Ο Ronald Powell, πρώην linebacker του NFL, πέθανε στα 32 τουΟ Ρόναλντ Πάουελ, πρώην παίκτης γραμμής του NFL που έπαιζε στους New Orleans Saints, πέθανε, ανακοίνωσε την Τρίτη η Ένωση Παικτών του NFL. Ο Πάουελ ήταν 32 ετών.

Ο λογαριασμός συνταξιούχων παικτών του NFLPA δημοσιεύτηκε στο X σχετικά με τον θάνατο του Πάουελ. Η οργάνωση δεν ανακοίνωσε την αιτία θανάτου.

«Σήμερα θρηνούμε την απώλεια του Ρόναλντ Πάουελ – ενός πατέρα, ενός αδελφού και ενός γιου που αγαπήθηκε και αγαπήθηκε από τόσους πολλούς. Στέλνουμε παρηγοριά σε όλους όσους γνώριζαν τον Ρόναλντ», έγραψε η ένωση.

Ο Τζούνιορ Γκαλέτ, πρώην οπαδός του NFL, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Πάουελ στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, δημοσίευσε επίσης στο X σχετικά με τον θάνατο του Πάουελ.

«Σ 'αγαπώ για πάντα μέχρι να ξανασυναντήσουμε έναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ Αξιότιμε Αδελφό και έναν Στοργικό Γιό. Με λύπη μοιράστηκα με τον υπόλοιπο κόσμο ότι ο Ρόναλντ Πάουελ πέρασε νωρίτερα σήμερα. ΑΝΑΠΑΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ RONALD POWELL…» έγραψε η Galette.

Ο Πάουελ έπαιξε τρεις σεζόν για τους Gators μεταξύ 2010 και 2013. Έχασε τη σεζόν του 2012 με ένα σχισμένο ACL. Ήταν ο Νο. 1 προοπτική που βγήκε από το γυμνάσιο, σύμφωνα με το Rivals.

Πέθανε σε ηλικία 32 ετών ο πρώην linebacker του NFL, Ρόναλντ Πάουελ. Getty Images
Ο Ρόναλντ Πάουελ έπαιξε 14 παιχνίδια για τους Αγίους κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2014. Getty Images
Ο Ronald Powell στο προπονητικό στρατόπεδο Saints το 2015. AP
Ο Ronald Powell με τον προπονητή της Florida Gators, Will Muschamp, μετά τη νίκη επί της FAU το 2011. Tribune News Service μέσω Getty I

Οι Άγιοι επέλεξαν τον Πάουελ στον πέμπτο γύρο του ντραφτ του NFL 2014. Έπαιξε 14 παιχνίδια για αυτούς και είχε δύο τάκλιν στη ρούκι σεζόν του. Αφέθηκε ελεύθερος πριν από την έναρξη της σεζόν του 2015, αλλά αφού έμεινε στα αζήτητα τέθηκε στην ρεζέρβα των Αγίων τραυματίας.

Οι Chicago Bears τον υπέγραψαν στην ομάδα προπόνησης τους τον Σεπτέμβριο του 2016 και τελικά υπέγραψε από τους Seattle Seahawks εκτός προπονητικής ομάδας τρεις μήνες αργότερα. Ποτέ όμως δεν έπαιξε χαμό για καμία από τις δύο ομάδες.

Υπέγραψε με τον Ορλάντο Απόλλων πριν από την έναρξη της σεζόν του 2019. Παραιτήθηκε πριν από τη διακοπή λειτουργίας της Συμμαχίας Αμερικανικού Ποδοσφαίρου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading