Ο Peacock σημείωσε ρεκόρ ροής με το παιχνίδι πλέι οφ NFL Dolphins-Chiefs με την Taylor SwiftΤο στοίχημα του NBC απέδωσε με τεράστιους τρόπους – και αναμένετε περισσότερα παιχνίδια playoff μόνο για ροή στο μέλλον.

Παρά κάποιες επιφυλάξεις από τους θαυμαστές, η μπαλαντέρ με 26-7 των Chiefs κέρδισε το Σάββατο επί των Dolphins που μεταδόθηκε αποκλειστικά στο Peacock του NBC – εκτός από τις τοπικές αγορές – έθεσε το ρεκόρ για το ζωντανό γεγονός με τη μεγαλύτερη ροή στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και «οδήγηση του Διαδικτύου στη μεγαλύτερη χρήση του στις ΗΠΑ σε μία μόνο μέρα και το μεγαλύτερο διαδικτυακό γεγονός που έγινε ποτέ», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από τη μητρική Comcast του NBC.

Αυτοί οι αριθμοί βασίζονται στα γρήγορα εθνικά ζωντανά και αυθημερόν δεδομένα από τη Nielsen, με επίσημους αριθμούς να ανακοινώνονται την Παρασκευή.

«Από το NBC Sports και το Peacock μέχρι την ομάδα Comcast, ολόκληρη η εταιρεία μας εργάστηκε απρόσκοπτα για να σχεδιάσει αυτό το παιχνίδι και εκτέλεσε άψογα για να προσφέρει μια εμπειρία ροής με το NFL σε κλίμακα που δεν είχε ξαναγίνει», Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Comcast, Brian L. Roberts είπε σε δελτίο τύπου. «Είναι μια πολύ περήφανη στιγμή».

Ο στρατηγός των Chiefs Patrick Mahomes. AP

Ο αγώνας του Σαββάτου μεταξύ του Νο. 3 και του Νο. 6 της AFC έφτασε τους 27,6 εκατομμύρια τηλεθεατές και κορυφώθηκε στους 24,6 εκατομμύρια τηλεθεατές το δεύτερο τρίμηνο κατά τη διάρκεια του παραθύρου 21:15-9:30 μ.μ. ET, σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen που αναφέρονται στο δελτίο τύπου. .

Το μέσο κοινό του των 23 εκατομμυρίων θεατών – συμπεριλαμβανομένων των Peacock, τοπικών σταθμών στο Μαϊάμι και του Κάνσας Σίτι και του NFL+ – σημείωσε το ρεκόρ στις ΗΠΑ για ροή και σημείωσε άνοδο έξι τοις εκατό από το περσινό παιχνίδι μπαλαντέρ AFC μεταξύ Chargers και Jaguars, ανά ελευθέρωση.

Η Taylor Swift πήρε τον αγώνα του Σαββάτου στο Κάνσας Σίτι. AP

Η αναμέτρηση των πλέι οφ παρείχε επίσης στο Peacock «τη μεγαλύτερη μεμονωμένη μέρα ποτέ σε χρήση κοινού, αφοσίωση και χρόνο που αφιερώθηκε», σύμφωνα με το Comcast.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για τη συνεργασία μας με το Peacock και είμαστε ενθουσιασμένοι με τους αριθμούς ρεκόρ από τον πρώτο αγώνα πλέι οφ NFL που μεταδόθηκε αποκλειστικά σε ζωντανή ροή», δήλωσε ο Επίτροπος του NFL Roger Goodell στο δελτίο τύπου. «Εδώ και αρκετά χρόνια, επεκτείνουμε συνεχώς την ψηφιακή διανομή των παιχνιδιών μας και όπως δείχνουν αυτά τα αποτελέσματα, το NFL δεν εξυπηρετεί μόνο τους θαυμαστές μας που καταναλώνουν το περιεχόμενό μας με πολλούς τρόπους, αλλά βοηθά στη διαμόρφωση του μέλλοντος ολόκληρου του αθλητισμού και βιομηχανία ψυχαγωγίας».

Ο Peacock μετέδωσε σε ροή τον αγώνα μπαλαντέρ Dolphins-Chiefs του Σαββάτου. NBC

Με αυτό το είδος επιτυχίας, περιμένετε να δείτε περισσότερα από αυτά τα είδη παιχνιδιών στο μέλλον.

Κάποιοι οπαδοί εξέφρασαν απογοήτευση με την υποχρέωση να πληρώσουν για μια υπηρεσία ροής, αλλά σαφώς δεν εμπόδισε το NFL και το NBC να τα καταφέρουν Επιχείρημα 110 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σίγουρα δεν έβλαπτε που έπαιξαν στο παιχνίδι ο Πάτρικ Μαχόμες και οι υπερασπιστές των πρωταθλητών του Super Bowl, Η Taylor Swift συμμετέχει και τις παγωμένες συνθήκες.

Το παράπτωμα των Αρχηγών πέρασε από την άμυνα του Μαϊάμι για να περάσουν στον γύρο του τμήματος, όπου είτε θα επισκεφθούν τους Bills είτε θα φιλοξενήσουν τους Τεξανούς.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading