Ο Russell Wilson θέλει μέλλον με τους Broncos παρά την απειλή αλλαγής συμβολαίου


Ο Ράσελ Γουίλσον επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή ότι οι Μπρόνκος του ανάγκασαν να παραδώσει το συμβόλαιό του.

Ο Ντένβερ απείλησε να καθίσει τον στρατηγό τον Οκτώβριο εάν αρνιόταν να αναβάλει την εγγύηση τραυματισμού του 37 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τον Wilson.

«Ήρθαν σε εμένα κατά τη διάρκεια της βδομάδας και της αρχής της εβδομάδας αντίο, Δευτέρα ή Τρίτη, μου είπαν αν δεν άλλαζα το συμβόλαιό μου, την εγγύηση τραυματισμού μου, ότι θα ήμουν πάγκος τον υπόλοιπο χρόνο». είπε ο Wilson στους δημοσιογράφους την Παρασκευή. «Σίγουρα απογοητεύτηκα για αυτό. Ήταν μια διαδικασία για όλη την βδομάδα.

«Μόλις είχαμε νικήσει τους Chiefs, ήμουν ενθουσιασμένος που παλέψαμε για τα πλέι οφ και ξεκινήσαμε ένα καυτό σερί. Το NFLPA και το NFL ενεπλάκησαν ή οτιδήποτε άλλο κάποια στιγμή.»

Ο Wilson, 35, ήταν επίσημα πάγκος την Τετάρτηημέρες αφότου οι Broncos έπεσαν στο 7-8 και γλίστρησαν περαιτέρω από την εικόνα των πλέι οφ.


Ο Ράσελ Γουίλσον παραδέχτηκε ότι ο Ντένβερ ήθελε να ανακατασκευάσει το συμβόλαιό του κατά τη διάρκεια της 9ης Εβδομάδας αντίο, διαφορετικά θα καθόταν στον πάγκο.
Ο Ράσελ Γουίλσον παραδέχτηκε ότι ο Ντένβερ ήθελε να ανακατασκευάσει το συμβόλαιό του κατά τη διάρκεια της 9ης εβδομάδας αντίο, διαφορετικά θα καθόταν στον πάγκο. AP

Όλα αυτά έρχονται μετά την ανταλλαγή του Wilson από τους Seahawks τον Μάρτιο του 2022 και υπέγραψε πενταετή επέκταση συμβολαίου ύψους 242,6 εκατομμυρίων δολαρίων με την Ντένβερ.

Όμως, τα πράγματα δεν ήρθαν καλά για τους Broncos σε μια ακόμη άθλια σεζόν.

Μεγάλο μέρος του δράματος στον πάγκο περιβάλλει την εγγύηση τραυματισμού 37 εκατομμυρίων δολαρίων του Wilson για το 2025 και την ημερομηνία ενεργοποίησης του Μαρτίου 2024.

Ο βετεράνος τηλεφωνητής είπε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή ότι δεν επρόκειτο ποτέ να αναδιαρθρώσει αυτό το μέρος της συμφωνίας.

«Δεν επρόκειτο να αφαιρέσω τις εγγυήσεις τραυματισμών» είπε στο The Athletic. «Αυτό το παιχνίδι είναι ένα τόσο φυσικό παιχνίδι. Έχω παίξει 12 χρόνια και αυτό έχει σημασία για μένα».


Αμυντικό τάκλιν Ο Christian Barmore #90 των New England Patriots κυνηγά τον Russell Wilson #3 των Denver Broncos κατά τη διάρκεια του 3ου δεκαλέπτου.
Αμυντικό τάκλιν Ο Christian Barmore (90) των New England Patriots κυνηγά τον Russell Wilson. Getty Images

Παρά το δράμα στον πάγκο, ο Wilson είπε ότι θέλει ακόμα να είναι στο Ντένβερ στο μέλλον.

«Ήρθα εδώ για να παίξω εδώ, να κερδίσω. Ήξερα ότι θα ήταν μια διαδικασία. Υπέγραψα επταετές συμβόλαιο για να πάμε να παίξουμε δυνατά. Αυτός είναι ο στόχος μου κάθε φορά που μπαίνω ανάμεσα στις λευκές γραμμές, είναι να δίνω ό,τι έχω», πρόσθεσε ο Wilson. «Θέλω να είμαι εδώ, θέλω να παίξω εδώ, θέλω να μπορώ να κερδίζω εδώ, θέλω να κερδίσω πρωταθλήματα εδώ. Θέλω να δίνω τα πάντα κάθε εβδομάδα, όποιες συνθήκες κι αν είναι, όποια και αν είναι η βαθμολογία.

«Θέλω να είμαι ο καλύτερος συμπαίκτης και ηγέτης που μπορώ να είμαι μέσα σε όλα αυτά. Γι' αυτό ήμουν εδώ έξω στην προπόνηση κάθε μέρα. είπα στον Τζάρετ [Stidham], θα τον βοηθήσω και θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να συνεχίσω τα παιδιά και να προσπαθήσω να οδηγήσω τον σωστό δρόμο. Αυτά είναι όλα όσα ξέρω.”

Οι Broncos πρόκειται να αντιμετωπίσουν τους Chargers την Κυριακή με τις ελάχιστες ευκαιρίες για πλέι οφ να βρίσκονται σε κενό, και αν χαθούν, θα είναι η όγδοη συνεχόμενη σεζόν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading