Ο Quincy Williams των Jets ορκίζεται να μην αφήσει «καμία αμφιβολία» την επόμενη σεζόν μετά το snub του Pro Bowl


Αυτή που ήταν η καλύτερη σεζόν του Quincy Williams μέχρι σήμερα ήρθε με μια έκπληξη πριν από τον τελευταίο αγώνα των Jets εναντίον των Patriots την Κυριακή.

Ο πέμπτος παίκτης της γραμμής αποκλείστηκε την Τετάρτη από μια υποψηφιότητα για Pro Bowl, ενώ Ο συμπαίκτης του Sauce Gardner και ο μεγαλύτερος αδερφός του Quinnen Williams κέρδισαν το δεύτερο.

Αφού μάζεψε δύο τσουβάλια, δύο αναγκαστικά λάθη, ένα κόψιμο και 91 σόλο τάκλιν για να κατακτήσει την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα, ο Κουίνσι Ουίλιαμς είπε ότι περίμενε να το κερδίσει.

«Ναι, ειδικά όταν βγήκαν οι ψήφοι των οπαδών», είπε στην The Post μετά την προπόνηση της Πέμπτης. «Λοιπόν, ήταν κάτι σαν ένα από αυτά τα πράγματα, αλλά είναι επίσης μια επιχείρηση… Έπρεπε να μάθω. Λοιπόν, νομίζω ότι η νοοτροπία είναι σαν, μπορεί να το ξανακάνει; Με μένα να έχω αυτή την καλή χρονιά, το σχέδιο είναι ήδη εκεί.


Ο Κουίνσι Γουίλιαμς περίμενε να κερδίσει μια θέση στο Pro Bowl, αλλά αυτό δεν συνέβη όταν κυκλοφόρησαν οι αριθμοί.
Ο Κουίνσι Γουίλιαμς περίμενε να κερδίσει μια θέση στο Pro Bowl, αλλά αυτό δεν συνέβη όταν κυκλοφόρησαν οι αριθμοί. Bill Kostroun για τη NY Post

«Οι σκέψεις μου για [the snub] είναι σαν, αυτή η σεζόν έχει ήδη τελειώσει», πρόσθεσε ο Ουίλιαμς. «Λοιπόν, το μεγαλύτερο πράγμα την επόμενη σεζόν είναι να μην αφήνουμε καμία αμφιβολία. Αυτό είναι σαν το μότο μου για την επόμενη σεζόν που έρχεται. Οπότε, περνώντας από τα πράγματα εκτός εποχής, δουλεύοντας πάνω σε αυτά που πρέπει να δουλέψω, επίσης σε αυτά που έκανα καλά και δούλευα σε πράγματα στα οποία είχα πρόβλημα. Έτσι, την επόμενη χρονιά δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είμαι επαγγελματίας Bowler.”

Στην αρχή της σεζόν, ο Ουίλιαμς είπε ότι ήθελε να κατακτήσει το μεταπτυχιακό επίπεδο ποδοσφαίρου του Ρόμπερτ Σάλεχ που ονομάζεται «501».

Αυτός και ο Κουίνεν πιστεύουν ότι το πέτυχε αυτή τη σεζόν.

«Σίγουρα νομίζω ότι έχει», είπε ο Κουίνεν Ουίλιαμς στην The Post. «Μπορείτε να το δείτε από το παιχνίδι του στο γήπεδο. … Μπορείτε να πείτε ότι κάθε χρόνο ήταν στο NFL, ότι γίνεται καλύτερος, χρόνο με τον χρόνο. … Σίγουρα έχει την ικανότητα να είναι ένας από τους καλύτερους linebackers σε αυτό το πρωτάθλημα, και σίγουρα έδειξε φέτος ότι είναι ένας από τους καλύτερους linebackers στο πρωτάθλημα…. Σίγουρα νιώθω ότι όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι θα έπρεπε να ήταν επαγγελματίας Μπόουλερ και του άξιζε να γίνει Επαγγελματίας Μπόουλερ».

Ο Quincy σημείωσε ότι θα συνεχίσει να παρευρίσκεται στο Pro Bowl στις 4 Φεβρουαρίου ως υποστήριξη. Μια μέρα ελπίζει να το κάνει οικογενειακή υπόθεση.

«Αυτό είναι το σχέδιο», είπε η Κουίνσι.


Ο Κουίνσι Ουίλιαμς θα παραστεί στο Pro Bowl για να υποστηρίξει τον αδερφό του, Κουίνεν.
Ο Κουίνσι Ουίλιαμς θα παραστεί στο Pro Bowl για να υποστηρίξει τον αδερφό του, Κουίνεν. Charles Wenzelberg

Στο πρώτο τρίμηνο της περασμένης εβδομάδας, το Κλίβελαντ κέρδισε αμέσως την κατοχή στην κόκκινη ζώνη λόγω ενός αναγκαστικού χαζού σε μια επιστροφή με λακτίσματα από τους Τζετς που έτρεξαν πίσω τον Ισραήλ Αμπανικάντα.

Ο πρωτάρης έκανε ένα touchback με τα χέρια του τεντωμένα διάπλατα, δείχνοντας στους συμπαίκτες του ότι δεν χρειαζόταν να μπλοκάρουν γι' αυτόν, μετά έπιασε κατά λάθος την μπάλα και έτρεξε στα 12 γιάρδες μόνο για να διαπράξει ένα δαπανηρό λάθος.

«Αυτό συνέβη», εξήγησε την Πέμπτη ο συντονιστής των ειδικών ομάδων Brant Boyer. «Με τον Χ [Xavier Gipson] λαμβάνοντας πολύ περισσότερους επιθετικούς επαναλήψεις, ο Izzy εργάζεται σε αυτό, και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην πράξη όλη τη χρονιά. … Ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία και να δούμε τι έχουμε.

«Πιστεύω ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά έκανε ένα νεαρό λάθος και είναι απλώς κάτι στο οποίο πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Αν βάλεις τα χέρια σου έτσι, Νο. 1, πρέπει να το πιάσεις αυτό το πράγμα… γιατί κανείς δεν θα σε μπλοκάρει. Είχαμε αυτή τη συζήτηση, και το θέμα είναι απλώς να του φέρουμε περισσότερους επαναλήπτες εκεί που νιώθει άνετα εκεί πίσω και τέτοια πράγματα στο μέλλον».


Οι QB Zach Wilson, TE Jeremy Ruckert και OL Jacob Hansen παραμένουν σε πρωτόκολλο διάσεισης και δεν θα παίξουν εναντίον των Patriots την Κυριακή.

Οι QB Aaron Rodgers (Αχιλλέας) και OL Wes Schweitzer (μοσχάρι) ήταν περιορισμένοι στην προπόνηση της Πέμπτης. Οι Abanikanda (αστραγάλος), DL John Franklin-Myers (αστραγάλος) και WR Allen Lazard (ασθένεια) συμμετείχαν πλήρως.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading