Ο Ron Rivera αναμένεται να απολυθεί από τους Commanders μετά το παιχνίδι Cowboys


Ο Ρον Ριβέρα αναμένεται να φύγει από τη θέση του προπονητή των Ουάσινγκτον Commanders μετά το φινάλε της σεζόν της Κυριακής με τους Dallas Cowboys. σύμφωνα με το δίκτυο NFL.

Ο μακροχρόνιος προπονητής του NFL, ο οποίος έκλεισε τα 62 την Κυριακή, πιθανότατα θα είναι μεταξύ αυτών που απολύθηκαν από το πρωτάθλημα τη Δευτέρα, καθώς η Ουάσιγκτον μπαίνει στο τελευταίο της παιχνίδι με 4-12 και βρίσκεται στον πάτο του NFC East, έχοντας επίσης φύγει χωρίς νίκη στην κατηγορία.

Η απόλυση του Ριβέρα δύσκολα θα ήταν έκπληξη, δεδομένης της έλλειψης επιτυχίας του στην Ουάσιγκτον, σε συνδυασμό με την άφιξη ενός νέου ιδιοκτήτηΤζος Χάρις, ο οποίος ανέλαβε επίσημα τον έλεγχο της ομάδας τον Ιούλιο.

Ο Χάρις μίλησε τελευταία δημόσια ακολουθώντας η πυροδότηση στη μέση της σεζόν του αμυντικού συντονιστή Τζακ Ντελ Ρίοόταν ο Χάρις είπε στις 24 Νοεμβρίου ότι ήταν “απογοητευμένος και απογοητευμένος” με τη σεζόν και οι Commanders δεν έχουν κερδίσει κανένα παιχνίδι από τότε.


Οι διοικητές της Ουάσιγκτον αναμένεται να απολύσουν τον προπονητή Ρον Ριβέρα μετά τον αγώνα της 18ης εβδομάδας εναντίον των Κάουμπόις.
Οι διοικητές της Ουάσιγκτον αναμένεται να απολύσουν τον προπονητή Ρον Ριβέρα μετά τον αγώνα της 18ης εβδομάδας εναντίον των Κάουμπόις. Getty Images

Τώρα που ο Χάρις αντικατέστησε τον Νταν Σνάιντερ, ο οποίος βρισκόταν σε όλο το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, η κατάσταση της Ουάσιγκτον αναμένεται να βελτιωθεί.

Χρειάζονται επίσης ένα νέο quarterback, αφού ο Sam Howell αγωνίστηκε και η ομάδα θα μπορούσε να έχει ένα κορυφαίο σχέδιο επιλογής φέτος, με αρκετές προοπτικές QB που αναμένεται να επιλεγούν ψηλά στο σχέδιο.

Το ποιος κάνει αυτή την επιλογή είναι επίσης αντικείμενο συζήτησης, καθώς το μέλλον του γενικού διευθυντή Martin Mayhew είναι επίσης θολό, σύμφωνα με την έκθεση.


Ο προπονητής των Commanders Ron Rivera (r.) δίνει τα χέρια με τον προπονητή των Jets, Robert Saleh (l.) μετά από έναν αγώνα στις 24 Δεκεμβρίου 2023.
Ο προπονητής των Commanders Ron Rivera (r.) δίνει τα χέρια με τον προπονητή των Jets, Robert Saleh (l.) μετά από έναν αγώνα στις 24 Δεκεμβρίου 2023. Charles Wenzelberg/NY Post

Οι πιθανές αντικαταστάσεις για τον Rivera, ο οποίος δεν έχει τελειώσει πάνω από .500 σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις εποχές του στην Ουάσινγκτον, περιλαμβάνει τον επιθετικό συντονιστή του Detroit Lions Ben Johnson.

Αλλά η έκθεση σημείωσε επίσης ότι ο Harris έχει προσλάβει προπονητές υψηλού προφίλ και στελέχη των άλλων ομάδων που κατέχει, όπως ο Daryl Morey και ο Nick Nurse με τη Φιλαδέλφεια 76ers, καθώς και η Lindy Ruff με τους Devils.

Όσο για τον Rivera, εισήλθε στην Κυριακή με ρεκόρ καριέρας 102-102-2 και καθοδήγησε τους Panthers της Καρολίνας στο Super Bowl το 2016, όταν η ομάδα Cam Newton έχασε από τον Peyton Manning και το Denver Broncos.

Ο Ριβέρα, ο οποίος έχει 26-39-1 ως προπονητής των Commanders, κέρδισε το NFC East στην πρώτη του σεζόν με την ομάδα το 2020, παρά το ρεκόρ 7-9.

Η Ουάσιγκτον έχασε από τους Buccaneers στον γύρο μπαλαντέρ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading