Ο Sean McVay λυπάται για την απόφαση που καταδίκασε τους Rams στα πλέι οφ του NFL από τους LionsΟ Sean McVay μπορεί να έχει εγκυκλοπαιδική μνήμη.

Ωστόσο, η διαχείριση παιχνιδιών εξακολουθεί να είναι ένα μπαμ για τον προπονητή που κέρδισε το Super Bowl.

Ο McVay πήρε κάποιες αμφισβητήσιμες αποφάσεις που δεν λειτούργησαν στο Απώλεια στο δρόμο του Ραμς 24-23 στους Lions στον γύρο μπαλαντέρ των πλέι οφ του NFL την Κυριακή το βράδυ.

Η επιλογή του τέταρτου και του 14ου στη γραμμή των 44 υάρδων των Lions με λίγα περισσότερα από τέσσερα λεπτά να απομένουν στο τέταρτο δεκάλεπτο απέτυχε όταν οι Κριοί δεν πήραν ποτέ την μπάλα πίσω.

«Εξακολουθώντας να έχουμε ένα τάιμ άουτ και τέσσερα λεπτά, όπως έπαιζε η άμυνά μας, ελπίζαμε να σταματήσουμε», είπε ο ΜακΒέι στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι σχετικά με την απόφασή του να ποντάρει.

«Η εκ των υστέρων είναι 20/20. Σίγουρα μετανιώνω για αυτήν την απόφαση τώρα».

Ο προπονητής της Rams, Sean McVay, παρακολουθεί το τέταρτο τρίμηνο της ήττας από τους Lions στις 14 Ιανουαρίου 2024. Getty Images

Ο McVay είναι ένα από τα πιο λαμπρά επιθετικά μυαλά στο άθλημα και έκανε φανταστική δουλειά για να φτάσει τους Rams στα πλέι οφ, αλλά η στρατηγική του εντός του παιχνιδιού έχει αμφισβητηθεί κατά καιρούς κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες έχουν ιδιαίτερη σημασία στα κλειστά παιχνίδια στα τέλη του τέταρτου δεκαλέπτου, και ο McVay δεν βοήθησε τον εαυτό του χρησιμοποιώντας δύο τάιμ άουτ νωρίτερα στο ημίχρονο.

Αυτό άφησε τους Rams με ένα τάιμ άουτ όταν οδήγησαν στη γραμμή των 34 γιάρδων των Lions με λιγότερο από πέντε λεπτά να απομένουν για το παιχνίδι, προτού μια κλήση αναμονής τους σημείωσε 10 γιάρδες.

Ο στρατηγός των Lions Jared Goff πανηγυρίζει αφού νίκησε τους Rams. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con
Ο Matthew Stafford (l) και οι Rams έπεσαν στον Jared Goff (r) and the Lions. Getty Images

Μια ημιτελής πάσα έφερε στη συνέχεια τους Κριούς σε δύσκολη θέση, έχοντας να επιλέξουν μεταξύ: να το πετύχουν στο 4ο και 14ο, να επιχειρήσουν ένα γκολ 62 γιάρδων ή να βάλουν μπουνιά και να προσπαθήσουν να σταματήσουν.

Ο δείκτης παράδοσης βαθμολόγησε το ποντίκι ως δειλό.

«Η LAR αποφάσισε να περάσει στο DET από το DET 44 στις 4 και 14 με 4:15 να απομένουν στην 4η, ενώ έχασε 23 προς 24», ανέφερε το tweet από το Surrender Index.

“Με δείκτη παραίτησης 29,05, αυτό το ποντίκι κατατάσσεται στο 99,2ο εκατοστημόριο των δειλών γωνιών της σεζόν 2023 και στο 98ο εκατοστημόριο όλων των πονταρισμάτων από το 1999.”

Ο ΜακΒέι επίσης δεν ζήτησε τάιμ άουτ πριν από την προειδοποίηση των δύο λεπτών, αντ' αυτού το χρησιμοποίησε στην άλλη πλευρά της προειδοποίησης των δύο λεπτών, κάτι που εμπόδισε τους Κριούς να πάρουν πίσω την μπάλα.

Οι Κριοί, θεωρητικά, θα μπορούσαν να είχαν πάρει την μπάλα πίσω σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα και πιθανότατα να είχαν καρφώσει βαθιά στο δικό τους άκρο, αν και τότε οι Lions θα ήταν πιο επιθετικοί με το play-call τους να βγαίνει από την προειδοποίηση των δύο λεπτών.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading