Ο Rob Gronkowski χτυπά άλλο ένα γκολ 10 εκατομμυρίων δολαρίων στη διαφήμιση του FanDuel Super Bowl


Από το “Gronk Spike” στο “Gronk Kick”.

Και ίσως αυτή τη φορά, ο Γκρονκ δεν θα χάσει.

Το Future Hall of Fame Rob Gronkowski επιστρέφει με μια άλλη διαφημιστική σειρά, το “Kick of Destiny 2”, με FanDuel στο Super Bowl του 2024, έμαθε η The Post.

Θα είναι πάλι ένα σύνολο τεσσάρων διαφημίσεων, με την πρώτη να κάνει το ντεμπούτο του στο Σαββατοκύριακο μπαλαντέρ.

Η προσδοκία είναι ότι ο Γκρονκόφσκι θα χτυπήσει το γκολ για το FanDuel λίγο πριν τις 6 μ.μ. ET την Κυριακή του Super Bowl, 11 Φεβρουαρίου, σε ένα κοντινό γήπεδο του Λας Βέγκας.

Ένας εκπρόσωπος του FanDuel λέει στο The Post ότι Το λάκτισμα του περασμένου έτους ήταν πραγματικά ζωντανό παρόλο που είχε την εμφάνιση ενός προηχογραφημένου τμήματος με μεγάλη παραγωγή.

Φέτος, οι παίκτες του στοιχήματος θα συμμετάσχουν σε ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων για το αν ο Γκρονκόφσκι θα πετύχει ή θα χάσει το γκολ.

Εάν προβλέψετε σωστά το αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα μερίδιο από τα 10 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεάν στοιχήματα που η εταιρεία δίνει.

Η προκήρυξη έρχεται μετά την Η διαφήμιση του Super Bowl του 2023 παρουσίαζε τον Γκρονκόφσκι να χάνει αδέξια το γκολμε τον FanDuel να δίνει τα δωρεάν στοιχήματα ανεξάρτητα.

Το επεισόδιο του FanDuel για το 2024 περιλαμβάνει τον πρωταγωνιστή των “Rocky” και “Happy Gilmore” Carl Weathers στη διαφήμιση, ενώ μια άλλη guest εμφάνιση από τον Superstar του WWE John Cena θα έρχεται αργότερα στη σειρά.


Ο Ρομπ Γκρονκόφσκι θα σκοράρει άλλο ένα γκολ, αυτή τη φορά με τη βοήθεια των Καρλ Γουέδερς και Τζον Σίνα.
Ο Ρομπ Γκρονκόφσκι θα σκοράρει άλλο ένα γκολ, αυτή τη φορά με τη βοήθεια των Καρλ Γουέδερς και Τζον Σίνα.

Η περσινή διαφήμιση περιελάμβανε επίσης τους πρώην πατριώτες και κολτς, σπουδαίος παίκτης όλων των εποχών, Άνταμ Βινατιέρι.

Η πρώτη από τις διαφημίσεις διαδραματίζεται στην έρημο, όπου ο Γκρονκόφσκι περπατά αβοήθητος, σκεπτόμενος το κακό αποτέλεσμα της προηγούμενης χρονιάς.


Ο Carl Weathers σώζει τον Rob Gronkowski στο επιδόρπιο.
Ο Carl Weathers σώζει τον Rob Gronkowski στο επιδόρπιο.


Στοίχημα στο NFL;


Ενώ απεχθάνεται τον εαυτό του, ο Weathers τον παίρνει για να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα, όπως έκανε ο χαρακτήρας του στο Apollo Creed για τον Rocky Balboa του Sylvestor Stillone στο “Rocky III”.

Κάτω στις χωματερές, ο Γκρονκόφσκι φαίνεται να επανέρχεται σε αγωνιστική φόρμα. Και ο Mr. Hustle, Loyalty, Respect θα παίξει κάποιο ρόλο στο μέλλον, αν και δεν είναι σαφές πότε θα κάνει το ντεμπούτο του

Η Cena ήταν ερμηνεύτρια μερικής απασχόλησης για το WWE αφού εμφανίστηκε έντονα κατά το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του 2000 και στις αρχές της δεκαετίας του 2010.

Μετά το χάσμα του περασμένου έτους, Ο Γκρονκόφσκι κατηγόρησε τους ισχυρούς ανέμους στην περιοχή του Φοίνιξ της Αριζ. ως κύριος ένοχος.

«Δεν είμαι από αυτούς που δικαιολογούνται, αλλά αν ήσασταν εδώ έξω και αισθανόσασταν αυτόν τον άνεμο, θα ξέρετε γιατί έχασα, και αν δεν υπήρχε άνεμος, θα πήγαινε ακριβώς στη μέση», είπε.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading