Ο Saim Ayub λαμβάνει επαίνους καθώς λάμπει μέσα στον αγώνα του Πακιστάν στο Sydney Test


Εν μέσω της προκλητικής απόδοσης του Πακιστάν στη συνεχιζόμενη σειρά Test εναντίον της Αυστραλίας, ο αριστερόχειρας κτύπημα Saim Ayub εμφανίστηκε ως φάρος υπόσχεσης.

Ο 21χρονος αθλητής του κρίκετ έχει τραβήξει την προσοχή της αδελφότητας του κρίκετ, αποσπώντας επαίνους για την εντυπωσιακή του εμφάνιση κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του Σίδνεϊ Τεστ.

Ο Ινδός σχολιαστής κρίκετ Harsha Bhogle εξέφρασε την χαρά του παρακολουθώντας τον Saim Ayub να παίζει, σημειώνοντας ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο νεαρό ταλέντο.

Απολαμβάνω πραγματικά να παρακολουθώ τον Saim Ayub. Κάτι για αυτόν.

— Harsha Bhogle (@bhogleharsha) 5 Ιανουαρίου 2024

Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας, Μάικλ Βον, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, προβλέποντας ότι ο Αγιούμπ προορίζεται να γίνει σούπερ σταρ του κρίκετ. Παρά την πρόωρη αποβολή του στον τρέχοντα αγώνα, η έγκριση του Vaughan αντανακλά τις υψηλές προσδοκίες που έχουν οι λάτρεις του κρίκετ για το μέλλον του Ayub.

Ο Saim Ayub θα γίνει σούπερ σταρ.. #AUSvsPAK .. Έφυγε νωρίς αυτό..

— Michael Vaughan (@MichaelVaughan) 5 Ιανουαρίου 2024

Ο πρώην παίκτης του κρίκετ από το Πακιστάν, Urooj Mumtaz Khan, τόνισε τις δυνατότητες του Aamir Jamal και του Ayub, προτείνοντας ότι το δίδυμο θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία κάτι ιδιαίτερου για το κρίκετ του Πακιστάν.

Aamir Jamal και Saim Ayub!
Στη δημιουργία κάτι ξεχωριστού!#PAKvsAUS

— Urooj Mumtaz Khan (@uroojmumtazkhan) 5 Ιανουαρίου 2024

Την τρίτη ημέρα του Sydney Test, ο Ayub έδειξε την ικανότητά του να χτυπάει σκοράροντας 33 run off 53 μπάλες. Η επιθετική προσέγγισή του ήταν εμφανής όταν συνέτριψε τον Μίτσελ Σταρκ για έξι και έστειλε την πρώτη μπάλα του Πατ Κάμινς για ένα όριο.