.

Ήταν ένα ασυνήθιστα γρήγορο βύσμα για να τραβήξουμε έναν ελεύθερο παράγοντα που υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, 4,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι η φύση της επιχείρησης», είπε ο Campbell στην The Post. «Το κλισέ που πρέπει να πούμε είναι: «Ξέρεις τι λαμβάνεις όταν εγγραφείς», κάτι που είναι αλήθεια. Αλλά υπάρχουν πάντα πράγματα που δεν πίστευες ποτέ ότι θα έκανες — και το να είσαι αδρανής και να μην παίζεις είναι σίγουρα κάτι που ποτέ δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε».

Το βιβλίο για τον Campbell μετά από τέσσερις σεζόν με τους Colts ήταν ότι ήταν συχνά τραυματισμένος αλλά εκρηκτικός όταν ήταν υγιής, όπως φάνηκε στα 681 γιάρδες του και σε τρία touchdown από την περασμένη σεζόν.

Έφτασε τα 20 μίλια την ώρα τρέχοντας με το 4,4 τοις εκατό των πινεμάτων του από το scrimmage — Νο. 5 μεταξύ των δεκτών με τουλάχιστον 50 αγγίγματα — ανά NextGenStats.

Ο Parris Campbell κάνει μια σύλληψη στην προπόνηση Giants αυτή την εβδομάδα. Corey Sipkin για το NY POST

Ώρα για ένα νέο κεφάλαιο γιατί ο Κάμπελ, 26 ετών, δεν έχει πληγωθεί. Και δεν είναι πιθανό να παίξει μεγάλο ρόλο ξανά τη Δευτέρα κόντρα στους Αετούς.

«Ξέρω ότι έχω πολύ ποδόσφαιρο μπροστά μου», είπε ο Κάμπελ. «Αυτά είναι βασικά δύο υγιή χρόνια πίσω με πλάτη κάτω από τη ζώνη μου».

Ο κανόνας για τους παίκτες των οποίων οι ρόλοι έχουν μειωθεί – και που δεν παίζουν αρκετά για να ικανοποιήσουν τα κίνητρα στο συμβόλαιό τους – είναι να βουρκώνουν στα αποδυτήρια. Ο Κάμπελ έκανε το αντίθετο.

«Ο λόγος για τον οποίο είμαι θετικός είναι ότι είμαι ακόμα στο NFL και ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα ήθελαν να είναι στη θέση μου», είπε ο Campbell. “Κατά τη γνώμη μου, [sulking] δεν σε βγάζει πουθενά. Έχετε ακόμα δουλειά να κάνετε. Οι άνθρωποι στον επάνω όροφο εδώ θα μιλήσουν με τις άλλες 31 ομάδες και θα λένε, “Όταν ο Πάρις περνούσε αυτό, πώς ήταν στο κτίριο;” ”

Ο συντονιστής της επίθεσης Μάικ Κάφκα είπε ότι «απολύτως» εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Κάμπελ διατηρεί την εκρηκτικότητά του. Παραμένει λοιπόν λίγο μυστήριο γιατί οι Giants δεν μπόρεσαν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές του πέρα ​​από τα 20 αλιεύματα για 104 γιάρδες (65 μετά τη σύλληψη) και μόλις δύο πρώτες πτώσεις.

Ο Campbell αναζήτησε στην πραγματικότητα τον συντονιστή των ειδικών ομάδων Thomas McGaughey στη μέση της σεζόν για να ζητήσει ένα σουτ επιστροφής (23,9 γιάρδες ανά επιστροφή) όπως έκανε στην Πολιτεία του Οχάιο και ως πρωτάρης των Colts.

«Ο Πάρις είναι επαγγελματίας», είπε ο Κάφκα. «Δουλεύει τον πισινό του, μελετά, προετοιμάζεται, είναι υπέροχος για το δωμάτιο. Απλώς άλλα παιδιά παίζουν αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι όταν έρθει η ώρα του, θα ανέβει».

Οι Giants κατατάσσονται τελευταίοι στο πρωτάθλημα σε προσβολές (150,7 γιάρδες ανά παιχνίδι) και δεύτεροι στο σκορ (13,5) ενώ χρησιμοποιούν τρεις διαφορετικούς αρχικούς τέταρτους.

«Όταν ήρθα εδώ, πίστευα ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά; Φυσικά», είπε ο Κάμπελ. «Αλλά αυτό είναι ένα ομαδικό άθλημα. Θα ήθελα πολύ να είμαι αυτός που θα έπαιρνε την μπάλα – είμαι ανταγωνιστής – αλλά δεν είναι αυτή η κατάσταση στην οποία βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Ποιος θα ήμουν εγώ για να μην βοηθήσω αυτά τα νεαρά παιδιά; Εξακολουθώ να διασκεδάζω με τα παιδιά και μετά όταν πάμε στο γήπεδο, αν δω κάτι που μπορούν να κάνουν διαφορετικά, θα το πω. Αυτός είναι ο ρόλος που έπρεπε να αναλάβω».

Η εμπειρία δεν έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ο Campbell θα προσεγγίσει τη δεύτερη σειρά του στο free Agency μετά τη σεζόν.

Ο Πάρις Κάμπελ κάνει άλμα στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα. Corey Sipkin για το NY POST
Πάρις Κάμπελ Charles Wenzelberg / New York Post

«Θα κάνω τα πάντα ακριβώς το ίδιο», είπε. «Κατά τη διάρκεια της δωρεάν αντιπροσωπείας, η αγορά ήταν κάπως αργή για τους δέκτες, αλλά οι Giants μου έδωσαν μια ευκαιρία — και αυτό είναι το μόνο που θέλω. Ναι, τα λεφτά είναι ωραία. Ναι, αυτό ή εκείνο είναι ωραίο. Αυτήν την ερχόμενη εκτός σεζόν, όποιος ενδιαφέρεται για μένα και θέλει να μου δώσει μια ευκαιρία, θα την εκμεταλλευτώ».

Ο Κάμπελ βασίζεται στην πίστη του για να πιστέψει ότι υπάρχουν πιο φωτεινές μέρες μπροστά ως μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου.

«Όλα γίνονται για κάποιο λόγο», είπε. «Είμαι μεγάλος σε αυτό. Αυτή θα είναι πάντα η απάντηση για μένα, είτε τα πράγματα πάνε καλά είτε πάνε άσχημα».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading