Ο Saud Shakeel πρωταγωνιστεί την πρώτη ημέρα του αγώνα προπόνησης ενάντια στη Victoria XI


Ο Saud Shakeel σημείωσε το κορυφαίο σκορ με 70 για το Πακιστάν την πρώτη ημέρα του διήμερου αγώνα προπόνησης εναντίον της Victoria XI στο Junction Oval St. Kilda.

Το Πακιστάν, αφού κέρδισε την κλήρωση, επέλεξε να χτυπήσει πρώτο, με τους παίκτες να υιοθετούν μια προσεκτική προσέγγιση. Ο Abdullah Shafique έφυγε με 47-1 αφού συνεισέφερε 26 σερί από 58 μπάλες, που έπιασε ο Will Pucovski από το μπόουλινγκ του Sam Elliot. Το δεύτερο wicket έπεσε στο 87-2 καθώς ο Imam ul Haq σημείωσε 37 σερί από 67 μπάλες πριν τον πιάσει ο Blake Thomson κατά την παράδοση του Will Parker.

Στο μεσημεριανό γεύμα, το Πακιστάν έμεινε στο 95-2 μετά από 28 όβερ, με τον Saim Ayub στο 23 εκτός και τον Saud Shakeel αήττητο στο 4. Μετά το γεύμα, ο Pearson απέκλεισε τον Saim Ayub για 30, αλλά ο Saud Shakeel συνέχισε την εντυπωσιακή του εμφάνιση. Σχηματίζοντας έναν αιώνα συνεργασίας με τον Rizwan, ο Saud έφτασε στο σκορ 70 και ο Rizwan πέτυχε 50, οδηγώντας το Πακιστάν στο 220-3 μετά από 56 όβερ από το Tea Break. Το δίδυμο επέλεξε να αποσυρθεί στο Tea break.

Στη συνεδρία μετά το τσάι, ο Salman Ali Agha και ο Sarfaraz Ahmed συνεργάστηκαν, με τον Salman να σκοράρει 51 τρεξίματα από 73 μπάλες πριν τον παραγκωνίσει ο Peter Handscomb από το μπόουλινγκ του Doug Warren. Ο Warren απέλυσε τους Aamer Jamal και Hassan Ali για μια πάπια ο καθένας. Ο Σαρφαράζ Αχμέντ, έχοντας σκοράρει 35, αποβλήθηκε από τον Ματ Φωτία, ο οποίος έκανε επίσης καθαρό μπόουλινγκ στον Σαχίν Αφρίντι για 12, με αποτέλεσμα το Πακιστάν να είναι εκτός έδρας για 323 σε 78,4 όβερ.

Ο Pucovski χτύπησε τον Shaheen Afridi για ένα όριο στη δεύτερη παράδοση του inning της Victoria XI. Ωστόσο, ο Shaheen έκανε το τελευταίο γέλιο, καθώς καθάρισε τον Pucovski στο τέταρτο ντελίβερι του ίδιου over.

Η Victoria XI ολοκλήρωσε τη μέρα με 47-1 μετά από 11 όβερ, με τον Marcus Harris με 18 εκτός και τον Thomson με 25 εκτός.