Ο Sauce Gardner καλεί τους Jets να υπογράψουν τους Calvin Ridley, Tee HigginsΑποδεικνύεται ότι ο Aaron Rodgers δεν είναι ο μόνος Jet που είναι πρόθυμος να μοιραστεί τις ιδέες του σχετικά με τους παίκτες που θα πρέπει να στοχεύσει ο γενικός διευθυντής Joe Douglas για να ενισχύσει το ρόστερ.

Ο δύο φορές οπισθοφύλακας του All-Pro, Sauce Gardner, παίρνει μια σελίδα από το playbook του φίλου του Rodgers και θα ήθελε να δει τους Jets να αναβαθμίζουν το σώμα υποδοχής τους με δωρεάν πρακτορεία.

Σε απάντηση ενός αιτήματος που έγινε από έναν λογαριασμό θαυμαστών στο X για τους 28.200 οπαδούς του να «Ονομάστε έναν ελεύθερο πράκτορα, κανείς δεν μιλάει για το ότι οι Jets πρέπει να υπογράψουν», Ο Γκάρντνερ απάντησε με τον “Calvin Ridley & Tee” Higgins.

Κανένας οπαδός των Jets δεν θα διαφωνούσε με αυτές τις κινήσεις, επειδή η ομάδα μπαίνει στην offseason με μεγάλη ανάγκη στον δέκτη.

Jets cornerback Sauce Gardner μιλάει στα μέσα ενημέρωσης στο Florham Park, NJ. μετά το τέλος της σεζόν. Bill Kostroun/New York Post

Ο Garrett Wilson οδήγησε την ομάδα με 95 αλιεύματα για 1.042 γιάρδες και τα επόμενα υψηλότερα σύνολα δεκτών – εξαιρουμένων των στενών άκρων και των run back – ανήκαν στον Allen Lazard με 23 για 311, αντίστοιχα.

Ο Λάζαρντ μπαίνει στο δεύτερο έτος ενός τετραετούς συμβολαίου, αξίας 44 εκατομμυρίων δολαρίων και θα πρέπει να είναι καλύτερος την επόμενη χρονιά με τον πρώην συμπαίκτη του στους Πάκερς, Ρότζερς, να του ρίχνει την μπάλα.

Αλλά ο Ρίντλεϊ (76 πιάσεις για 1.016 γιάρδες και οκτώ αγγίγματα για τους Τζάγκουαρς) και ο Χίγκινς (42 αλιεύματα για 656 γιάρδες και πέντε αγγίγματα σε μια σεζόν 11 αγώνων που συντομεύτηκε λόγω τραυματισμών) και οι δύο θα έχουν μεγαλύτερα συμβόλαια από τον Λάζαρντ αν ξεφύγουν από την πιθανότητα ενός ετικέτα franchise και πρόσβαση σε δωρεάν εταιρεία.

Ο ευρυγώνιος δέκτης της Jacksonville Jaguars, Calvin Ridley (0) αντιδρά αφού σημείωσε ένα touchdown εναντίον των Tennessee Titans κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο Nissan Stadium. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con
Ο Tee Higgins #5 των Cincinnati Bengals έχει τάκλιν από τον Jaylen Watson #35 των Kansas City Chiefs. Getty Images

Ο Χίγκινς προβλέπεται για τετραετή συμφωνία 74 εκατομμυρίων δολαρίων και ο Ρίντλεϊ για τετραετή συμφωνία 68,2 εκατομμυρίων δολαρίων από sporac.com.

Ο Γκάρντνερ έπαιξε εναντίον του Χίγκινς ως πρωτάρης αλλά δεν έχει παίξει εναντίον του Ρίντλεϊ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading