Ο Sean Payton δεν αποκλείει την επιστροφή των Broncos του Russell Wilson μετά από μισή ώρα συνάντηση


Ο Sean Payton λέει τώρα ότι υπάρχει ακόμα πιθανότητα ο Russell Wilson να επιστρέψει στους Broncos.

Ο Γουίλσον ήταν πάγκος από τον προπονητή των Broncos για τους δύο τελευταίους αγώνες της ομάδας αυτή τη σεζόν καθώς εικαζόταν ευρέως ότι ο χρόνος του στρατηγού με το Ντένβερ πλησίαζε στο τέλος του.

Ωστόσο, ο Πέιτον μίλησε σε δημοσιογράφους την Τρίτη, λέγοντας ότι συναντήθηκε με τον Γουίλσον για μισή ώρα τη Δευτέρα και δεν έκλεισε την πόρτα σε μια πιθανή επιστροφή.

“Του είπα, “Κοίτα, δεν νομίζω ότι θα είναι μια μακρά, μακρόχρονη διαδικασία”, αλλά δεν έχει αποφασιστεί σε σχέση με τα σχέδιά μας”, είπε ο Payton. όπως καλύπτεται από το ESPN. «Μόλις μάθουμε κάτι σίγουρα, θα ήταν ο πρώτος που θα μάθει».

Ο 60χρονος Πέιτον ρωτήθηκε αν αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσε να υπάρξει δρόμος για τον Γουίλσον να επιστρέψει για τρίτη σεζόν με τους Broncos.

«Ναι, άκου, αλλιώς θα ήταν σαν «γειά σου, αντίο», απάντησε ο Πέιτον. «Θα εξετάσουμε όλα τα σενάρια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τους Broncos. Αλλά η επικοινωνία θα είναι σημαντική και, ναι, αυτή η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί».


Ο Sean Payton άφησε την πόρτα ανοιχτή για μια πιθανή επιστροφή του Russell Wilson το 2024.
Ο Sean Payton άφησε την πόρτα ανοιχτή για μια πιθανή επιστροφή του Russell Wilson το 2024. Getty Images

Θα ήταν περίεργο αν οι Broncos έφερναν πίσω τον Wilson εκτός και αν αναθεώρησε το συμβόλαιό του, και μένει να δούμε αν ο στρατηγός θα συμφωνούσε σε αυτό αντί να δοκιμάσει την ανοιχτή αγορά.

Ίσως ο κύριος λόγος για τον οποίο ο Wilson, 35 ετών, έμεινε στον πάγκο είναι ότι του οφείλονται 37 εκατομμύρια δολάρια για το 2025, τα οποία θα ήταν πλήρως εξασφαλισμένα εάν εξακολουθεί να είναι στο ρόστερ αυτόν τον Μάρτιο και θα ήταν εγγυημένα αν ο Wilson είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον τελικό της ομάδας. δύο παιχνίδια.

Μετά τον πάγκο, Ο Wilson εξέφρασε εξωτερικά ενδιαφέρον για μια επιστροφή των Broncos.

«Ήρθα εδώ για να παίξω εδώ, να κερδίσω. Ήξερα ότι θα ήταν μια διαδικασία. Υπέγραψα επταετές συμβόλαιο για να πάμε να παίξουμε δυνατά. Αυτός είναι ο στόχος μου κάθε φορά που μπαίνω ανάμεσα στις λευκές γραμμές, είναι να δίνω ό,τι έχω.» είπε ο Wilson τον Δεκέμβριο.

«Θέλω να είμαι εδώ, θέλω να παίξω εδώ, θέλω να μπορώ να κερδίζω εδώ, θέλω να κερδίσω πρωταθλήματα εδώ. Θέλω να δίνω τα πάντα κάθε εβδομάδα, όποιες συνθήκες κι αν είναι, όποια και αν είναι η βαθμολογία.


Ο Ράσελ Γουίλσον των Denver Broncos περπατά στο γήπεδο μετά τη νίκη της ομάδας του με 16-9 εναντίον των Los Angeles Chargers στο Empower Field At Mile High στις 31 Δεκεμβρίου.
Ο Russell Wilson περπατά στο γήπεδο μετά τη νίκη της ομάδας του με 16-9 επί των Chargers στις 31 Δεκεμβρίου. Getty Images

«Θέλω να είμαι ο καλύτερος συμπαίκτης και ηγέτης που μπορώ να είμαι μέσα σε όλα αυτά. Γι' αυτό ήμουν εδώ έξω στην προπόνηση κάθε μέρα. είπα στον Τζάρετ [Stidham], θα τον βοηθήσω και θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να συνεχίσω τα παιδιά και να προσπαθήσω να οδηγήσω τον σωστό δρόμο. Αυτά είναι όλα όσα ξέρω.”

Οι Broncos πήγαν με 8-9 την πρώτη χρονιά του Payton ως προπονητής την περασμένη σεζόν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading