Ο Pat Cummins έρχεται σε επαφή με τον Mohammad Hafeez


Ο δεύτερος αγώνας δοκιμής στο Γήπεδο Κρίκετ της Μελβούρνης είδε την Αυστραλία να προηγείται με 2-0 επί του Πακιστάν, αλλά δεν ήταν χωρίς διαμάχη.

Η απόλυση του Μοχάμεντ Ριζουάν, που χτύπησε τον τερματοφύλακα του Πακιστάν, πυροδότησε έντονες συζητήσεις, προκαλώντας κριτική από τον διευθυντή της ομάδας του Πακιστάν, Μοχάμαντ Χαφέζ, που απευθύνθηκε στον διαιτητή. Ο Hafeez παρατήρησε ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλύτερα «από την άλλη ομάδα» σε όλο το παιχνίδι.

Απαντώντας στο σχόλιο του Hafeez, ο κυβερνήτης της Αυστραλίας και παίκτης του αγώνα από το Boxing Day Test, με ένα χαμόγελο, απάντησε: «Αχχχ. Δροσερός. Έπαιξαν καλά. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη», είπε ο Cummins.

Ο Κάμινς, υποβάθμισε την παρατήρηση του Χαφέζ, τονίζοντας τη σημασία της απόλυτης νίκης για την ομάδα.

«Δεν πειράζει, σωστά; Είναι η ομάδα που κερδίζει στο τέλος», πρόσθεσε.

Αναλογιζόμενος τη νίκη και την προσωπική του απόδοση, ο Cummins εξέφρασε την ικανοποίησή του. Τόνισε την επιτυχία της ομάδας σε όλες τις μορφές καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και την ικανοποίηση της νίκης μιας σειράς εντός έδρας.

“Ως ομάδα, ήταν απλώς μια τεράστια χρονιά σε όλα τα σχήματα. Είχαμε πολλές επιτυχίες και το να το ολοκληρώνουμε κερδίζοντας μια σειρά στο σπίτι, για το οποίο είμαστε περήφανοι που το κάνουμε, είναι αρκετά ικανοποιητικό”, είπε ο Cummins.

Επιπλέον, ο Cummins ανέφερε ότι αισθάνεται ικανοποιημένος με το μπόουλινγκ του, αναφέροντας βελτιωμένο ρυθμό, ρυθμό και έλεγχο στις παραδόσεις του.

«Προσωπικά, νομίζω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για μερικούς λόγους. Πιθανώς ο ένας βασικός λόγος είναι ότι ήταν το καλύτερο που ένιωσα σαν να έχω κάνει μπούλινγκ για λίγο», είπε ο Cummins.

«Ο ρυθμός μου ήταν πολύ καλός. Ένιωθα ότι είχα καλό ρυθμό. Ήξερα πού ήταν ο καρπός μου. Μπορούσα να ελέγξω τη ραφή. Έκανα μερικές καλές αναπηδήσεις. Έτσι ένιωσα πολύ χαρούμενος με το πώς έκανα μπόουλινγκ», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαμάχη προήλθε από την απόλυση του Ριζουάν κατά τη διάρκεια των δεύτερων αγώνων του Πακιστάν. Ο Cummins έκανε έκκληση για να πιαστεί πίσω, που αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν ήταν εκτός από τον διαιτητή εντός γηπέδου. Μετά από έλεγχο, ο τρίτος διαιτητής παρατήρησε μια ακίδα στο UltraEdge καθώς η μπάλα περνούσε το βραχιολάκι, προκαλώντας αλλαγή στην απόφαση.

Ωστόσο, η τεχνολογία hotspot δεν έδειξε κανένα σημάδι, αφήνοντας τον Rizwan απογοητευμένος καθώς έφευγε από το γήπεδο, χτυπώντας σε 35 διαδρομές, με το Πακιστάν να επιδιώκει 98 τρεξίματα για τη νίκη.