Ο Shadab αντιδρά αφού το PCB διορίζει τον Rizwan ως αντιπλοίαρχο της ομάδας T20I του Πακιστάν


Η Πακιστανική επιτροπή κρίκετ (PCB) διόρισε τον αθλητή-κυλιστή Mohammad Rizwan ως αντιαρχηγό της ομάδας T20I του Πακιστάν.

Η πρώτη του αποστολή θα είναι να υπηρετήσει ως αναπληρωτής του Shaheen Afridi στην επερχόμενη σειρά T20I εναντίον της Νέας Ζηλανδίας, η οποία θα παιχτεί από τις 12 έως τις 21 Ιανουαρίου στο Auckland, στο Hamilton, στο Dunedin και στο Christchurch.

Ο Shadab, ο οποίος στο παρελθόν υπηρέτησε ως αναπληρωτής του πρώην αρχηγού του Πακιστάν Babar Azam στο κρίκετ με λευκή μπάλα, έχει εκφράσει την υποστήριξή του στον Rizwan.

Παρά την απουσία του Shadab από την ομάδα T20I λόγω της συνεχιζόμενης ανάρρωσης από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, συνεχάρη τον Rizwan για το διορισμό του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη στις ικανότητές του.

“Συγχαρητήρια Rizwan για το διορισμό του αντικαπετάνιου της ομάδας T20I. Ξέρω ότι θα είσαι ένας εξαιρετικός αναπληρωτής του Shaheen Afridi. Καλώ όλους τους οπαδούς να σταθούν πίσω τους και να στηρίξουν την ομάδα εναντίον NZ”, έγραψε ο Shadab στο X (πρώην Κελάδημα).

Συγχαρητήρια @iMRizwanPak με την ανάδειξη του υπαρχηγού της ομάδας T20I. Ξέρω ότι θα είσαι ένας λαμπρός αναπληρωτής @iShaheenAfridi. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Προτρέπω όλους τους φιλάθλους να σταθούν πίσω τους και να στηρίξουν την ομάδα εναντίον της Νέας Ζηλανδίας. #PakistanZindabad pic.twitter.com/0s0ag4gtdb

— Shadab Khan (@76Shadabkhan) 8 Ιανουαρίου 2024

Πλήρης αποστολή: Shaheen Shah Afridi (καπετάνιος), Mohammad Rizwan (υπαρχηγός και τερματοφύλακας) Aamir Jamal, Abbas Afridi, Azam Khan (κίπερ), Babar Azam, Fakhar Zaman, Haris Rauf, Haseebullah (φυλακή) , Iftikhar Ahmed, Mohammad Nawaz, Mohammad Wasim Jnr, Sahibzada Farhan, Saim Ayub, Usama Mir και Zaman Khan

Πλήρες πρόγραμμα:
1st T20 – 12 Ιανουαρίου 2024 στο Eden Park, Auckland
2nd T20 – 14 Ιανουαρίου 2024 στο Seddon Park, Hamilton
3ο T20 – 17 Ιανουαρίου 2024 στο University Oval, Dunedin
4ο T20 – 19 Ιανουαρίου 2024 στο Hagley Oval, Christchurch
5η T20 – 21 Ιανουαρίου 2024 στο Hagley Oval, Christchurch