Ο Pat McAfee κάλεσε να κόψει τις εμφανίσεις του Aaron Rodgers στην εκπομπή ESPNΟ Pat McAfee πήρε την απόφαση για τη μάρκα.

Την Τετάρτη, McAfee ανακοίνωσε ότι ο Aaron Rodgers δεν θα συνεχίσει τις εβδομαδιαίες εμφανίσεις του στην ομώνυμη εκπομπή του πρώην παίκτη στο ESPN αυτή τη σεζόν, αφού ειδικά τα δύο τελευταία σποτ προκάλεσαν σάλο.

Ο Andrew Marchand της The Post ανέφερε νωρίτερα ότι ο Rodgers είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο πρόγραμμα μέσω του Super Bowl και τώρα επιβεβαίωσε ότι ο McAfee έκανε την κλήση να διακόψει τη συνεργασία νωρίτερα.

αποκλειστικά Marchand ανέφερε τον Οκτώβριο ότι ο Rodgers βγάζει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια ετησίως για να κάνετε αυτές τις εβδομαδιαίες συνεντεύξεις.

Αναμένεται να πληρωθεί πλήρως από την McAfee.

Ο McAfee έχει τον δημιουργικό έλεγχο της εκπομπής, της οποίας είναι ιδιοκτήτης και αδειοδοτεί το ESPN.

Ο Richard DeItsch του αθλητισμού ανέφερε για πρώτη φορά ότι η McAfee πήρε την απόφαση, η οποία υποστηρίζεται από το ESPN.

Την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή, ο Rodgers είπε ότι ο παρουσιαστής του ABC αργά το βράδυ, Jimmy Kimmel, δεν ήθελε να βγει η λίστα του Jeffrey Epstein, μια παρατήρηση που ερμηνεύτηκε ευρέως από τα μέσα ενημέρωσης ως εικαστικό αστείο ότι το όνομα του Kimmel θα ήταν εκεί.

Ο Pat McAfee έκανε την κλήση για να τερματίσει τους κουλοχέρηδες του Aaron Rodgers νωρίς αυτή τη σεζόν, επιβεβαίωσε ο Andrew Marchand του The Post. Έκθεση Pat McAfee

Ο Κίμελ αντεπιτέθηκεπρώτα στο Χ και μετά στον μονόλογο της εκπομπής τουέκπληκτος με τον υπαινιγμό ότι ήταν παιδόφιλος και ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τον Έπσταϊν.

Ο στρατηγός των Jets αρνήθηκε ότι αυτό εννοούσε με το σχόλιο και περιηγήθηκε στην ιστορία των potshots που έκανε ο Kimmel εναντίον του όλα αυτά τα χρόνια, επικρίνοντας τον στρατηγό επειδή δεν εμβολιάστηκε για τον COVID-19 και αργότερα. αποκαλώντας τον «καπελωτή από αλουμινόχαρτο» για θανάτωση στην εκπομπή McAfee's ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δημοσίευσε αποκαλύψεις UFO για να αποσπάσει την προσοχή από την επερχόμενη λίστα του Epstein.

Ο Rodgers πήρε επίσης έναν πυροβολισμό στο Mike Fossο ανώτερος αντιπρόεδρος του ESPN που επιβλέπει τη σχέση του δικτύου με την εκπομπή του McAfee, και επέκρινε επίσης τα σχόλια του Rodgers για τον Kimmel.

«Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο του Mike Foss και ούτε αυτός βοήθησε», είπε ο Rodgers στο McAfee την Τρίτη.

Ο Φος είχε δώσει μια δήλωση σε πολλά πρακτορεία ότι «ο Άαρον έκανε ένα ανόητο και ανακριβές αστείο για τον Τζίμι Κίμελ. Δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ. Το καταλάβαμε όλοι αυτή τη στιγμή».

Ο Rodgers δεν ήταν ευχαριστημένος με τη δήλωση.

«Πόσα άτομα παρακολούθησαν πραγματικά το κλιπ και πόσα άτομα είδαν έναν τίτλο;» ρώτησε ο Ρότζερς. «Δεν νομίζω ότι ο Μάικ Φος παρακολούθησε το κλιπ. Δεν ξέρω καν ποιος είναι αυτός. Δεν δουλεύω για σένα, Μάικ».

Ο ίδιος ο McAfee έχει τράβηξε πολλές λήψεις την τελευταία εβδομάδα στο στέλεχος του ESPN, Norby Williamsonκατηγορώντας τον σχεδόν τέσσερις δεκαετίες βετεράνο του δικτύου ότι προσπάθησε να «σαμποτάρει» την εκπομπή του.

Ο Aaron Rodgers είχε μια εβδομαδιαία θέση στο “The Pat McAfee Show”. Έκθεση Pat McAfee
Ο Pat McAfee έκοψε τον Rodgers από το σόου για το υπόλοιπο της σεζόν. AP

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν ο Rodgers θα επιστρέψει στο show του McAfee την επόμενη σεζόν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading