Ο Ronak επαινεί τη βοήθεια του Jahangir για ειδικούς αθλητές | Η Express Tribune


Πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο σκουός Τζαχανγκίρ Χαν έχει πει ότι οι ειδικοί αθλητές του Πακιστάν είναι το καμάρι και τα πολύτιμα περιουσιακά μας στοιχεία. Αυτοί οι γενναίοι αθλητές του έθνους κέρδισαν περισσότερα από 80 μετάλλια στους πρόσφατους Παγκόσμιους Αγώνες και απέδειξαν ότι όταν υπάρχει αποφασιστικότητα για νίκη και ισχυρή πίστη στη σκληρή δουλειά κάποιου, καμία πνευματική ή σωματική αναπηρία δεν μπορεί να εμποδίσει τον δρόμο προς την επιτυχία.

Εξέφρασε αυτές τις απόψεις σε μια συνάντηση με τον Πρόεδρο των Special Olympics του Πακιστάν, Ronak Lakhani, τον αποδέκτη του Sitara-e-Imtiaz, στο Legends Arena Karachi.

Με την ευκαιρία, παρευρέθηκαν επίσης ο σύμβουλος πολυμέσων της Ολυμπιακής Ένωσης του Πακιστάν Asif Azeem, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Legends Arena, Talal Shah, η Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Ένωσης Sindh Tehmina Asif, η Εθνική Αθλητική Διευθύντρια SOP Farkhunda Jabeen και ο αθλητικός συντονιστής Muhammad Huzaifa.
Ο Jahangir Khan είπε ότι οι ειδικοί αθλητές ανέκαθεν ύψωναν το όνομα του Πακιστάν και ύψωσαν την πράσινη σημαία ημισελήνου στον τομέα του αθλητισμού. Για την περιποίηση τους υπάρχουν όλες οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Legends Arena.

Ο Jahangir Khan επαίνεσε τις προσπάθειες των Special Olympics του Πακιστάν και είπε ότι είναι αξιέπαινος ο τρόπος με τον οποίο η Πρόεδρος Ronak Lakhani και ολόκληρη η ομάδα της δίνουν ευκαιρίες σε ειδικούς αθλητές να συμμετάσχουν σε αθλήματα που βασίζονται στην ισότητα και τη θέση που τους αξίζει στην κοινωνία με το πνεύμα της υπηρεσίας της ανθρωπότητας.

Ο Ronak Lakhani, Πρόεδρος του Special Olympic Pakistan, δήλωσε ότι το Legends Arena είναι ένα μοναδικό και υπερσύγχρονο ίδρυμα στο είδος του στο Πακιστάν. Η παροχή εγκαταστάσεων από τον Jahangir Khan για τους αθλητές μας στο Legends Arena θα βοηθήσει πολύ στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών και στη συνέχιση της απόδοσής τους, κατέληξε ο Ronak Lakhani.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading