Ο Santner επαινεί την ανταγωνιστικότητα του Πακιστάν παρά την κυρίαρχη νίκη της NZ στη σειρά


Ο Νεοζηλανδός Μίτσελ Σάντνερ επαίνεσε την ομάδα κρίκετ του Πακιστάν για την απόδοσή της στη σειρά, παρά το γεγονός ότι οι επισκέπτες έχασαν το τρίτο T20I με διαφορά 45 δρομολογίων την Τετάρτη.

Η ήττα στο Dunedin είχε ως αποτέλεσμα η Νέα Ζηλανδία να εξασφαλίσει το προβάδισμα 3-0 στη σειρά T20I των πέντε αγώνων.

Ο Σάντνερ αναγνώρισε το Πακιστάν ως μια τρομερή ομάδα, δίνοντας έμφαση στις δεξιότητες και την ανταγωνιστικότητά του.

«Το Πακιστάν είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχουν δείξει όταν ήρθαν εδώ και όπου κι αν παίξουμε. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για να προσπαθήσει να το κάνει όσο μπορεί και το έκανε για πολύ καιρό. Σήμερα (στον Φιν Άλεν). Είναι ωραίο να έχεις ένα (μεγάλο) σκορ σε ένα μικρό έδαφος. Αλλά υποθέτω ότι η πίεση του βαθμολογικού πίνακα, (μας επιτρέπει να είμαστε) επιθετικοί και μετά ξέρεις, προσπαθήστε να πάρετε αυτό το ποσοστό εκτέλεσης αρκετά υψηλό.” είπε ο Σάντνερ.

Οι εξαιρετικές συμμετοχές του Finn Allen με 137 τρεξίματα σε 62 μπάλες ώθησαν τη Νέα Ζηλανδία να θέσει έναν απαιτητικό στόχο 225 τρεξίματος για το Πακιστάν στο τρίτο T20I. Σε απάντηση, ο Babar Azam συνέχισε την εντυπωσιακή του φόρμα, σκοράροντας 58 από 37 μπάλες, σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη πενήντα του στη σειρά.

Ωστόσο, παρά το πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα με το Πακιστάν να φτάνει τα 95 για δύο στο 11ο over, μια αναταραχή από wickets διέκοψε το κυνήγι τους, με αποτέλεσμα να χάσουν τέσσερα wickets για μόλις 39 σερί.

Ο ίδιος ο Mitchell Santner συνέβαλε με ένα οικονομικό ξόρκι μπόουλινγκ, παίρνοντας ένα wicket για 26 τρεξίματα σε τέσσερα over.