Ο Sauce Gardner επαναφέρει τις δονήσεις του στο Jets Super BowlJets cornerback Sauce Gardner δεν πτοείται από τις υψηλές προσδοκίες για τη σεζόν του 2024.

«Νιώθω ότι μπορούμε να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα, ένα Super Bowl», είπε ο Gardner. «Έχουμε τα παιδιά. Έχουμε τους προπονητές. Έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε. Το εκπαιδευτικό προσωπικό, ό,τι χρειάζεται για να μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

είπε ο Γκάρντνερ αισθάνθηκε το ίδιο όταν μπήκε την περασμένη σεζόν.

Το Jets' Sauce Gardner τρέχει κατά τη διάρκεια OTA. Bill Kostroun/New York Post

Αυτές οι μεγάλες ελπίδες τελείωσαν την εβδομάδα 1, όταν ο Aaron Rodgers έσκισε τον αριστερό του αχίλλειο τένοντα.

Αλλά αυτές οι ελπίδες επιστρέφουν τώρα με έναν υγιή Rodgers και αυτό που ελπίζουν οι Jets είναι ένα βελτιωμένο ρόστερ.


Ο προπονητής Ρόμπερτ Σάλεχ δεν έχει ενθουσιαστεί ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει έξι αγώνες prime-time στις πρώτες 11 εβδομάδες της σεζόν.

“Καμία αντίδραση. Τα παίρνεις όπως έρχονται», είπε. «Το πρόγραμμα βγαίνει, κάθε ομάδα έχει πράγματα στο πρόγραμμά της που πρέπει να αντιμετωπίσει. Έχουμε κάποια πράγματα με τα οποία είμαστε ενθουσιασμένοι να ασχοληθούμε».

Ο Σάλεχ είχε πει τον Μάρτιο ότι ήλπιζε ότι η ομάδα θα μπορούσε είναι περισσότερο υπό το ραντάρ φέτος.

Ο προπονητής των Jets, Robert Saleh, μιλά με τον Aaron Rodgers (8) πριν από τους OTA Bill Kostroun/New York Post

Με όλα αυτά τα παιχνίδια prime-time, αυτό δεν συμβαίνει.

«Είναι η Νέα Υόρκη», είπε ο Σάλεχ. «Πάντα θα υπάρχει ενθουσιασμός. Είναι φοβερό που μας κοιτάζουν με αυτό το πρίσμα. Ταυτόχρονα, τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία αν δεν επικεντρωθούμε στη διαδικασία και δεν πηγαίνουμε καθημερινά και προσπαθούμε να είμαστε το καλύτερο που μπορούμε».


Υπήρξαν αναφορές ότι οι Jets προσπάθησαν να προσλάβουν κάποιον πάνω από τον επιθετικό συντονιστή Nathaniel Hackett αυτή την εκτός εποχής.

Ο Σάλεχ αρνήθηκε να αναφερθεί στην τελευταία αναφορά, αναφερόμενος στα σχόλια που έκανε τον Μάρτιο ότι δεν ήταν αλήθεια.

Ο συντονιστής επίθεσης αεριωθούμενων αεροσκαφών Nathaniel Hackett μιλά στα μέσα ενημέρωσης. Bill Kostroun/New York Post

Ο Χάκετ είπε ότι αισθάνεται ότι ο Σάλεχ πιστεύει σε αυτόν και ότι συμμετείχε σε όλες τις συνεντεύξεις πιθανών υποψηφίων προπονητών στην επίθεση.

«Αυτό θα σου έλεγα», είπε ο Χάκετ. «Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές οι αναφορές και δεν ξέρω από πού προέρχονται οι πηγές τους. Ξέρω τι έγινε με εμάς. Ήταν τέλεια. Κάναμε πολλές συζητήσεις. Πρέπει να μιλήσουμε με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι τόσο απλό. Έχει ήδη αντιμετωπιστεί.”


Αξιοσημείωτες απουσίες στο OTA της Τρίτης: RB Breece Hall, DT Quinnen Williams, DE Haason Reddick και DT Javon Kinlaw. Αυτές είναι εθελοντικές πρακτικές. … Ο OT Morgan Moses, ο G Alijah Vera-Tucker, ο G John Simpson και ο DT Leki Foto δούλευαν σε ένα πλευρικό πεδίο με εκπαιδευτές.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading