Ο Shadab Khan υπερασπίζεται τον Usama Mir εν μέσω κριτικής μετά την πρώτη εμφάνιση του T20I


Ο Πακιστανός παίκτης κρίκετ Shadab Khan υπερασπίστηκε σθεναρά τον Usama Mir μετά το ντεμπούτο του τελευταίου στο T20 International εναντίον της Νέας Ζηλανδίας την Παρασκευή.

Ο Usama, γνωστός για τις σταθερές του εμφανίσεις στο T20 σε μερικά από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα, αντιμετώπισε κριτική μετά από τέσσερα over bowling, παραχωρώντας 51 τρεξίματα χωρίς wicket και οικονομία 12,75.

Ο Shadab πήγε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει την υποστήριξή του στον Usama, τονίζοντας ότι η κριτική μετά από μόλις ένα παιχνίδι, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες για τους spinners, είναι αδικαιολόγητα σκληρή. Ο Shadab αναγνώρισε το ταλέντο του Usama και επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στην ικανότητα του νεαρού παίκτη του κρίκετ να αναπηδήσει από το δύσκολο ντεμπούτο.

“Ο Usama έκανε το ντεμπούτο του. Έφτασε εδώ μετά από σταθερές εμφανίσεις στην T20 στα πιο δύσκολα πρωταθλήματα. Η κριτική μόνο μετά από 1 παιχνίδι και αυτό σε ένα δύσκολο έδαφος για τους spinners είναι σκληρή. Ο Usama είναι αρκετά προικισμένος και ταλαντούχος για να ανακάμψει. @iamusamamir καλή τύχη αδερφέ, λάμψε λαμπερά», έγραψε ο Shadab στο X.

Ο Usama έκανε το ντεμπούτο του. Έφτασε εδώ μετά από σταθερές εμφανίσεις στην Τ20 στα πιο δύσκολα πρωταθλήματα. Η κριτική μόνο μετά από 1 παιχνίδι και αυτό σε ένα δύσκολο έδαφος για τους spinners είναι σκληρή. Ο Usama είναι αρκετά προικισμένος και ταλαντούχος ώστε να ανακάμψει. @iamusamamir καλή τύχη αδερφέ, λάμψε. pic.twitter.com/MN6L4jJjmN

— Shadab Khan (@76Shadabkhan) 13 Ιανουαρίου 2024

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πακιστάν τελείωσε με ήττα 46 σερί από τη Νέα Ζηλανδία στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο Όκλαντ την Παρασκευή. Η Νέα Ζηλανδία προηγήθηκε με 1-0 στη σειρά των πέντε αγώνων.